• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۲۱۸۲
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۱
ورزشی

چهل و نهمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک برگزار شد

چهل و نهمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک با حضور وزیر ورزش و جوانان، رئیس کمیته ملی المپیک و اعضای مجمع در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

چهل و نهمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک برگزار شدبه گزارش خبرنگار خبرگزار‌ی صدا و سیما؛ چهل ونهمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک با حضور حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، سید رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک، طاهره طاهریان نایب رئیس کمیته، فضل الله باقرزاده نایب رئیس کمیته، محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی پارالمپیک، اعضای هیات اجرایی و مجمع در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد و کیکاوس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک، هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو و عضو هیات اجرایی و حمیده عباسعلی عضو مجمع به صورت وبینار در آن شرکت کردند.
 سید رضا صالحی امیری در ابتدای مجمع عمومی کمیته ملی المپیک اظهار داشت: وظیفه دارم از همه عزیزان که انسان‌های با فضلیتی هستید قدردانی کنم، باید از همه کسانی که برای توسعه ورزش تلاش می‌کنند، قدردانی کنیم؛ از روسای فدراسیون‌هایی که در مجمع حضور دارند و آن‌هایی که امکان حضور نداشتند، تشکر می‌کنم چرا که این عزیزان همگی برای توسعه ورزش تلاش می‌کنند.
وی ادامه داد: اصول موفقیت مدیران و سازمان‌ها با برنامه‌ریزی راهبردی امکان پذیر است. باید بیشترین انعطاف را در مقابل هم داشته باشیم و موانع کاذب را برداریم و انتظار انسجام و هم افزایی داشته باشیم. 
صالحی امیری افزود: روز اول در همین سالن عنوان کردم که راه تداوم ورزش پذیرش عدم انشقاق در ورزش است. در چهار سال گذشته بدون انحراف حرکت کردیم و بدون حاشیه در متن حرکت کردیم. از تمامی حاشیه‌ها بدون، چون و چرا پرهیز کردیم چراکه اگر وفاق و همدلی نباشد، انشقاق ایجاد می‌شود. 
صالحی امیری همچنین گفت: در چهار سال گذشته آینده نگری را سرلوحه خود قرار دادیم. ما بیش از مدال به اخلاق نیاز داریم. در گام دیگر همه امکانات و ظرفیت‌ها را به کار بستیم تا موزه ملی ورزش را ایجاد کنیم و تاریخ ورزش را به آیندگان نشان دهیم. تاریخ شفاهی ورزش و بانک اطلاعاتی ورزش را رونمایی کردیم ودیپلماسی ورزش را برای کاهش تهدید‌ها و افزایش فرصت‌ها راه انداختیم و بیش از ۱۵۰ دیدار در قالب تاریخ شفاهی داشتیم. 
صالحی امیری در مورد افزایش بودجه کمیته ملی المپیک گفت: منابع مالی را افزایش دادیم. در سال ۹۶ با بودجه ۴۴ میلیاردی کار را شروع کردیم و به مرز ۲۰۰ میلیارد رساندیم، اما هنوز برای اینکه بودجه را به ۵۰۰ میلیارد برسانیم راه درازی داریم. شفاف سازی و قانون مداری را سرلوحه کار قرار دادیم و همه چیز شفاف در سایت کمیته ملی المپیک منتشر کردیم تا همه از گردش مالی در کمیته ملی المپیک اطلاع داشته باشند. امکانات آکادمی ملی المپیک بازسازی شد و خدمات رایگان به فدراسیون‌ها دادیم. 
وی افزود: یکی دیگر از اقدامات ما فعال کردن کمیسیون‌ها و بهره گیری از بازوان مشورتی افراد متخصص حاضر در کمیسیون‌ها بود.
صالحی امیری گفت: تلاش کردم در کلیه مسائل عادلانه بیندیشم و از خودمحوری پرهیز کردم، خود برتر بینی را بزرگ‌ترین عوامل سقوط مدیریت می‌دانم و با صراحت اعلام میکنم هیچ تصمیمی را بدون مشورت نگرفتم، قبول داریم که شاید گاهی بهترین تصمیم را اتخاذ نکردیم، اما هرآنچه بوده تصمیم جمع بوده است.
رئیس کمیته ملی المپیک اظهار کرد: همگرایی و ارتباط با رسانه‌ها را به عنوان یک اولویت برای خود تعریف کردیم و رکن چهارم قرار دادیم. در تمامی رویداد‌ها حضور فعال داشتند. همچنین پیشکسوتان را ریشه تنومند قهرمانی می‌شناسیم. ساخت و رونمایی از تندیس‌ها و کمک مالی به آن‌ها را در دستور کار قرار دادیم. 
 صالحی امیری تصریح کرد: در این دوره چهار ساله تلاش کردم از مسیر دیانت و صداقت خارج نشوم، اما قطعا لغزش‌هایی داشتم. تلاش کردم در همه مسائل عدالت را رعایت کنم. تلاش کردم منافع و مصالح ملی و حق فدراسیون‌ها را در تصمیم گیری‌ها مدنظر قرار دهم. هیچ کدام از همکاران خودم را براساس گرایش‌های سیاسی انتخاب نکردم. 
ارائه گزارش مالی کمیته ملی المپیک بخش بعدی مجمع بود که احمد بابایی، مدیر امور مالی کمیته ملی المپیک به ارائه آن پرداخت. در ادامه گزارش حسابرس مورد تایید اعضاء قرار گرفت. 
 صالحی امیری در ادامه مجمع در مورد تعیین تاریخ انتخابات گفت: اساسنامه اشکالات زیادی داشت، راجع به سرپرست کاروان یک کلمه نیامده بود و همه چیز اصلاح شد و از شخص من خیلی انرژی گرفت. ۱۲ مرتبه بین ما و IOC رفت و برگشت و بین ما و دولت اساسنامه یک سال رفت و برگشت و در نهایت دی ماه به ما ابلاغ شد، خواستیم مجمع را اسفندماه بگذاریم که بندی آوردند که این نامه باید تایید شود و گفتند، چون اساسنامه تغییر کرده است، آیین نامه هم باید تغییر کند.
وی افزود: پیشنهاد مشخص ما این است که آیین نامه را مصوب کنید در دو تا سه روز بعد برای کمیته بین المللی المپیک ارسال کنیم. به محض پاسخ، به دنبال برگزاری انتخابات باشیم، اما زودتر از خرداد نمی‌شود، که با رای اعضای مجمع مصوب شد.
در ادامه در خصوص برگزاری مجمع در سه ماهه نخست سال آینده (بهار) ۱۴۰۱ یا بعد از بازی‌های آسیایی هانگژو مهر ماه سال ۱۴۰۱ رای گیری بعمل آمد که ۱۷ نفر به برگزاری انتخابات در فصل بهار و ۲۲ نفر به برگزاری آن بعد از بازی‌های آسیایی رای دادند و به این ترتیب انتخابات کمیته ملی المپیک به بعد از بازی‌های آسیایی هانگژو موکول شد.
 در ادامه برای حضور افتخاری سه فدراسیون اتومبیلرانی، کونگ فو و انجمن ورزش‌های رزمی در مجمع کمیته رای گیری و با اکثریت اعضا موافقت شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
همصدایی مردم بهارستان با کارگران؛ حمایت از تولید داخلی در اجتماعات شبانه
زیبایی های چشم نواز دشت گرمه
اعتراض سراسری به سیاست‌های ترامپ در تظاهرات روز جهانی کارگر
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)