• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۵۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
رئیس اداره عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح:

جبهه مقاومت در استمرار عملیات بیت‌المقدس است

سردار «حسینی مطلق» گفت: عملیات بیت‌المقدس هنوز ادامه و استمرار دارد؛ چراکه رزمندگان دیگری با الهام از این عملیات، افکار نورانی امام خمینی (ره) و روحیات رزمندگان را آموخته و در لبنان، فلسطین و سوریه، «جبهه مقاومت» را تشکیل دادند.

جبهه مقاومت در استمرار عملیات بیت‌المقدس استبه گزارش خبرگزاری صداو سیما به نقل ازدفاع‌پرس، سردار «بهرام حسینی مطلق» رئیس اداره عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح، در آیین گرامیداشت چهلمین سالگرد آزادسازی خرمشهر که با عنوان «صبح صادق خرمشهر» در مسجد امام حسین (ع) برگزار شد، با بیان اینکه بزرگی عملیات بیت‌المقدس باید مشابه همان سالی که خرمشهر آزاد شد، گرامی داشته شود، اظهار داشت: یکی از روزنامه‌های آمریکایی نوشته بود که در سوم خرداد بزرگترین جشن پیروزی پس از جشن سقوط شاه در ایران گرفته شد.

وی با بیان اینکه عملیات بیت‌المقدس موتور متحرکی برای سال‌های بعد انقلاب اسلامی شد، افزود: اقتدار امروز خود را مدیون این عملیات و عملیات‌های قبل و بعد آن در دوران دفاع مقدس هستیم.

سردار حسینی مطلق تصریح کرد: عملیات فتح‌المبین موجب شد تا بعثی‌ها نتوانند در خرمشهر مستحکم آن زمان مقاومت کنند و پیچیدن این خبر که ۱۷ هزار نظامی عراقی اسیر شدند، در دل آن‌ها را خالی کرد.

وی با بیان این‌که شجاعت، طراحی دقیق و هماهنگی خوب عملیات بیت‌المقدس موجب شد تا نزدیک به ۲۰ هزار نفر از نیرو‌های ارتش بعث در این عملیات به اسارت رزمندگان اسلام دربیایند، گفت: در عملیات‌های فتح‌المبین و بیت‌المقدس، طی ۲ ماه فروردین و اردیبهشت، نزدیک ۳۷ هزار نفر نیرو‌های دشمن اسیر شدند.

سردار حسینی مطلق بیان داشت: یکی از فرماندهان بعثی از وضعیت میدانی عملیات بیت‌المقدس گزارش کرده بود که ایرانی‌ها در این عملیات، نصف ارتش عراق را کشتند و نصفی دیگر را با خود، به ایران بردند و این موضوع به مضحکه عام و خاص تبدیل شده بود که بسیجی‌های نوجوان با سلاح کلاشینکف و بعضاً با دست خالی، چند صد نفر از اسرای بعثی را با خود می‌بردند.

رئیس اداره عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح تأکید کرد: یک سال قبل از فتح خرمشهر ما در جنگ چیزی برای گفتن نداشتیم و چهار عملیات هم که با مدیریت بنی‌صدر انجام شده بود، ناموفق بود و خیلی از امکانات ما را هدر داد؛ البته بعداً این موضوع به نفع ما شد؛ چراکه عراقی‌ها خیال‌شان راحت شده بود که می‌توانند یکه‌تازی کنند؛ اما مدتی نگذشت که انجام چهار عملیات موفق آن‌ها را غافلگیر کرد که گل سرسبد آن‌ها عملیات بیت‌المقدس بود.

وی با بیان این‌که آزادسازی خرمشهر تنها یکی از دستاورد عملیات بیت‌المقدس بود که خیلی هم اهمیت داشت؛ چراکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد‌ها فرمودند که خرمشهر‌ها در پیش است، گفت: اثراتی که عملیات بیت‌المقدس و کل دفاع مقدس در منطقه و کشور‌های اطراف داشت، قابل شمارش نیست و امام خمینی (ره) در منشور روحانیت به تعدادی از این دستاورد‌ها اشاره کرده و فرموده‌اند که ما در جنگ ابهت شرق و غرب را شکستیم و به دنیا ثابت کردیم که می‌توانیم روی پای خود بایستیم.

سردار حسینی مطلق با بیان این‌که عملیات بیت‌المقدس هنوز ادامه و استمرار دارد؛ چراکه رزمندگان دیگری با الهام از این عملیات، افکار نورانی امام خمینی (ره) و روحیات رزمندگان را آموخته و در لبنان، فلسطین و سوریه «جبهه مقاومت» را تشکیل دادند، تصریح کرد: عملیات بیت‌المقدس آن روز‌ها روحیه مقاومت را تشکیل داد و این روحیه امروز آرام‌آرام به یک جبهه قوی تبدیل شده است که با فرماندهی شهید حاج قاسم سلیمانی سرافرازانه سوریه را از دهان گرگ و عراق را از دهان داعش بدتر از گرگ بیرون کشید و یمن را به اقتدار رساند و رژیم آل‌سعود و همپیمانان آن را در باتلاق گیر انداخت.

