• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۶۸۰۴
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۸
سیاسی » دولت

تعامل سازنده دولت و مجلس، بسیار مفید و موثر است

معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره هفتمین جلسه دیدار مجامع استانی نمایندگان با آقای رئیسی گفت: تعامل سازنده دولت و مجلس، بسیار مفید و موثر است.

تعامل سازنده دولت و مجلس، بسیار مفید و موثر استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری، سید محمد حسینی درباره دیدار این هفته نمایندگان با رئیس جمهور گفت: هفتمین جلسه نمایندگان مجلس با رئیس‌جمهور با حضور مجمع نمایندگان استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری و لرستان در فضایی صمیمی برگزار شد؛ در این جلسه علاوه بر نمایندگان، استانداران این ۳ استان، معاون اجرایی و رئیس دفتر رئیس جمهور حضور داشتند.
وی درباره درخواست‌های نمایندگان در نشست با رئیس جمهور اظهار کرد: مباحث متنوع و مهمی از سوی نمایندگان مطرح شد از جمله ضرورت کاهش نرخ بیکاری با ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، مشکل کمبود آب شرب و کشاورزی، لزوم مدیریت آب و رعایت حق آبه‌ها که مسئله غالب استان‌های کشور است.
حسینی ادامه داد: بحث سرانه ورزشی، حمایت از باشگاه‌های ورزشی، راه‌های مواصلاتی، وضعیت معیشت مردم، گازرسانی به روستا‌ها و مناطق محروم، احداث و تکمیل سدها، تأمین نهاده‌های دامی و کشاورزی، توزیع امکانات بر مبنای آمایش سرزمینی و عدالت و تسریع در جبران خسارت‌های سیل به ویژه در لرستان از مواردی بود که از سوی نمایندگان مطرح شد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور یادآور شد: بحث استمهال وام‌های بانکی که بابت سیل ۹۸ پرداخت شده، تکمیل فاضلاب شهرها، حمایت از شهرداری ها، لایروبی رودخانه‌ها، تامین تجهیزات پزشکی، تکمیل پروژه ۵۵۰ هزار هکتاری مصوب سفر رهبر معظم انقلاب به خوزستان، رسیدگی به وضعیت منطقه آزاد اروند، تقویت جاذبه‌های گردشگری و سفر به استان چهارمحال و بختیاری از موارد دیگری بود که نمایندگان محترم به آن پرداختند.
حسینی گفت: نمایندگان محترم در این نشست رویکرد سیاست خارجی متوازن و تقویت روابط و مبادلات تجاری با همسایگان، کشور‌های منطقه و نیز چین و روسیه را سیاستی سنجیده دانستند که تامین کننده منافع ملی است و به همین دلیل دشمنان خارجی و دنباله روان داخلی هجمه به دولت را شدت بخشیده اند، نمایندگان همچنین تلاش برای تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها را مثبت ارزیابی و از رئیس‌جمهور در این باره تقدیر کردند.
حسینی ادامه داد: کمبود امکانات آموزشی در مناطق کم برخوردار، فعال کردن صنایع پتروشیمی و صنایع پایین دستی، برطرف کردن مشکلات مدیریتی و حقوقی صنایع بزرگ، استفاده نکردن از مدیران پروازی و استفاده از نیرو‌های بومی در استانها، برداشتن خاکریز‌های دوران جنگ، چاره اندیشی برای نقاط حادثه خیز جاده‌ها و توجه به رفع مشکلات زنان سرپرست خانوار از دیگر مطالبات نمایندگان بود.
وی افزود: ایجاد بازارچه‌های مرزی و فعال کردن گمرکات، تأمین منابع مالی صندوق توسعه استان‌ها، توانمند سازی بخش خصوصی، ابلاغ اختیارات به استانداری ویژه خوزستان، صدور مجوز آبزی پروری در سدها، احداث پارک‌های علم و فناوری در کنار شهرک‌های صنعتی، افزایش پرواز‌ها به خرم آباد و شهرکرد و برنامه‌ریزی برای تقویت ارزش پول ملی از دیگر خواسته‌های نمایندگان بود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار کرد: در این جلسه نمایندگان از چابکی، پرکاری و تلاش دولت و شخص رئیس جمهور که مرد میدان است و همچنین اهتمام هم‌زمان به سیاست خارجی و داخلی که در سفر بدون وقفه آیت الله رئیسی از کاخ کرملین به کوخ‌های حاصل از سیل استان کرمان تجلی یافت، تقدیر کردند.
