پخش زنده
امروز: -
تجمع بزرگ ارتشیان همزمان با سالروز شهادت فاطمه زهرا (س) و همچنین دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و بزرگداشت یاد و خاطره این سردار و قهرمان ملی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز همدان ؛ حجتالاسلام محمد حسنی در اجتماع بزرگ ارتشیان ولایی با عنوان "به تماشای سرو" که به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا (س) و سالگرد شهادت سردار سلیمانی در حسینیه امام خمینی (ره) همدان برگزار شد، افزود: انتقام مقاومت برای همیشه خواب را از چشم استکبار ربوده و بدانند تا انتقام خون حاج قاسم گرفته نشود از پای نخواهیم نشست.
وی با اشاره به اینکه مدافعان حرم تربیت شده مکتبی هستند که موسس آن فاطمه (س) است، گفت: نخستین بانوی مدافع حرم حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع) نیز نخستین مرد مدافع حرم است و مدافعان حرم امروز نیز همگی پیروان این بانوی بزرگ هستند.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه حاج قاسم یک مکتب، یک راه و یک مدرسه است، تصریح کرد: از جمله ویژگیهای سردار سلیمانی فراملیتی بودن ایشان است، زیرا خودش را وقف اعتلای اسلام و آسایش مسلمانان کرد.