• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۲۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۶
سیاسی » دولت

ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۱ به مجلس؛ تا چند روز آینده

رئیس جمهور از تقدیم لایحه بودجه ۱۴۰۱ به مجلس تا چند روز آینده خبر داد و تاکید کرد: بودجه سال آینده باید کمترین نقص را داشته باشد، دارای کسری نباشد و بتواند تورم را مهار کند.

ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۱ به مجلس؛ تا چند روز آیندهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای رئیسی در ادامه اظهاراتش در جلسه مشترک مجلس و دولت در صحن علنی مجلس افزود: باید در لایحه بودجه ۱۴۰۱ رشد اقتصادی قابل قبولی دیده شود و این‌ها موضوعاتی است که اکنون در حال بررسی است.
وی با اشاره به تلاش دولت برای تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۱ گفت: روسای محترم کمیسیون‌های برنامه، اقتصاد و جهش تولید در این جلسه سخنان اقتصادی قابل استفاده‌ای گفتند که آقای میرکاظمی حتما در جلسات کارشناسی از نظرات آقایان استفاده کرده است و باز هم استفاده خواهد کرد.
آقای رئیسی تاکید کرد: باید بتوانیم در مهم‌ترین سند مالی دولت که سند بودجه ۱۴۰۱ است دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب برای اصلاح ساختار بودجه را در نظر بگیریم و دغدغه‌های مجلس، کارشناسان اقتصادی، نخبگان و صاحب نظران نیز در آن دیده شوند.
رئیس شورای عالی اقتصاد گفت: قبل از آن که لایحه بودجه به مجلس بیاید اگر دوستان نظراتی دارند در همین پیش نویس باید بتوانیم رعایت کنیم که این مشی سازمان برنامه و بودجه ما بوده است که از مشورت صاحب نظران به ویژه اعضای کمیسیون‌های مجلس استفاده کند.
آقای رئیسی بار دیگر اظهار داشت: ما می‌خواهیم لایحه بودجه ۱۴۰۱ کمترین نقص را داشته باشد تا با نگاه نمایندگان بتوانیم شهر‌ها و روستا‌ها را آباد کنیم و این لایحه بتواند عدالت محور باشد.
رئیس جمهور افزود: از نکات مهمی که مجلس و دولت بر آن تاکید دارند عدالت محوری است؛ سند اجرای عدالت را چه باید کنیم؟ طبعا این موضوع با آمایش سرزمینی می‌تواند مورد استناد قرار گیرد تا بتوانیم عدالت را مبتنی بر بودجه ۱۴۰۱ اجرا کنیم.
آقای رئیسی گفت: البته ممکن است نمایندگانی درباره آمایش سرزمینی حوزه انتخابیه خودشان سخنی داشته باشند که در جای خودش قابل بررسی باشد.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: ما پیگیر اجرای قوانین در دولت هستیم هم احکام برنامه ششم که در آن تاکید شده است در جدولی مشخص شود که کدام احکام اجرا شده و چه احکامی اجرا نشده است و اگر اجرا نشده علل آن چیست تا در وقت کم باقی مانده بتوانیم آن احکام را که قانونی است اجرا کنیم.
وی همچنین با تاکید بر تهیه و اجرای آیین نامه‌های بودجه ۱۴۰۰ افزود: بسیاری از این آیین نامه‌های باقی مانده تصویب شده و برخی نیز در حال پیگیری و جزو دستور کار ماست؛ آیین نامه‌های ذیل قانون که باید مدنظر قرار گیرد و پیگیری و به سرعت اجرا شود.
رئیس جمهور گفت:، چون دولت ما کارش را از نیمه سال آغاز کرد این کار مقدماتی دولت بود که وزرا در مجموعه هایشان مستقر شوند و پس از آغاز کار، اولویت‌ها را مشخص کند.
آقای رئیسی تصریح کرد: طبعا ممکن است این کار‌ها به علت بی توجهی درگذشته بوده باشد، زیرا تهیه برخی آیین نامه‌ها باید در فروردین و اردیبهشت امسال آغاز می‌شد، اما به برج ۷ و ۸ موکول شد.
رئیس جمهور افزود: وزرا تاکید دارند که مجموعه هایشان هر چه زودتر این آیین نامه‌ها را تهیه کنند که اکثرا در دولت تهیه و تصویب شده و شاید ۷ یا ۸ آیین نامه در کمیسیون‌های دولت مطرح است و اعلام کردم که حتما باید به نقطه‌ای برسد که نگرانی وجود نداشته باشد.
آقای رئیسی همچنین گفت: مسئله سامانه‌های اطلاعاتی، ناترازی بانک‌ها و مسئله توانمند سازی بخش خصوصی در خصوصی سازی مورد تاکید دولت و در برنامه‌ها مورد توجه است.
وی افزود: قوانین چندگانه‌ای که در اینجا اشاره شد باید مورد توجه باشد، هفت قانون که در ارتباط با فضای کسب و کار، رونق تولید و جهش تولید نقش آفرین است، حتما مورد تاکید دولت خواهد بود و توجه به این قوانین می‌تواند فضای کسب و کار را در کشور متفاوت کند.
آقای رییسی گفت: توفیق حاصل شد طبق وعده‌ای که در همین تریبون به شما (نمایندگان) دادم و گفتم در اسرع وقت نشست مشترکی را در خدمت نمایندگان محترم برگزار می‌کنیم تا در این نشست نکات مورد نظر مطرح شود این نشست‌ها می‌تواند تکرار شود و برای تبادل نظر و دیدگاه‌ها موثر است.
رییس جمهور در پایان گفت:از ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، هیات رئیسه و اعضای مجلس کمال تشکر و امتنان را دارم. امیدوارم آنچه گفتیم و شنیدیم مورد رضای خداوند متعال و در جهت رفع مشکلات کشور موثر باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری پویش اهدای خون با شعار «نذر فاطمی» در چهارمحال و بختیاری
پیام تسلیت عارف در پی درگذشت صابر کاظمی
عملیاتی شدن پذیره نویسی الکترونیکی حق تقدم چهار ناشر در مهر
یزد، میزبان همایش ملی هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی
راه اندازی سامانه ورود گردشگران به پارک ملی کویر گرمسار
افزایش قربانیان طوفان و سیل در فیلیپین
امسال، سال راه اندازی واحد‌های صنعتی در ایلام بود
بررسی نحوه اجرای برنامه هفتم در جلسات هفته آینده مجلس
افتتاح ساختمان جدید پلیس راهور مسجد سلیمان
بازگشایی موزه نگارخانه کاخ گلستان
انهدام باند سارقان و کشف اموال مسروقه از مخفیگاه آنها
طرح تبدیل خودرو‌های بنزینی به دوگانه‌سوز آغاز شد
خراسان رضوی گرم تر می شود
دو کیلومتر از محور یزد - طبس بهسازی شد
افتتاح طرح توسعه کلینیک بیمارستان ۵۲۱ منطقه‌ای ارتش در مراغه
بسته خبری تلنگر پل ارتباطی مخاطبان با خبر همدان
اعزام ۲۲۰ نفر از دختران دانش آموز به جنوب کشور
اجرای سه طرح درمدیریت مصرف آب کشاورزی
تاکید بر ضرورت اصلاح ساختار و قانون در حریم‌گذاری آثار تاریخی
مصوبات جلسه علنی مجلس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)