• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۸۰۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵
مازندران » اجتماعی

جلوگیری از دونقشه بودن ساختمان‌ها در مازندران

معاون عمرانی استاندار مازندران گفت: طرح جلوگیری از دو نقشه بودن ساختمان‌ها برای نخستین بار در مازندران آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رضا علیخانی در جلسه هیات چهار نفره سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران با بیان اینکه مشاهده می‌شود برخی از طرح‌های ساختمانی استان دو نقشه‌ای هستند، گفت: بر اساس برنامه، سازمان نظام مهندسی ساختمان با جدیت به این موضوع ورود و دونقشه بودن ساختمان‌ها را از فرایند حذف کند.

وی با اشاره به اینکه مسائل مربوط به ماده ۱۰۰ و ماده ۹۹، قوانین آن به درستی رعایت شود تا با ساخت و ساز غیر مجاز و تخلفات جلوگیری شود، افزود: اگر طرح‌های دونقشه‌ای بودن ساختمان‌ها به نحو مطلوب مدیریت شود و با یک نقشه سازه ساخته شود دیگر به مرحله ماده ۱۰۰ یا ۹۹ نخواهد رسید.

معاون عمرانی استاندار مازندران با بیان اینکه مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز و محدود کردن کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ در گرو ۳ موضوع مهم یعنی کنترل کارآمد بر نظارت مهندسین، حذف دو نقشه‌ای کردن فرایند نظام مهندسی و تائیدات مرحله به مرحله ساخت و ساز می‌باشد، گفت: در این خصوص ضرورت دارد ۳ موضوع مهم مدیریت موثر مهندسین ناظر، همچنین همکاری و هم سویی شهرداری‌ها با نظام مهندسی و نیز اقدامات به موقع دستگاه قضا و پلیس ساختمان در اجرای احکام به عنوان ضمانت حسن انجام فرایند، حذف دو نقشه‌ای مورد توجه قرار گیرد.

علیخانی یادآورشد: مرحله به مرحله شدن تائیدات مجوزات ساختمانی و صدور عدم خلاف موجب کاهش بسیار زیاد تخلفات خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار مازندران، سازمان نظام مهندسی ساختمان را مرجع تولید دانش در بحث ساختمانی، نظارت، کنترل و تائید دانست و تصریح کرد: اساس کار نظام مهندسی توجه به قوانین و مقررات ملی ساختمان و هر قوانین مربوط و همچنین شاخص‌ها و معیار‌ها ساخت و ساز و کنترل و نظارت است.

علیخانی با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی ساختمان باید به روز و جدی و متناسب با نیاز جامعه و توسعه ساخت و ساز برنامه داشته باشد، خاطرنشان کرد: توسعه استان، رفع نظام مسائل و چالش‌ها باید برای آن مهم باشد و کاملا سیستماتیک و بر مدار فناوری نوین روز انجام پذیرد.

او ضعف نظارت و ضعف کنترل بر نظارت را از مشکلات و دغدغه‌هایی مهم برای ساختمان‌ها دانست و گفت: این دغدغه باید رفع شود و اساس نظارت نیروی انسانی و مهندسین ناظر هستند و نیاز است تا به قوانین روز مسلط و در کار متعهد باشند.

علیخانی با اشاره به اینکه نظارت بر نظارت ناظرین بسیار مهم است و باید با شاخص‌های تبیین شده همراه باشد و با مسائل حاشیه‌ای همراه نباشد، اظهار کرد: توسعه شهری، حقوق شهروندی و رعایت الزامات قوانین ملی مسکن به نحو متوازن در دستور کار نظام مهندسی استان قرار بگیرد حل کند و این سازمان باید قطب مرجعیت باشد.

وی اصول نظام مهندسی را برای ایمن بودن ساختمان‌ها و ایمنی جان مردم و برخورداری از شهر سالم و کاربردی مطلوب دانست و افزود: تکلیف ساختمان‌های ناایمن در استان باید مشخص شود و بلند مرتبه سازی و توجه به فاضلاب ساختمان‌ها نیز باید در دستور کار قرار بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)