حسینی گفت: در خصوص تکمیل پروژه آب غدیر، استاندار خوزستان گزارش داد که علیرغم پیش‌بینی‌های قبلی که انجام این طرح سال‌ها به درازا خواهد کشید، به لطف الهی و جدیتی که صورت می‌گیرد تا تابستان ۱۴۰۱ این کار بزرگ و مؤثر به نتیجه می‌رسد.
وی تاکید کرد: استاندار خوزستان در باره وقفه در کار هفت تپه گفت این شرکت هم اکنون فعال است و در مورد ساخت مسکن ملی در گام اول مقدمات احداث ۱۴۰ هزار واحد مسکونی با توافق وزارت مسکن فراهم شده است.
حسینی تاکید کرد: تک تک نمایندگان حاضر در این دیدار طولانی مدت، نظر خود در مسائل ملی و حوزه‌های انتخابیه را مطرح کردند و در مواردی که لازم بود رئیس جمهور دستوراتی را به مسئولان اجرایی صادر کردند.
وی افزود: از موضوع هایمورد عنایت رئیس جمهور، اجرایی شدن مصوبات سفر‌ها بود، که در این خصوص استانداران، وزرا و معاون اجرایی مسئولیت دارند.
حسینی افزود: رئیس جمهور همچنین یادآور شد که نمایندگان در کنار بیان مشکلات، راهکار‌های برون رفت از وضع فعلی را هم بیان کنند تا سریع‌تر مسائل پیگیری و موانع برطرف شود.
معاون رئیس جمهور یادآور شد: بحث شایستگی و صلاحیت مدیران دولت سیزدهم از مسائلی بود که رئیس جمهور بر آن تاکید کرد که دولت با دقت و بررسی کافی مدیران را انتخاب می‌کند و احیانا اگر نمایندگان موردی را خلاف شایسته سالاری سراغ دارند به صورت مصداقی معرفی کنند تا رسیدگی شود.
وی افزود: در این جلسه رئیس جمهور با اشاره به اولویت رسیدگی به صنایع تعطیل شده و نیمه تمام گفت: راه‌اندازی و فعال‌سازی این‌گونه صنایع با توجه به اینکه زیرساخت‌های آن آماده است در اشتغال و رونق تولید نقش بسزایی دارد و دولت در این زمینه کارگروه فعالی در حوزه معاون اول تشکیل داده تا مشکلات این صنایع برطرف و فعال شوند.
وی افزود: آیت الله رئیسی ضمن استقبال از پیشنهاد تدوین سند توسعه استان‌ها تاکید کرد که بر مبنای این سند می‌توان مزیت‌ها و ظرفیت‌های هر استان، شهرستان و حتی روستا را مشخص و بر اساس آن برای توسعه و آبادانی مناطق برنامه‌ریزی و اقدام کرد.
حسینی گفت: در مورد اختصاص سهم عوارض آلایندگی صنایع و سهم ۳ درصدی استان‌ها که مطالبه نمایندگان بود، آقای رئیسی این خواسته را درست خواند و گفت این نکته مورد توجه دستگاه‌ها از جمله وزارت نفت هست.
حسینی افزود: رئیسی درباره تفویض اختیارات بیشتر به استانداران خاطرنشان کرد دولت در این زمینه صندوق عدالت و پیشرفت را در نظر گرفته است و اعتبارات ناشی از فروش مازاد اموال دولت و حق مالکانه معادن استان‌ها و دیگر درآمد‌ها که به این صندوق واریز می‌شود، در اختیار شورای برنامه‌ریزی استان برای ایجاد اشتغال و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام استان قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: رئیس جمهور همچنین بر ضرورت استفاده از نیرو‌های بومی تاکید کرد و گفت: عموما باید از توانایی و ظرفیت نیرو‌های بومی هر استان استفاده شود و مدیران در محل خدمت خود استقرار داشته باشند، مگر متخصصان و افراد خاصی که در استان مانند آن‌ها یافت نمی‌شود.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس در پایان افزود: در این نشست ۳ ساعته رئیسی با صبر و حوصله سخنان نمایندگان را شنید و در یایان توضیح و پاسخ داد.
در مجموع از بازخورد‌هایی که از نمایندگان داشتیم این جلسات در تعامل سازنده دولت و مجلس، بسیار مفید و موثر است و نمایندگان هم بر این موضوع اذعان دارند که چنین جلساتی تاکنون بی‌نظیر بوده و اثرات بسیار خوب و مثبتی برای پیشبرد امور و خدمت به مردم دارد و این تعاملات می‌تواند در بحث اصلاح ساختار بودجه، اصلاح ارز ترجیحی و نحوه اجرای آن و سایر موارد که نیاز به هماهنگی دو قوه دارد، نتایج مطلوبی به همراه داشته باشد.
تاکنون رئیس جمهور با نمایندگان مجامع استانی ۲۰ استان شامل ۲۰۳ نماینده دیدار داشته است، که در نوع خوداقدامی بی سابقه محسوب می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)