• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۶۴۲۲
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸
علمی و فرهنگی » معارف

دبیرکل مجمع تقریب: جامعه اسلامی باید ارتش قوی و مردمی داشته باشد

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: جامعه اسلامی باید ارتش قوی و مردمی داشته باشد تا بتواند با دشمن مقابله کند که اگر ما بتوانیم در مقابل دشمن مقاومت کنیم دیگر به مرز و بوم ما چشم طمع نخواهد داشت.

دبیرکل مجمع تقریب: جامعه اسلامی باید ارتش قوی و مردمی داشته باشدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری در کنفرانس وحدت امت در کراچی ضمن قدردانی از برگزار کنندگان کنفرانس مذکور، خلاصه‌ای از طرح اتحادیه اسلامی را برای حضار تشریح کرد و گفت: ما باید از تفرقه، جنگ، ترور، تکفیر، تنازع و اردوکشی خیابانی جلوگیری کنیم و در شبکه‌های اجتماعی و ماهواره‌ای با هم مشاجره نکرده و علیه هم توهین نکنیم.

وی با بیان اینکه نظریه اتحادیه کشور‌های اسلامی در پاکستان در حال ترجمه به زبان اردوست، لایه‌ها و اجزای مختلف این اتحادیه را تشریح و بر ضرورت دوری از تفرقه و همکاری بین اجزای جهان اسلام تأکید کرد.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری افزود: همه ما باید به رسول خدا (ص) همراهی و معیت داشته باشیم که این معیت دو شاخصه دارد، یکی دوستی با مسلمانان و دیگری دشمنی با کفار حربی است.

وی گفت: بر مبنای نظریه اتحادیه کشور‌های اسلامی ما به عنوان کشور‌های اسلامی از جاکارتا تا طنجه باید قدرتهایمان را به هم اضافه کنیم و در همه زمینه‌ها از جمله سیاسی و علم و فناوری و ... با هم، هم افزایی داشته باشیم؛ در امنیت و ثروت و خدمت رسانی به امت اسلامی مشارکت داشته باشیم؛ به فرض مثال اگر ما موشک داریم باید به کشور‌های دیگر نیز صادر کنیم تا آن‌ها هم در مقابل دشمن ایستادگی کنند. از نظر امنیتی نیز نباید شاهد تروریسم در مرز‌های خود باشیم. کشور‌های اسلامی نیمی از ثروت نفت و گاز جهان را در اختیار دارند و نباید این ثروت را علیه یکدیگر استفاده کنیم.

دبیرکل مجمع تقریب گفت: در صورت تشکیل امت واحده ما باید به همه نشان دهیم که فرقی با امت واحده اروپایی داریم؛ آن‌ها تابع مسلک لیبرالیسم هستند و ما تابع مسلک اسلامی هستیم.

وی در ادامه به ویژگی جامعه اسلامی از جمله تعهد در شریعت، اخلاق اسلامی، اصلاح فساد در جامعه اسلامی، عدالت اجتماعی، بسیج مقاومتی و ... اشاره کرد و گفت: هر مسلکی باید طبق رأی مجتهد و مفتی خود واجبات و حدود الهی را رعایت کند.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری ادامه داد: اخلاق اسلامی مربوط به روح انسان می‌شود. دو نفر که با هم نماز می‌خوانند، یکی معنویت دارد و یکی حواسش به دنیاست؛ حال آنکه اخلاق اسلامی انتظار دارد، دلت به سوی خدا باشد نه فقط جسمت.

دبیرکل مجمع تقریب افزود: نکته بعدی این است که ما با به عنوان مسالک مختلف باید با هم اخوت داشته باشیم و از ایجاد فساد‌های اخلاقی در جامعه جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: نکته دیگر اسلامی شدن عدالت اجتماعی است به این معنا که در یک جامعه اسلامی فاصله بین فقیر و غنی باید کم باشد و مردم به نان شب احتیاج نداشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری در مورد بسیج مقاومتی هم گفت: جامعه اسلامی باید ارتش قوی مردمی داشته باشد تا بتواند با مقابل دشمن مقابله کند که اگر ما بتوانیم در مقابل دشمن مقاومت کنیم، دیگر به مرز و بوم ما چشم طمع نخواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)