• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۵۲۹۶
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
معاون حقوقی و نظارت گمرک جمهوری اسلامی ایران؛

کشف محموله ترانزیتی ۱۴۴۰ لیتری هرویین مایع به مقصد امارات

معاون حقوقی گمرک از کشف ۱۴۴۰ لیتر "هرویین مایع از محموله آب مقطر ترانزیتی پاکستانی به مقصد امارات، از طریق گمرک خبر داد.

کشف محموله ترانزیتی ۱۴۴۰ لیتری هرویین مایع به مقصد اماراتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، فریده زبیدی، معاون حقوقی و نظارت گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: قاچاق مواد مخدر از جمله جرائم فراملی است و با توجه به سود سرشار حاصل از آن، مافیای بین المللی بصورت مستمر در حال تلاش برای جاسازی حرفه‌ای انواع مواد مخدر سنتی، صنعتی و پیش ساز‌ها در داخل کالا‌های تجاری، کانتینر ها... هستند که متاسفانه بدلیل موقعیت جغرافیایی و همسایگی با کشور‌های تولید کننده مواد مخدر، کشورمان در مسیر عبور این مواد افیونی به سمت بازار‌های مصرف کشور‌های اروپایی، شرق آسیا، استرالیا و کشور‌های عربی قرار دارد.
وی افزود: علاوه بر آثار مخرب سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی قاچاق مواد مخدر، این پدیده شوم بر سیستم روان حمل و نقل بین الملل، بازار‌های تجاری و بازرگانی نیز اثر مخربی میگذارد، گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز در کنار سایر ارگان‌های مقابله‌ای و بر اساس وظایف انسانی و بین المللی خود و در چارچوب کنوانسیون تجدید نظر شده کیوتو حداکثر تلاش و همت خود را صرف شناسایی جاسازی‌های حرفه‌ای و مقابله با این پدیده شوم کرده و به حمدالله ضربات قابل توجهی بر پیکره باند‌های کلان قاچاق مواد مخدر وارد کرده است.
معاون حقوقی گمرک در خصوص کشف بزرگ محموله مواد مخدر ترانزیتی گفت: محموله ترانزیتی به وزن چهل تن تحت عنوان آب مقطر از مبدأ کشور پاکستان برای انتقال به کشور امارات متحده عربی از طریق مرز میرجاوه در استان سیستان و بلوچستان به کشور وارد و قصد خروج از کشور از طریق گمرک شهید رجایی را داشت که کارکنان خدوم گمرک شهید رجایی با بهره گیری از شاخص‌های خطر و تجربیات قبلی به احتمال جاسازی مواد مخدر به گالن‌های محموله آب مقطر مشکوک شدند.
وی افزود: پس از بررسی این محموله که شامل ۲ هزار گالن ۲۰ لیتری بود مشخص شد که از مجموع گالن‌ها، ۷۲ گالن به جای آب مقطر، حاوی مایع قهوه‌ای رنگ با بوی تند اسیدی است بر همین اساس نمونه کالای مورد نظر برای بررسی دقیق و علمی به آزمایشگاه تشخیص و آنالیز پلیس مبارزه با مواد مخدر ارجاع شد.
زبیدی گفت: پس از انجام آزمایش مورد نظر مشخص شد که ماهیت نمونه مورد بررسی هروئین مایع بوده است که به این ترتیب ۷۲ گالن ۲۰ لیتری به وزن ۱۴۴۰ لیتر"هرویین مایع" که حاوی ۴۶۸ کیلوگرم "هروئین خالص" بود، کشف شد.
معاون حقوقی گمرک در ادامه با اشاره به لزوم تجهیز مبادی رسمی کشور به دستگاه‌های ایکس ری و سگ‌های مواد یاب اعلام کرد: ساختار سازمانی گمرکات اجرایی کشور در حوزه مبارزه با مواد مخدر نیازمند اصلاح و بازنگری بوده و انشاالله در صورت به کارگیری نیرو‌های متخصص، متعهد و آموزش دیده، نتایج مطلوب تری حاصل خواهد شد.
زبیدی در پایان گفت: همکاری با سایر دستگاه‌ها و سازمان‌های مبارزه با مواد مخدر نیز همواره در دستور کار گمرک قرار داشته که بر این اساس، در روز‌های اخیر میزان ۸۵۰ کیلوگرم هرویین با همکاری گمرک، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در مرز پیرانشهر استان آذربایجان غربی در محموله بلوک‌های سیمانی کشف شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)