• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۲۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۰
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

آیین نامه پایه تشویقی اساتید بزودی ابلاغ می شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ابلاغ آیین نامه پایه تشویقی اساتید به دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: در آئین نامه ۳۲ پایه تشویقی پیش بینی شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز در شصت و نهمین همایش معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها که در دانشگاه فردوسی مشهد ، گفت: مطالبات دانشجویان ما به گونه‌ای است که امکانات  پاسخگوی آن‌ها نیست. مطالبات دانشجویان ما در حد شأن آن‌ها است، اما ما شرمنده هستیم که در حد شأن و شخصیت دانشجویان نمی‌توانیم خدمات ارائه دهیم.

آیین نامه پایه تشویقی اساتید بزودی ابلاغ می شود

وی در ادامه یکی از دلایل این موضوع را تحریم‌هایی عنوان کرد که کشور با آن روبرو است و افزود: البته تحریم‌ها محاسنی نیز داشته و باعث شده نیاز‌های اصلی خودمان را تأمین کنیم. اگر مسئولان ما در واردات کالا‌ها دقت به خرج بدهند و محصولات تولیدی داخل را از خارج وارد نکنند رونق بیشتری در بخش تولید در کشور ما صورت می‌گیرد.

محور شعار امسال دانشگاه است
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه به شعار امسال اشاره و تصریح کرد: محور شعار امسال دانشگاه است و ما باید از این فرصت، نهایت استفاده را ببریم و نشان دهیم شایسته این محور و این شعار هستیم.

زلفی گل افزود: دانشگاه‌های ما ظرفیت بالایی دارند و اگر حداقل‌ها را برای آنان فراهم کنیم حتماً می‌توانند مؤثرتر باشند.

وی در ادامه خطاب به معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها، گفت: کیفیت غذا و برنامه ایاب و ذهاب دانشجویان باید به گونه‌ای باشد که دانشجویان احساس آرامش کنند .

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به بحث مشاوره دانشجویی و همچنین ورزش دانشجویی اشاره و تصریح کرد: در این بخش‌ها نیز دانشگاه‌ها باید خدمات خوبی داشته باشند.

زلفی گل افزود: معاونین دانشجویی دانشگاه‌ها باید مدافع دانشجویان در هیئت رئیسه بوده و سهم دانشجویان را از دانشگاه‌ها بگیرند و اخیراً نیز مبلغ قابل توجهی به حساب دانشگاه‌ها واریز شده است، آنطور که باید در اختیار معاونین دانشجویی قرار گیرد و حتی یک ریال نباید جای دیگر هزینه شود.

وی اضافه کرد: این بودجه برای رفع نیاز‌های دانشجویی و خدمت رسانی به دانشجویان در این یک ماه و نیم باقیمانده از ترم لحاظ شده و باید برای آن هزینه شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: معاونان دانشجویی به دلیل کار کردن با دانشجویان باید سعه صدر بالایی داشته باشند و با رؤسای دانشگاه‌ها صحبت کنند که هر ترم حداقل دو جلسه پرسش و پاسخ بین رئیس دانشگاه و دانشجویان برگزار شود.

سامانه یکپارچه خوابگاه‌ها طراحی شود
زلفی گل به بحث خوابگاه‌ها اشاره و تصریح کرد: باید سامانه‌ای تحت عنوان سامانه یکپارچه خوابگاه‌ها طراحی شود که آمار دقیقی از وضع خوابگاه‌ها ارائه دهند تا بتوان براساس آن خدمات ارائه کرد.

وی گفت: همچنین باید طرح جامع مالی پیگیری شود و بدانیم در هر دانشگاه هر عضو هیئت علمی و یاور علمی چقدر حقوق گرفته، چقدر باقی مانده است. در مجموع دانشگاه چقدر بدهی و چقدر پول دارد.

