• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۴۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
سیاسی » مجلس

قالیباف: فراهم‌کردن زمینه‌های اعمال اقتدار پلیس ضروری است

رئیس مجلس: این پلیس مقتدر است که می‌تواند امنیت جامعه را تأمین کند و در همین راستا فراهم کردن زمینه‌های اعمال اقتدار پلیس اعم از تامین تجهیزات، آموزش و حمایت قانونی از ماموران نیروی انتظامی ضروری است.

قدردانی قالیباف از اختصاص بودجه برای اشتغالزایی در مناطق محرومبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت؛ آقای قالیباف در سخنان پیش از دستور خود گفت: همچنین وظیفه خود می‌دانم از رئیس جمهور محترم، وزیر محترم اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه برای اجابت درخواست مجلس در پیگیری و تخصیص ۱۸ هزار میلیارد تومان از اعتبارات تبصره ۱۸ که نقش بسیار موثری در تولید و اشتغال به ویژه در مناطق محروم ایفا خواهد کرد، تشکر کنم.
وی افزود: این جدیت دولت محترم و پیگیری بخش نظارتی مجلس شورای اسلامی نشان از باور مدیران و مسئولین مجلس و اجرایی کشور به اشتغال‌زایی و محرومیت زدایی و نمونه خوبی از همدلی و هم‌افزایی مجلس و دولت در حل مسائل مردم است.
رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در پایان شهادت مأمور وظیفه شناس شهید علی اکبر رنجبر در درگیری با اراذل و اوباش را به ملت شریف ایران، خانواده شجاع و غیور نیروی انتظامی و همچنین به خانواده محترم ایشان تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم. 
وی افزود: این پلیس مقتدر است که می‌تواند امنیت جامعه را تأمین کند و در همین راستا فراهم کردن زمینه‌های اعمال اقتدار پلیس اعم از تأمین تجهیزات، آموزش و حمایت قانونی از مأموران نیروی انتظامی ضروری است. 
اقای قالیباف تاکید کرد: مجلس یازدهم آمادگی دارد برای حمایت‌های قانونی لازم، نظرات نیرو‌های مسلح و نیروی انتظامی را در اصلاح قوانین خارج از نوبت در دستور کار و بررسی خود قرار دهد.
 
فناوری فضایی از دستاورد‌های بزرگ انقلاب اسلامی است
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: فناوری فضایی یکی از عرصه‌های پیشرفته و غرورآفرین ملی ما و از دستاورد‌های بزرگ انقلاب اسلامی است. 
آقای محمدباقر قالیباف امروز یکشنبه در نطق پیش از دستور خود، تصریح کرد: ابتدا فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت امام هادی (ع) و ارتحال مرجع عالیقدر حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی را به ملت شریف ایران و محبان و شیعیان اهل بیت (ع) تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم.
رئیس مجلس افزود: با فرا رسیدن ماه پربرکت رجب آرزومندم بتوانیم از فرصت‌های خاص این ماه استفاده کنیم، به خصوص ما مسئولین نظام بیشتر از مردم نیازمند خودسازی معنوی هستیم. همچنین سالگرد بازگشت شکوهمند حضرت امام (ره) به ایران عزیز و دهه مبارکه فجر را گرامی می‌دارم.
وی خاطر نشان کرد: تجدید بیعت ما با امام خمینی (ره) تجدید عهد با انقلاب اسلامی و با مکتب امام و شخصیت و سیره ایشان است. خط امام هرگز تحریف شدنی نیست، رمز کارآمدی ما این است که در فهم و تصمیم و اقدام خودمان روی مبانی فکری و عملی بنیانگذار انقلاب کار کنیم. امام مظهر خداباوری، خودباوری و مردم‌باوری بود. راه امام روشن است و بازگشت‌پذیر نیست. ان‌شاء الله تا پایان دوران خدمت و پایان عمر بر سر این عهد بمانیم و از برکات آن بهره‌مند شویم.
قالیباف ادامه داد: هر چه از مکتب امام دور شویم ناکارآمدی هم بیشتر خواهد شد، البته انقلاب اسلامی ایران با وجود همه ضعف‌های داخلی و همه هجمه‌های خارجی تا امروز سربلند و پایدار مانده است، اما این را بدانیم که در بلندمدت ماندگاری انقلاب هم مشروط به کارآمدی ساختار نظام جمهوری اسلامی است، زمان و فرصت‌های زیادی از دست رفته است و ما حق نداریم یک روز و حتی یک ساعت را در جهاد برای کارآمدتر شدن نظام حکمرانی کشور از دست بدهیم.
رئیس مجلس اظهار داشت: ما مسئولیم و مسئولیت در نظام اسلامی یک امتیاز نیست که آن را متعلق به خودمان بدانیم بلکه مسئولیت یک وظیفه است که باید به انجامش برسانیم. باید تنگه‌های احد فراروی کارآمدی نظام را که با آن‌ها آشنا هستیم دریابیم، برای جراحی برخی مسائل عمده باید آمادگی داشته باشیم و هزینه آن را هم بپردازیم و در همین راستا ما نمایندگان مردم و کارگزاران کشور باید در پذیرش فشار و هزینه دادن برای اصلاح پیش قدم باشیم.
رئیس دستگاه قانونگذاری کشور گفت: البته وقتی نگاه کلان و منصفانه به راه طی شده انقلاب داشته باشیم این واقعیت واضح می‌شود که ما در بسیاری از عرصه‌ها از وضعیت زیر صفری که ناشی از غفلت و خیانت زمامداران خودکامه و وابسته بوده است با وجود فشار‌های همیشگی دشمن به نقاطی روشن و امیدبخش رسیده‌ایم. این پیشرفت‌ها را مرهون پایبندی به اصول انقلاب، رهبری هوشمندانه، همدلی مردم و نیز تلاش خستگی‌ناپذیر نخبگان مخلص و مدبر هستیم.
قالیباف همچنین گفت:، اما نه در بخش‌هایی که پیشرفت داشته‌ایم، قانع هستیم و نه از بخش‌هایی که پیشرفت نداشته‌ایم، غافل. تا زمانی که ملت ایران با عقلانیت و قوت بیشتر راه روشنی که تاکنون در پیش گرفته و برایش هزینه داده است را مبتنی بر خداباوری و مردم‌باوری ادامه دهد، افق پیش رو با همه فراز و نشیب‌ها روشن خواهد بود و ان‌شاء الله در چله دوم انقلاب اسلامی کام مردم شیرین‌تر از گذشته خواهد بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: فناوری فضایی یکی از عرصه‌های پیشرفته و غرورآفرین ملی ما و از دستاورد‌های بزرگ انقلاب اسلامی است که امروز چرخ‌های این فناوری نباید از شتاب بیافتد و ما در خانه ملت پشتیبان این گونه حرکت‌های علمی و ملی خواهیم بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)