• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۱۶۲۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۸
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز:

نظریه توافق موقت، طرح آمریکاییها برای التهاب آفرینی

امام جمعه تبریز گفت: بحث توافق موقت هسته ای، طرح آمریکاییها است و نمی‌تواند اهداف ایران را تامین کند.

نظریه توافق موقت، طرح آمریکاییها برای التهاب آفرینیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی آ‌ل‌هاشم در خطبه‌های نماز عبادی و سیاسی جمعه که با رعایت اصول بهداشتی در مصلای اعظم امام خمینی این شهر برگزار شد افزود: اگر دشمن از تحریم ایران دست بر ندارد آیا راهی برای حل مشکلات اقتصادی وجود دارد؟ گره زدن نجات اقتصاد به مذاکرات یک جنگ روانی برای ملتهب کردن جامعه است و ما بارها گفته‌ایم که تحریم‌ها فقط ۲۰ درصد از اقتصاد ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی گفت: شکل‌گیری یک توافق موقت، مطلوب آمریکا از این مذاکرات است در حالی که توافق موقت اهداف ایران را در بر نمی‌گیرد و مخالف قانون اقدام راهبردی مصوب مجلس شورای اسلامی است. 

خطیب نماز جمعه تبریز ادامه داد: ایران سه سند را در این مذاکرات آماده کرده که همه طبق برجام و بر حسب قواعد حقوقی برجام بود است؛ سند اول برای رفع تحریم‌های مغایر با برجام و سند دوم برای مسائل هسته‌ای است که در نهایت سند سوم منوط به پذیرش سندهای اول و‌ دوم است که سند راستی‌ آزمایی نام دارد.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم ادامه داد: پافشاری ایران به این سند، اروپا را به انفعال کشانده و آمریکا را نیز عصبی کرده است و بین کشورهای اروپایی اختلاف انداخته است و البته کشورهای چین و روسیه بیشتر روی تداوم برجام اصرار دارند و از ایران حمایت می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تصریح کرد: رویکرد ایران مذاکره برای توافقی مستمر بر سر رفع یکپارچه تحریم‌ها به‌ همراه تضمین و راستی‌آزمایی است. 

وی یادآور شد: دولت سیزدهم به صورت جدی تلاش در رفع تحریم‌ها دارد و تمرکز خود را در مذاکرات روی این موضوع گذاشته است.

خطیب نماز جمعه تبریز در ادامه خطبه ها بر ضرورت تسریع در شفاف سازی در میزان حقوق و مزایای دولتی تاکید کرد و گفت:  فرهنگسازی برای کار جهادی و مدیریت جهادی همراه با عقلانیت باید در مسئولان رقم بخورد زیرا اصلاح ساختار معیوب اقتصادی از جمله بودجه مبتنی بر شفافیت، تدوین قانون برای اصلاح فضای کسب و کار است.

وی اضافه کرد: فروش اموال مازاد دستگاه‌ها درآمد هنگفتی برای دولت به دنبال خواهد داشت و باید شفاف‌سازی در میزان حقوق و مزایای دولتی برای بهینه‌سازی و شفاف‌سازی نظام پرداخت هر چه سریع‌تر برای بهبود وضعیت انجام‌گیرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم در بخش دیگری از خطبه ها به سفر مقام اول امنیتی امارات اشاره کرد و گفت: امارات بعد از رسوایی و بدنامی در جریان عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها در صدد برقراری ارتباط و نوعی جبران است.

وی افزود: برقراری ارتباط با ایران می‌تواند از این بدنامی امارات بکاهد چرا که امارات نمی‌تواند کشور بزرگ و قدرتمندی مانند ایران را از حوزه اقتصاد خود حذف کند و بخش عمده اقتصاد امارات مرهون روابط آسان با ایران است و تدوام محدودیت روابط و تنش با ایران اصلا به نفع امارات نیست.

نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: از چرایی این سفر این نتیجه به دست می‌آید که قدرت ایران در جبهه مقاومت غیر قابل انکار است؛ تاثیرگذاری برآمده از اقتدار ملی، روحیه انقلابی و‌ حماسه‌سازی مقاومت و رویکرد سیاست ایران در مواجهه با جهان حاکی از این قدرت جمهوری اسلامی است.

امام جمعه تبریز در ادامه خطبه ها با بیان اینکه یکی از راهکار‌های تحقق عدالت مبارزه با فقر است گفت: یکی از راه‌های مبارزه با فقر  جلوگیری از اسراف‌گرایی است میل به مصرف روز به روز در جامعه افزایش یافته است؛ تنوع در لباس، غذا و گوشی و دکوراسیون خانه روز به روز افزایش یافته و ثروت زیادی در این زمینه به هدر می‌رود و در نتیجه شکاف بین فقیر و غنی افزایش پیدا می‌کند.

وی با تبریک سالروز ولادت زینب کبری سلام الله علیها افزود: این بانو اسوه مقاومت و شهامت است و به عبارتی حسین دوم در قامت زن است.

خطیب نماز جمعه تبریز با بیان اینکه چه مناسبت خوبی را مزین به نام پرستار کرده‌اند ادامه داد: پرستاران از خواب و زندگی خود گذشته  و بر بالین مریض حاضر می شوند که البته این دلاوری آن‌ها را در هشت سال دفاع مقدس دیدیم و حال در ایام کرونا مشاهده می کنیم.
وی همچنین به روز پژوهش اشاره کرد و گفت: نباید پژوهش‌ها در اتاق بایگانی بمانند و صرفا یک ورق کاغذ باشند بلکه باید مورد استفاده و اجرا قرار گیرند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین کالاهای اساسی و تشدید نظارت بر قیمت در بازار سمنان
ولایتی: خلیج فارس قرن‌ها پیش از پیدایش آمریکا با همین عنوان ثبت شده است
عاشقان حسین ، میدان دار دفاع از اقتدار ایران
قلعه نویی: انگیزه بازیکنان بالاست،۲۲ اردیبهشت راهی ترکیه می‌شویم
کمک ۳۸۶ میلیارد تومانی به پویش «جبهه مردمی ایران ما»
مراسم بزرگداشت روز خلیج فارس
همایش جان فدایان ایران امام رضایی در سپیدان
۲ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی استان قزوین
حمایت از انقلاب و میهن به روایت حضور زیر بیرق امام رضا
مدودف: مدرکی برای اثبات اتهامات هسته‌ای علیه ایران وجود ندارد
ردپای معلمانی که سر مشق بصیرت می دهند
تمرکز برنامه‌ ریزی های آبی در خراسان رضوی بر عبور بدون تنش از تابستان
سند ۱۳۴ ساله در تبریز نام خلیج فارس در نقشه تاریخی ایران
برگزاری زیارت دوره برای زائران ایرانی در مدینه
توسعه مسیر‌های صعود به غار حرا برای تسهیل تردد حجاج
همدلی و اخوت، مهمترین سرمایه برای وحدت امت اسلامی
برپایی برنامه‌های متنوع مذهبی در دهه کرامت در آباده
اقلید در مسیر توسعه انرژی‌های پاک
میمند شهر ملی شیشه گری ایران
میدان داری مردم فارس تا پیروزی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)