• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۳۶۳۷
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
خراسان جنوبی » اجتماعی

تمهیدات ترافیکی ایام تاسوعا و عاشورا در بیرجند

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی گفت: با توجه به برگزاری مراسم تاسوعا و عاشورا، تمهیدات ترافیکی مربوط به مراسم در شهرستان بیرجند اعمال می‌شود.

تمهیدات ترافیکی ایام تاسوعا و عاشورا در بیرجند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، سرهنگ عباسی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: در ایام دهه اول محرم از هیأت‌ها می‌خواهیم که موافقِ مسیر وسایل نقلیه تردد کنند، مراقب نونهالان و خردسالان باشند، از وانت، کامیون و یا کامیونت برای تردد افراد استفاده نکنند، رانندگان اصرار به عبور از کنار هیأت‌ها نداشته باشند و صبوری کرده یا مسیر جایگزین انتخاب کنند و رانندگان سرعت مطمئنه داشته باشند.

وی افزود: همه هیأت‌ها همراه محرم دارند و همکاران انتظامی و راهنمایی رانندگی نیز هیئت‌ها را همراهی می‌کنند. 

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گفت: برای برگزاری مراسم تاسوعا نیز فردا بعد از ظهر از ساعت ۱۶ تا بعد از نماز مغرب و عشا که هیأت‌ها به سمت هیأت ابوالفضلی می‌روند سراسر خیابان جمهوری اسلامی از میدان امام حسین (ع) تا میدان امام خمینی و از میدان موسی بن جعفر (ع)، خیابان مطهری و منتظری، محدودیت تردد داریم.

سرهنگ عباسی افزود: برای مراسم شب عاشورا که تمامی هیأت‌ها به سمت دارالشفا در خیابان مطهری بیرجند می‌روند نیز سراسر خیابان مطهری، منتظری جمهوری اسلامی، سه راهی مصلی، طالقانی ۹ و خط جنوب به شمال خیابان انقلاب، محدودیت تردد و توقف وسایل نقلیه را داریم.

وی گفت: برای مراسم روز عاشورا نیز از سحرگاه تمام مسیر‌های منتهی به بهشت متقین، محدودیت و ممنوعیت پارک و تردد وسایل نقلیه را دارد؛ در حاشیه بلوار پیامبر اعظم پارکینگی برای توقف وسایل نقلیه تعبیه و کف سازی شده و هسته مرکزی شهر در روز عاشورا ممنوعیت تردد دارد، بنابراین از مردم می‌خواهیم فقط از بلوار پیامبر اعظم و یا از سمت بلوار امام رضا به سمت مراسم روز عاشورا بیایند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان افزود: خودرو و موتورسیکلت‌های امدادی نیز برای مراسم روز عاشورا پیش بینی شده است و از مردم نیز می‌خواهیم که مقررات رانندگی را جدی گرفته و سد معبر هم ایجاد نکنند و هیأت نیز بدون هماهنگی، معبری را مسدود نکرده و از آوردن خودرو داخل دسته عزاداری جلوگیری کنند.

سرهنگ عباسی همچنین با اشاره به افزایش جریمه‌های تخلفات رانندگی گفت: با توجه به ۳ برابر شدن مبلغ جریمه‌ها و اعمال شدن آن از ۲۳ تیر از هم استانی‌ها می‌خواهیم تا مقررات راهنمایی و رانندگی را جدی بگیرند و از رفتار‌های پرخطر رانندگی پرهیز کنند، همچنین از همشهریان در بیرجند می‌خواهیم که با سرعت مطمئنه که ۶۰ کیلومتر است در بلوار پیامبر اعظم تردد کنند، زیرا بررسی‌ها بعد از نصب دوربین‌های هوشمند ثبت تخلف در این بلوار از ۲۰ خرداد تاکنون نشان می‌دهد که رکورد رفتار‌های پرخطر رانندگی و جریمه‌ها در این بلوار بسیار بالاست.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)