• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۸۰۲۸
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۰
مازندران » اجتماعی

لزوم اتخاذ تدابیر مناسب برای ماه مبارک رمضان و سال نو

نماینده ولی فقیه در مازندران در شورای فرهنگی استان، بر لزوم اتخاذ تدابیر مناسب برای برای تهیه و تدارک نیازمندی‌ها درماه مبارک رمضان، و سال نو تاکیدکرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی د نشست شورای فرهنگ عمومی استان افزود: ماه  مبارک رمضان سازوکار‌های خاص خودش را از نظر فضاسازی، تدبیر برای تهیه و تدارک نیازمندی‌ها، تشویق‌های لازم از نظر توجه به اینکه گردشگران حرمت این ماه را رعایت کنند و هم سال نو را در پیش داریم که مباحث فرهنگی و اجتماعی خاص خودش را دارد.

لائینی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: دبیرخانه، نهاد‌هایی مثل میراث، ستاد اقامه نماز، کانون‌های مساجد را باید در ماه رمضان و نوروز فعال کند تا مساجد و امامزاده‌های بین راهی که ضرورت‌های این ایام است فعالیت خوبی داشته باشند.

وی تصریح کرد:  سلسله برنامه‌های ورزشی در شب‌های ماه رمضان برگزار می‌شود اولا باید همزمان با برپایی نماز جماعت و برنامه‌های مذهبی نباشد و با دو ساعت تاخیر باشد، نکته دیگر اینکه می‌گویند که اماکن ورزشی با بودجه دولتی ساخته شده، اما به بخش‌های خصوصی اجاره می‌دهند که قیمت‌هایی دارند که در توان قاطبه مردم نیست از این رو نباید اجاره بدهند.

نماینده ولی فقیه در مازندران خاطرنشان کرد: در رابطه با بحث سرویس‌های بهداشتی در ایام ماه رمضان و تعطیلات سازمان میراث فرهنگی باید فکری کند و هر ۵۰۰ متر حتی شده سرویس بهداشتی سیار مستقر کند، چرا که طهارت برای اقامه نماز ضرورت دارد.

امام جمعه ساری ادامه داد: دوم اینکه هیئات مذهبی باید همت کرده و در این ایام فضای چشم انداز را مذهبی‌تر و ارزشی‌تر کنند، دستگاه‌های نظارتی همچون امر به معروف و نهی از منکر و اماکن حتما باید به وظیفه خود عمل کنند.

این مسئول تاکید کرد: کار‌های فرهنگی و ایجابی به معنای این نیست که نظارت‌ها را نداشته باشیم، دستگاه‌های نظارتی هم باید در این ایام به وظایف خود توجه بیشتری داشته باشند.

وی گفت: ما تدبیرمان برای اینکه فضای عمومی جای تظاهر به روزه‌خواری نشود را باید داشته باشیم و مسئله دیگر این است که با هنجارشکنان عمدی برخورد شود.

آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه برنامه‌های قرآنی سازمان تبلیغات برنامه‌های خوبی است، تصریح کرد: تقریبا دو سوم مساجد ما غیرفعال و راکد هستند چگونه است که ما برای خارج شدن از رکود واحد‌های تولیدی تلاش می‌کنیم مساجد هم همین است، ما بیش از هزار و ۶۰۰ مسجد فعال و بیش از ۲هزار مسجد غیرفعال داریم.

نماینده ولی فقیه در مازندران عنوان کرد: بنده اوایل سال پیشنهاد داده بودم حداقل امسال هر کدام از دو نهاد سازمان تبلیغات و اوقاف ۱۰۰ مسجد را فعال کنند، البته اینها خادم و امکانات اولیه می‌خواهد و نیاز به کمک دولت و نهاد‌های دیگر دارد، این برنامه حداقل برای سال آینده مدنظر باشد.

این مسئول خاطرنشان کرد: همیشه عنوان می‌کنیم که مناسبت‌های ملی و مذهبی هر دو مهم هستند، اما ما روی سفره مناسبت‌های مذهبی نشسته ایم و باید نگاه دیگری داشته باشیم، ۲۳۰هزار شهید با عشق به ولایت و اهل بیت (ع) جنگیدند و به شهادت رسیدند، پس اینکه به مناسبت‌های ملی احترام کنیم و حتما هم باید باشد یک مسئله است، اما اینطور ناآگاهانه نباشد که اینها در تراز مناسبت‌های مذهبی هستند، این ولایت و مرجعیت بود که جنبش ایجاد کرد و ملت بخاطر احساسات دینی به میدان آمدند وگرنه این مناسبت‌های ملی در دوره طاغوت هم بود.

وی در پایان اظهار کرد: امیدواریم در شورای فرهنگ عمومی و همه حوزه‌ها شاهد نشاط بیشتری باشیم، در بحث ورزش نباید اقشار متوسط و ضعیف محروم باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)