• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۲۷۴۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۴
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
هر روز معرفی یک شهید؛

شهید اسفندیاری سرفراز در سنگر عمل و جهاد

شهید یزدالله اسفندیاری در مدرسه همیشه دانش‌آموزان را به اقامه نماز جماعت دعوت می‌کرد و مسائل دینی و اخلاقی را به آن‌ها می‌آموخت.

شهید اسفندیاری سرفراز در سنگر عمل و جهادبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، شهید یزدالله اسفندیاری سال ۱۳۵۰ در یکی از روستا‌های دور افتاده بهمئی روستای بنه آخوند در خانواده‌ای مذهبی و متدین دیده به جهان گشود.
شهید یزدالله اسفندیاری در سال ۱۳۵۶ دوران تحصیل خود را در زادگاهش شروع کرد و در ایام بیکاری به پدر و مادرش در امر کشاورزی و دامداری کمک می‌کرد. علاقه وافری نسبت به خانواده‌اش داشت و با آن‌ها همیشه مهربان بود و هیچگاه کاری را که موجب ناراحتی آن‌ها شود انجام نمی‌داد.
پس از پایان دوران ابتدایی برای ادامه تحصیل دوران راهنمایی در سال ۱۳۶۲ رهسپار روستای سرآسیاب شد و در مدرسه راهنمایی شهید مطهری ادامه تحصیل داد و فاصله روستای سرآسیاب تا زادگاهش زیاد بود و این مسیر را هر روز پیاده طی می‌کرد.با وجود همه این مشکلات همیشه از شاگردان ممتاز مدرسه بود. در مدرسه همیشه دانش آموزان را به اقامه نماز جماعت دعوت می‌کرد و مسائل دینی و اخلاقی را همیشه به آن‌ها می‌آموخت و در امور فرهنگی مدرسه فعالیت داشت.
دوران جنگ در اوایل جنگ هروقت که می‌خواست به جبهه اعزام شود به دلیل سن کم از رفتن ایشان جلوگیری می‌شد تا اینکه در سال سوم راهنمایی که پانزده ساله بود به جبهه اعزام شد. چهارماه در جبهه حضور داشت و پس از آن دوباره به مدرسه برای ادامه تحصیل برگشت و در امتحانات سال سوم راهنمایی شرکت کرد و قبول شد.
ادامه تحصیلات در همان سال در امتحان ورودی دانشسرای تربیت معلم شهید رجایی گچساران ادامه تحصیل داد و در سال اول دانشسرا دوباره به جبهه اعزام شد.
سه ماه در جبهه حضور داشت و بعد از سه ماه دوباره به سنگر مدرسه برگشت و ادامه تحصیل داد. در همان سال امتحانات را با موفقیت به پایان رساند.
شهید اسفندیاری در فصل تابستان که مدارس تعطیل بودند با کارکردن خرج و مخارج خانواده اش را تأمین می‌کرد. شهید با همسایگان و دوستان و همکلاسی‌های خود بسیار مهربان بود، همیشه می‌گفت باید با همسایگان مهربان باشیم و در موقع نیاز به آن‌ها کمک کنیم.
شهید اسفندیاری در سال ۶۶-۶۵ سال دوم دانشسرا ادامه تحصیل داد و در همان سال دوباره به جبهه اعزام شد و مدت سه ماه در جبهه حضور داشت. در همان سال از ناحیه دست مجروح شد. در سال ۶۷-۱۳۶۶ به ادامه تحصیل در سال سوم دانشسرای تربیت ادامه داد. در فروردین ماه سال ۶۷ دوباره راهی جبهه شد. همیشه می‌گفت: که تا جنگ ادامه دارد من باید در جبهه حضور داشته باشم. شهادت این شهید والامقام ۱۷ خرداد سال ۶۷ در منطقه شط علی به آرزوی دیرینه اش که شهادت در راه خداوند و بقاء اسلام و انقلاب اسلامی بود رسید. پیکر پاکش را در زادگاهش روستای بنه آخوند به خاک سپرده شد.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)