وی با بیان این‌که شهید حاج قاسم سلیمانی صاحب مکتب شد و رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که در مقابل او سر تعظیم فرو می‌آورم، تأکید کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی جزو سرمایه‌های عملیات بیت‌المقدس بوده و از عملیات‌های دوران دفاع مقدس رشد کرد.

وی ادامه داد: حضور کوتاه تیپ ۲۷ محمدرسول‌الله (ص) در سوریه چنان موثر بود که موجب شد تا حزب‌الله متولد شود و عزیزان رزمنده شیعه در لبنان، به حاج احمد متوسلیان به‌عنوان نماینده امام خمینی (ره) نگاه می‌کردند.

رئیس اداره عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان این‌که حزب‌الله در کنار سایر گروه‌ها روزگار رژیم صهیونسیتی را سیاه کرده است، گفت: ما دیروز در خرمشهر با دشمن می‌جنگیدیم؛ اما امروز رژیم صهیونسیتی احساس می‌کند که توسط نیرو‌های جمهوری اسلامی در محاصره است و از راهبرد اصلی خود عقب‌نشینی کرده است و تلاش آن‌ها بر این است که حیات خود را چگونه استمرار دهند.

سردار حسینی مطلق با تأکید بر این‌که عملیات بیت‌المقدس رزمندگانی را پرورش داد که دشمن را در خانه خود درگیر کرد، اظهار داشت: امروز رزمندگان در «کرانه باختری» دارند مسلح می‌شوند و در شهر «جنین» درگیری‌های مسلحانه اتفاق می‌افتد و در آینده‌ای نزدیک مردم فلسطین از درون رژیم صهیونسیتی را متلاشی می‌کنند.

وی تصریح کرد: دشمنان در تلاش هستند برای ما دردسر ایجاد کنند که یکی از دردسر‌های آن‌ها، این است که شهید صیاد خدایی را به جرم اینکه در سوریه مدافع حرم و یک نیروی مؤثر بوده است، به شهادت می‌رسانند و این نقشه‌ها را منافقین پلیدی که روزگاری در کنار صدام بودند، اجرا می‌کنند.
رئیس اداره عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به سفر وزیر خارجه دولت ترامپ به کمپ منافقین در آلبانی، بیان داشت: در سرای سالمندان آلبانی یک مقدار کامپیوتر گذاشتند تا جمهوری اسلامی را در جنگ نرم شکست دهند، نتیجه این سفر، آن شد که منافقین مقداری عوامل داخلی خود را تحریک کرده تا شاید در کشور سر و صدایی بلند شود؛ اما مردم با آن‌ها همراهی نکردند؛ بنابراین ما به بصیرت مردم می‌یابیم.

وی تأکید کرد: امروز ما در مسائل اقتصادی کمی می‌لنگیم؛ چراکه در این عرصه، کار را به اهل آن نسپردیم؛ بنابراین درست کردن آن به این راحتی نیست؛ اما امیدواریم که در این جبهه نیز گشایش ایجاد شود تا بتوانیم جمهوری اسلامی را در همه ابعاد الگو کنیم؛ چراکه ما امروز در اوج قله‌های عزت و اقتدار قرار داریم.

رئیس اداره عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان این‌که روزگاری تا اتفاقی می‌افتاد، برخی می‌گفتند که ناو هواپیمابر آمریکا راه افتاد؛ اما امروز تا اتفاقی می‌افتد، آن‌ها ۲ تا سه هزار کیلومتر از منطقه ما دور می‌شوند، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب فرموده‌اند که دشمن روزگاری در پی آن بود تا ما را محدود کند و سیم‌خاردار و اسلحه به دست ما نرسد؛ اما امروز تلاش می‌کند تا امکانات ما از مرزهای‌مان بیرون نرود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نسل جوان و نوجوان با عصر شعر فاطمی
پیام رئیس جمهور به اولین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل
رونمایی از کتاب «سیبل صورتی» در یزد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت شده سرخ‌آباد زنجان
حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد
جنوب غرب خوزستان در وضع قرمز آلودگی هوا
تفکر بسیجی؛ رمز پیروزی ملت ایران است
حضور ۸ وزیر در جلسات هفته آینده کمیسیون‌های مجلس
اردبیل،کانون سرمایه‌گذاری و صادرات به بازار قفقاز است
ادامه آلودگی هوای مشهد برای بیستمین روز متوالی
غلامان در سوگ یاس نبوی
ممنوع شدن ورود به جنگل‌های سوادکوه
مرگ با ترشی در کاشان
«رادیو تاکسی»، از رادیو تهران
افتتاح طرح اچ‌ دی‌ سازی استودیو پخش خبر صدا و سیمای استان گلستان
صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
چشمه آب گرم وننق زنجان، فرصتی برای توسعه گردشگری درمان
هشدار فرماندار شاهیندژ به پیمانکار تصفیه‌خانه شهرک صنعتی
صعودشهرداری ارومیه به رده دوم جدول لیگ برتر
یادواره ۱۵۷ شهید غواص استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)