• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۶۰۴۹۳
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۰
آذربایجان شرقی » اجتماعی

ضرورت تسریع در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ضمن تقدیر از اقدامات پدافند غیرعامل در برابر جنگ سایبری، بر تسریع در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد.

ضرورت تسریع در راه اندازی شبکه ملی اطلاعاتبه گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل‌هاشم در دیدار رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به لزوم تکمیل شبکه ملی اطلاعات به منظور اعمال حاکمیت سایبری بر فضای مجازی متناسب با ارزش‌ها و منافع ملی نظام اسلامی، افزود: شبکه ملی اطلاعات یکی از ارکانی است که می‌تواند سلطه آمریکا بر فضای سایبری کشور را کاهش داده و بخش عمده‌ای از تهدیدات در این بخش را خنثی کند.
نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی برای مهار تهدیدات نوین علیه کشور، خاطرنشان کرد: توسعه فناوری و صنایع بومی با رویکرد دانش بنیان و نظارت دقیق برای بکارگیری فناوری‌های وارداتی و صیانت از کلان داده و صیانت از اطلاعات خصوصی و خارج کردن تاسیسات پر خطر از مراکز جمعیتی از جمله الزاماتی است که با رویکرد پدافند غیرعامل باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه شاهد اقدامات سازمان پدافند غیرعامل کشور در عرصه مقابله با سنگین‌ترین تهاجم در عرصه سایبری، شناختی و رسانه‌ای هستیم، اظهار داشت: با توجه به اینکه تمام جبهه استکبار علیه ما بسیج شده است، شاهد تاب آوری مثال زدنی نظام اسلامی در برابر این تهاجم هستیم، بطوری که چنین شرایطی برای هر کشوری رخ می‌داد، دچار فروپاشی میشد.
امام جمعه تبریز با اشاره به لزوم آشنایی اقشار مختلف جامعه با اصول و معیار‌های پدافند غیرعامل، تصریح کرد: هر فرد متناسب با جایگاه اجتماعی و شغلی خود باید نسبت به الزامات پدافند غیرعامل آگاه باشد تا در هنگام بروز تهدیدات، همه با نقش و وظایف خود آشنا باشند.
وی مدارس را جزو مراکز مهمی دانست که باید اصول پدافند غیرعامل به صورت پایه‌ای در آن آموزش داده شود چرا که با آشنایی دانش آموزان به عنوان نسل آینده ساز با موضوعات پدافند غیرعامل، شاهد استقرار گفتمان پدافند غیرعامل در جامعه و در نتیجه افزایش تاب آوری کشور و پایداری ملی در عرصه‌های مختلف خواهیم بود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور هم بر لزوم طراحی الگوی دفاع چندلایه در برابر الگوی جنگ ترکیبی دشمن تاکید کرد.
سردار غلامرضا جلالی با اشاره به پیچیده شدن تهدیدات علیه ملت ایران، اظهار داشت: در چنین شرایطی نیازمند بکارگیری راهبرد دفاعی همه جانبه و چند لایه برای مقابله با جنگ ترکیبی، پیچیده و شناختی هستیم که در اینجا توجه به معیارها و ضوابط پدافند غیرعامل خود را نشان می‌دهد.
وی تصریح کرد: نیازمند فهم درستی از تهدیدات نوین در بین مسئولان هستیم و باید در مورد عموم جامعه نیز نسبت به این تهدیدات روشنگری و تبیین صورت گیرد.
سردار جلالی با بیان اینکه به‌کارگیری ابزارهای نوین ارتباطی و شبکه‌های اجتماعی، زمینه را برای اجرای عملیات روانی و تغییر ذهن و باور و تأثیرپذیری افکار عمومی فراهم کرد، افزود: خوشبختانه در دولت سیزدهم شاهد رویکردهای اصلاحی در این زمینه هستیم. به طوری که زمینه برای توسعه پلتفرمهای بومی با سرعت خوبی در حال فراهم شدن است و شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تدابیر اتخاذ شده و روشنگری ها و اقناع جامعه، توطئه‌ اغتشاشگرانی که به دنبال زمینه سازی برای تحقق توطئه اربابانشان در سوریه سازی ایران بودند شکست خورد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کرمان رتبه نخست جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور
اجرای برنامه‌های مختلف در هفته منابع طبیعی
ارتقای زیرساخت‌ها و بهبود فضا‌های عمومی در اولویت برنامه‌های عمرانی
اجرای طرح «انصار سربازی» برای مشمولان غایب در زنجان
آمادگی ۹۳ واحد نیروگاهی برای شرایط اضطراری
پیش بینی بارندگی برای مناطقی از شمال غرب کشور
میزبانی کیش از پنجمین نمایشگاه گل و گیاه و صنایع‌دستی سوغات استان‌ها
پایش زیست‌محیطی واحد‌های تولید شن و ماسه چایپاره
فیلم‌های امروز تلویزیون برای مخاطبان
آخرین خبر‌ها از اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
پژوهشگر زنجانی از کاربرد پورفیرین‌ها در تصفیه آلاینده‌های آلی خبر داد
فعال‌سازی ۲۶۰ معدن غیرفعال زنجان با ایجاد ۴ هزار فرصت شغلی
تساوی بازی ۲ تیم بانوان هندبالیست نفت و گاز گچساران و بافق یزد
تعامل با جوامع محلی؛ محور توسعه پایدار در صنعت مس
آغاز پایش و مبارزه با آفت شپشک سیاه زیتون در باغات طارم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
کاهش دما در استان یزد
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
نمایندگان ایران طلایی شدند
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
کشف و توقیف ۵۰ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در استان قم
هشدار نارنجی هواشناسی برای مناطق شمال غرب کشور
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۸ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
برخورد پلیس با خودرو‌های دارای چراغ زنون  (۱ نظر)