• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۶۷۴۸۴
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

اژه‌ای: دشمن در صدد ایجاد دوقطبی در جامعه است

رئیس قوه قضائیه گفت: دشمن در سال گذشته، خواب تجزیه کشور را دیده بود، که با هوشیاری مردم و دستگاه‌های مسئول، اين توطئه کاملا شکست خورد.

اژه‌ای: دشمن در صدد ایجاد دوقطبی در جامعه استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای عصر امروز سه‌شنبه (۹ خرداد) طی سخنانی در مراسم سالگرد درگذشت سید آزادگان «حجت‌الاسلام و المسلمین سید علی‌اکبر ابوترابی» که در سالن سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: برخی انسان‌ها با هدایت خداوند متعال دارای عمر پربرکتی می‌شوند که سید آزادگان حجت‌الاسلام والمسلمین «علی‌اکبر ابوترابی» یکی از همین انسان‌هاست؛ این مرد وارسته در بیت شریف روحانیت، علم و تقوا چشم به جهان گشود و در دامن پدری روحانی، متقی، خیرخواه و دوست‌دار مردم تربیت یافت.

رئیس دستگاه قضا افزود: مرحوم ابوترابی در دوران جوانی و نوجوانی ضمن اشتغال به تحصیل، به خودسازی و تهذیب نفس پرداخت و در کنار فرا گرفتن علوم کلاسیک و حوزوی، متخلّق به اخلاق الهی، حُسن خلق، ادب اسلامی و مردم‌دوستی شد و با همین روحیات قدم به عرصه مبارزات سیاسی علیه رژیم ستمشاهی گذاشت.

رئیس قوه قضاییه، یکی از ویژگی‌های برجسته مرحوم ابوترابی را تقوای ایشان ذکر کرد و گفت: این تقوا، زیرساخت تمام افعال، اقوال، اقدامات و مبارزات سیاسی سید آزادگان بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه مرحوم ابوترابی پس از آشناییت پیدا کردن با خط امام خمینی (ره)، در این خط وارد مبارزه با رژیم ستمشاهی شد، عنوان کرد: یکی از نقاط برجسته زندگی مرحوم ابوترابی در دوران پیش از انقلاب و زمان اسارت به دست ساواک، این بود که علی‌رغم تمام شکنجه‌های طاقت‌فرسا، ایشان کوچکترین اطلاعاتی را در خصوص شهید اندرزگو به مزدوران رژیم نداد تا آنجا که ساواک مجبور به آزادی او و تعقیبش برای یافتن سرنخی از شهید اندرزگو شد.

رئیس قوه قضاییه ضمن اشاره به تلاش‌ها و مجاهدت‌های شبانه‌روزی مرحوم ابوترابی در راه پیروزی انقلاب اسلامی گفت: پیروزی انقلاب اسلامی با پرچم‌داری یک فرد روحانی و مرجع تقلید و یک شخصیت روش‌ضمیر به نام امام خمینی (ره) همه محاسبات دشمن را به هم ریخت.

وی با اشاره به مجاهدت‌های مرحوم ابوترابی در ایام دفاع مقدس و به اسارت درآمدن ایشان و حضورشان در اردوگاه‌های رژیم بعث اظهار کرد: سید آزادگان مرحوم ابوترابی اگرچه در ظاهر به اسارت دژخیمان رژیم بعث درآمد، اما با روح آزاده‌ای که داشت زمینه هدایت بسیاری از افراد را در همان اردوگاه‌های رژیم بعث فراهم آورد و به مثابه یک نور هدایتگر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: مرحوم ابوترابی پس از آزادی از اسارت نیز به صورت مستمر و پیوسته، رسیدگی به وضعیت آزادگان و خانواده‌های آن‌ها را رها نکرد و پس از تصدی نمایندگی مجلس نیز از هر فرصتی برای خدمت به آزادگان و ایثارگران بهره گرفت.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به وظیفه سنگین مسئولان و کارگزاران نظام در پاسداشت مجاهدت‌های شهدا و آزادگان و ایثارگران گفت: امروز اگر هنجار‌های اجتماعی تبدیل به ناهنجاری شود و اگر ارزش‌های انقلاب مورد هجمه قرار گیرد، در وهله نخست این ما مسئولان هستیم که باید پاسخگو باشیم و در وهله بعد، مسئولیت با همه است.

