• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۰۲۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۲
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان:

حاج قاسم الگوی تمام عیار معلمی است

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان حاج قاسم را الگوی تمام عیار معلمی و مرکز ثقل وحدت ملی، اسلامی و منطقه‌ای خواند و گفت: تمام ویژگی‌های یک معلم که، چون شمع می‌سوزد تا به جامعه نورانیت ببخشد در حاج قاسم متبلور بود و به راستی می‌توان ایشان را الگوی تمام عیار معلمی در جامعه خواند.

حاج قاسم الگوی تمام عیار معلمی استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی صندوق ذخیره فرهنگیان، سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور سردار صادقی از همرزمان شهید بزرگوار و اهل جبهه و جنگ و شهادت، دکتر امین اله سالاری عضو هیات امنا، مهندس حمید باقرنژاد عضو هیات مدیره و معاون مالی و سرمایه انسانی، دکتر علیرضا فتحی‌نیا معاون امور شرکت‌ها، دکتر عباسعلی قدیریان معاون برنامه‌ریزی و توسعه و مشاوران و مدیران موسسه، هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه و با مداحی مهندس سید فرزاد نجات‌نیا مدیرعامل هلدینگ ساختمانی معلم برگزار شد.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان برگزاری چنین مراسم با عظمتی را نشان از دلدادگی به مکتب آل الله و ارزش‌های ناب اسلام و انقلاب و مکتب حاج قاسم عنوان کرد و گفت: تکلیف داریم به اعتبار آنچه سردار سلیمانی و دیگر شهدا به ما ارزانی داشتند یاد و خاطر رشادت‌هایشان را گرامی بداریم، زیرا همانطور که امام المسلمین فرمودند اجر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداء کمتر از شهادت نیست.
دکتر حمیدرضا نجف‌پور کردی با بیان اینکه حاج قاسم عزیز و شهدای برجسته مقاومت در دفاع از حریم و حرم قدم در راه حق و حقیقت گذاشتند تا امروز این‌گونه در امنیت و سلامت دور هم جمع شویم، افزود: فلسفه وجودی برگزاری و حضور در چنین مجالس معنویی، آشنایی با مشی حاج قاسم و بهره‌گیری از وجود قدسی و انوار الهی ایشان برای خدمت به کشور و مردم است.

وی گفت: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مرکز ثقل وحدت ملی، اسلامی و منطقه‌ای بودند و امروز کشور ما نیاز دارد که روح قدسی حاج قاسم و اعمال و رفتارش، به خدمت همه‌ی جمع بیاید و به ما کمک کند. همانطوریکه که ایشان کشور جمهوری اسلامی ایران را حرم می‌دانند و مرکز ثقل این حرم را ولایت؛ و می‌فرمایند اگر حرم جمهوری اسلامی پابرجا بماند دیگر حرم‌ها، حرم ابراهیمی و حرم محمدی نیز پابرجا خواهند ماند.

دکتر نجف پور کردی تصریح کرد: همکاران ما در موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان و هلدینگ‌ها که متعلق به یک و نیم میلیون نفر فرهنگی فرهیخته است، سربازان حاج قاسم سلیمانی و پیرو مشی شهدایی، انقلابی و جهادی ایشان هستند.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، مردمی بودن، ولایت‌مداری، شجاعت، دلیری، اخلاق حسنه، یار رهبر انقلاب، عاشق وطن، خادم مردم، پدر مهربان فرزندان شهداء، متواضع، دلتنگ شهادت و فرمانده و استراتژیست بودن را از ویژگی‌های بارز حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)