• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۱۶۲۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۸
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز:

نظریه توافق موقت، طرح آمریکاییها برای التهاب آفرینی

امام جمعه تبریز گفت: بحث توافق موقت هسته ای، طرح آمریکاییها است و نمی‌تواند اهداف ایران را تامین کند.

نظریه توافق موقت، طرح آمریکاییها برای التهاب آفرینیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی آ‌ل‌هاشم در خطبه‌های نماز عبادی و سیاسی جمعه که با رعایت اصول بهداشتی در مصلای اعظم امام خمینی این شهر برگزار شد افزود: اگر دشمن از تحریم ایران دست بر ندارد آیا راهی برای حل مشکلات اقتصادی وجود دارد؟ گره زدن نجات اقتصاد به مذاکرات یک جنگ روانی برای ملتهب کردن جامعه است و ما بارها گفته‌ایم که تحریم‌ها فقط ۲۰ درصد از اقتصاد ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی گفت: شکل‌گیری یک توافق موقت، مطلوب آمریکا از این مذاکرات است در حالی که توافق موقت اهداف ایران را در بر نمی‌گیرد و مخالف قانون اقدام راهبردی مصوب مجلس شورای اسلامی است. 

خطیب نماز جمعه تبریز ادامه داد: ایران سه سند را در این مذاکرات آماده کرده که همه طبق برجام و بر حسب قواعد حقوقی برجام بود است؛ سند اول برای رفع تحریم‌های مغایر با برجام و سند دوم برای مسائل هسته‌ای است که در نهایت سند سوم منوط به پذیرش سندهای اول و‌ دوم است که سند راستی‌ آزمایی نام دارد.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم ادامه داد: پافشاری ایران به این سند، اروپا را به انفعال کشانده و آمریکا را نیز عصبی کرده است و بین کشورهای اروپایی اختلاف انداخته است و البته کشورهای چین و روسیه بیشتر روی تداوم برجام اصرار دارند و از ایران حمایت می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تصریح کرد: رویکرد ایران مذاکره برای توافقی مستمر بر سر رفع یکپارچه تحریم‌ها به‌ همراه تضمین و راستی‌آزمایی است. 

وی یادآور شد: دولت سیزدهم به صورت جدی تلاش در رفع تحریم‌ها دارد و تمرکز خود را در مذاکرات روی این موضوع گذاشته است.

خطیب نماز جمعه تبریز در ادامه خطبه ها بر ضرورت تسریع در شفاف سازی در میزان حقوق و مزایای دولتی تاکید کرد و گفت:  فرهنگسازی برای کار جهادی و مدیریت جهادی همراه با عقلانیت باید در مسئولان رقم بخورد زیرا اصلاح ساختار معیوب اقتصادی از جمله بودجه مبتنی بر شفافیت، تدوین قانون برای اصلاح فضای کسب و کار است.

وی اضافه کرد: فروش اموال مازاد دستگاه‌ها درآمد هنگفتی برای دولت به دنبال خواهد داشت و باید شفاف‌سازی در میزان حقوق و مزایای دولتی برای بهینه‌سازی و شفاف‌سازی نظام پرداخت هر چه سریع‌تر برای بهبود وضعیت انجام‌گیرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم در بخش دیگری از خطبه ها به سفر مقام اول امنیتی امارات اشاره کرد و گفت: امارات بعد از رسوایی و بدنامی در جریان عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها در صدد برقراری ارتباط و نوعی جبران است.

وی افزود: برقراری ارتباط با ایران می‌تواند از این بدنامی امارات بکاهد چرا که امارات نمی‌تواند کشور بزرگ و قدرتمندی مانند ایران را از حوزه اقتصاد خود حذف کند و بخش عمده اقتصاد امارات مرهون روابط آسان با ایران است و تدوام محدودیت روابط و تنش با ایران اصلا به نفع امارات نیست.

نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: از چرایی این سفر این نتیجه به دست می‌آید که قدرت ایران در جبهه مقاومت غیر قابل انکار است؛ تاثیرگذاری برآمده از اقتدار ملی، روحیه انقلابی و‌ حماسه‌سازی مقاومت و رویکرد سیاست ایران در مواجهه با جهان حاکی از این قدرت جمهوری اسلامی است.

امام جمعه تبریز در ادامه خطبه ها با بیان اینکه یکی از راهکار‌های تحقق عدالت مبارزه با فقر است گفت: یکی از راه‌های مبارزه با فقر  جلوگیری از اسراف‌گرایی است میل به مصرف روز به روز در جامعه افزایش یافته است؛ تنوع در لباس، غذا و گوشی و دکوراسیون خانه روز به روز افزایش یافته و ثروت زیادی در این زمینه به هدر می‌رود و در نتیجه شکاف بین فقیر و غنی افزایش پیدا می‌کند.

وی با تبریک سالروز ولادت زینب کبری سلام الله علیها افزود: این بانو اسوه مقاومت و شهامت است و به عبارتی حسین دوم در قامت زن است.

خطیب نماز جمعه تبریز با بیان اینکه چه مناسبت خوبی را مزین به نام پرستار کرده‌اند ادامه داد: پرستاران از خواب و زندگی خود گذشته  و بر بالین مریض حاضر می شوند که البته این دلاوری آن‌ها را در هشت سال دفاع مقدس دیدیم و حال در ایام کرونا مشاهده می کنیم.
وی همچنین به روز پژوهش اشاره کرد و گفت: نباید پژوهش‌ها در اتاق بایگانی بمانند و صرفا یک ورق کاغذ باشند بلکه باید مورد استفاده و اجرا قرار گیرند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارتقای کیفیت آموزشی مدارس غیردولتی با نظارت مؤثر
تکمیل رینگ شمالی مهمترین تصمیم جلسه بررسی وضعیت تنش آبی شهر اراک
کشف انبار احتکار شکر در کنگاور
تشییع مادر شهید در روستای آبگل فیروزآباد
روایت کارگاه و فروشگاهی در تهران که همه کارکنان آن توان‌یاب هستند
ضرورت تشکیل مجمع مشورتی توسعه شهرستان‌ها درآذربایجان‌غربی
دلار توافقی به ۷۴ هزار و ۲۹۳ تومان رسید
پیش‌بینی ثبت حدنصاب جدید تولید نفت خام چین در سال جاری میلادی
مردمی‌سازی حاکمیت راه‌حل عبور از مشکلات کشور
گاز ۱۶ مشترک اداری و عمومی پرمصرف اردبیل قطع شد
دیجیتال‌سازی هوشمند رادیوگرافی صنعتی با شرکت‌های دانش بنیان
تجلیل از دانش‌آموزان پژوهشگر برتر کهگیلویه و بویراحمدی با حضور وزیر
فساد با زندانی کردن مفسد ریشه‌کن نمی‌شود
پژوهش چشم انداز آینده روشن
واژگونی خودرو در آزادراه قزوین - رشت
کتابت حکمت‌های نهج البلاغه در شهرضا
بیست و ششمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار
ارزیابی دلیل مرگ آبزیان در یکی از زهکش‌های اندیمشک
مراسم افتتاح ۷ مدرسه با حضور وزیر کشور در گلستان
 احتمال بارش در روز سه شنبه،چهارشنبه و پنجشنبه دربرخی مناطق استان کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)