محسنی اژه‌ای اظهار داشت: امروز امام و، ولی امر ما بر وحدت، انسجام، همبستگی کامل، دفاع همه‌جانبه از ارزش‌های اسلام ناب، رسیدگی ویژه به محرومان و، ولی نعمتان انقلاب و رفع مسائل اقتصادی و تولید ثروت تاکید دارند؛ ما مسئولان نیز باید در مسیر تحقق این منویات گام برداریم و در این راستا متحد و منسجم باشیم.

وی تاکید کرد: امروز مسئله اصلی کشور مهار تورم و رشد تولید است؛ برای تحقق این مهم باید بر مقوله تامین امنیت سرمایه‌گذاری اهتمام داشته باشیم و به صورت ماهانه بررسی کنیم که آیا در امر کاهش تورم و رشد تولید، توفیق داشته‌ایم یا خیر.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به برخی ناهنجاری‌های اجتماعی گفت: امروز مردم در مقوله رفع ناهنجاری‌های اجتماعی مطالبات جدی و به‌حقی دارند و ما این مطالبه‌گری را امر بسیار مبارکی می‌دانیم و همین امر، مسئولیت ما را بیشتر می‌کند و ما را به تلاش مضاعف وامی‌دارد.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ما باید دست در دست هم دهیم و با عقلانیت و تدبیر و خرد جمعی و با اتخاذ بهترین و پربازده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه، ناهنجاری‌های اجتماعی را رفع کنیم.

وی گفت: امروز در برخی از این ناهنجاری‌ها، دست دشمن برای ضربه زدن به نظام، آشکار است؛ بر همین اساس، دستگاه‌های اطلاعاتی ما باید این جریانات سازمان‌یافته را که با عناصر ضدانقلاب مرتبط هستند، شناسایی و معرفی کنند و مطمئن باشید که این طیف از عناصر به اشدّ مجازات می‌رسند.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: در این رابطه باید به این نکته نیز توجه شود که دشمن با عملیات روانی و بمباران‌کردن اذهان جوانان و با بهره‌گیری از برخی نقاط ضعف موجود، در صدد ایجاد دوقطبی‌هایی در جامعه ما و به هم زدن انسجام و صفوف واحد مردم است؛ دشمن می‌خواهد افراد جامعه ما را در مقابل هم قرار دهد؛ لذا باید کاملا هوشیار باشیم.

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: بر همین اساس، باید بگوییم برخی از افرادی که مرتکب ناهنجاری‌هایی می‌شوند، عناصر سازمان‌یافته نیستند لذا باید با تدبیر و خردورزی، صف این قبیل افراد را از آن عناصر سازمان‌یافته جدا کرد و پس از تفکیک صفوف، در قبال افراد فریب‌خورده، به صورت فردی و جمعی در خانواده، مدرسه، دانشگاه و کف خیابان، اقدامات فرهنگی و تبلیغی و ایجابی انجام داد؛ البته با عناصری که عناد دارند و لجوج هستند نیز باید با شیوه مقتضی مواجه شد.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به توطئه‌های شوم دشمنان در جریان اغتشاشات نیمه دوم سال گذشته گفت: دشمنان در قالب اغتشاشات نیمه دوم سال گذشته، خواب براندازی، تجزیه و به هم ریختن کشور را دیده بودند، اما در نتیجه هوشیاری مردم و دستگاه‌های مسئول، دشمن در نیل به هدف شوم خود، کاملا شکست خورد.

وی گفت: در جریان این اغتشاشات، صف معترضین و کسانی که حرفی داشتند و حتی ممکن بود حرف خود را به زبان تند بگویند، با عناصر وابسته به دشمن جدا شد؛ آن‌ها که به واسطه اعمال و جنایت‌هایشان طبق قانون باید اعدام می‌شدند و یا باید اعدام شوند، بدون مجامله و البته در عین رعایت کامل موازین قانونی و عدل و انصاف، حکمشان اجرا شده یا خواهد شد؛ اما آن‌هایی که فریب خورده بودند، متنبّه شدند و پس از آنکه صف‌ها جدا شد، در نتیجه موافقت مقام معظم رهبری، بسیاری مورد عفو قرار گرفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)