یکی از اهرم‌های دیپلماسی علمی، پذیرش دانشجوی خارجی است
زلفی گل به بحث دانشجویان خارجی اشاره کرد و گفت: این بحث بسیار مهم است و یکی از اولویت‌های ما دیپلماسی علمی است که از طرق مختلف پیگیری می‌شود. یکی از اهرم‌های دیپلماسی علمی، پذیرش دانشجوی خارجی است. بهترین امکانات را به دانشجویان خارجی ارائه دهید و به آنان به عنوان کیف پول نگاه نکنید که این نگاه در شأن نظام جمهوری اسلامی نیست.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: دانشگاه‌هایی که امکانات لازم را ندارند، دانشجوی خارجی را پذیرش نکنند چرا که این کار نوعی ظلم است.

آئین نامه پایه تشویقی اساتید به زودی ابلاغ می‌شود
وی خاطرنشان کرد: آئین نامه پایه تشویقی اساتید به زودی ابلاغ می‌شود که در آن ۳۲ پایه تشویقی پیش بینی شده است. اساتیدی که ۱۰ دانشجوی کارشناسی ارشد خارجی پذیرش کنند، یک پایه تشویقی و اگر ۵ دانشجوی دکتری خارجی پذیرش کنند یک پایه تشویقی می‌گیرند.

زلفی گل در بخش دیگری از سخنان خود به دانشجویان شاهد و ایثارگر اشاره کرد و گفت: از دیگر اولویت‌های ما در دانشگاه‌ها دانشجویان شاهد و ایثارگر هستند.

وی به بحث حجاب اشاره و تصریح کرد: زمانی ما کسانی را داشتیم که برای دفاع از دین و میهن جان خود را دادند و بحث آن‌ها عقیدتی و دینی بود، حضور در هر جمعی شرایط خاص خود را می‌طلبد. باید در هر جمعی که هستیم شرایط و حرمت آن را حفظ کنیم.

قوانین دانشگاه به دانشجویان ورودی جدید در بدو ورود اعلام شود
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین از معاونین دانشجویی درخواست کرد: برای دانشجویان ورودی جدید در بدو ورود به دانشگاه یک همایش و یا یک جشن ورودی برگزار کنند و همه قوانین دانشگاه را به دانشجویان ارائه دهند که یکی از بحث‌های آن پوشش است.

وی ادامه داد: دانشگاه نیاز به قوه قهریه ندارد و نیاز به منطق دارد. اگر با منطق با دانشجویان صحبت شود، حتماً می‌پذیرند و ما باید آن‌ها را قانع کنیم.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
رشد ۱۵ درصدی تولید فولاد ایران در ژانویه ۲۰۲۶
اهدای زمین به مدال‌آوران ورزشی در هوراند
هشدار صریح سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا
افزایش غلظت غبار در سمنان
صندوق‌های حمایت از کشاورزی زنان گامی موثر در توسعه مشارکت اقتصادی
رسیدگی به درخواست ۳۲ مراجعه‌کننده در دیدار مردمی دادستان مرکز خوزستان
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه
اوقات شرعی اهواز، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تأکید بر رفع تعهدات ارزی و تقویت انگیزه‌های صادراتی در استان قم
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
دعای هر روز و روز نهم ماه مبارک رمضان
رویداد ایران جان رویدادی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد
بسته خبر‌های کوتاه ۷ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برد تراکتور مقابل گل‌گهر
اهمیت تغذیه در ماه رمضان
شکست فوتسالیست های پردیس مقابل نماینده تبریز
تصویب ۱۵ طرح کلان در شورای سرمایه‌گذاری کهگیلویه و بویراحمد
انتقاد فرماندار هشترود از وضعیت اتوبان پیامبر اعظم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
نمایندگان ایران طلایی شدند
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
پخش زنده دیدار تراکتور و گل گهر از شبکه ورزش
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
کاهش دما در استان یزد
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
۳ دانشجوی دانشگاه تهران موقتاً از تحصیل محروم شدند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)