• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۸۱۸۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۵
آذربایجان غربی » سیاسی

ترور شهید هنیه را از چشم آمریکا می‌بینیم

امام جمعه چهاربرج گفت: تمامی شواهد و اسناد موجود به وضوح نشان می‌دهند که رژیم صهیونیستی بدون کسب اجازه و موافقت و همراهی آمریکا دست به هیچ غلطی نمی‌زند.

ترور شهید هنیه را از چشم آمریکا می‌بینیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام جلالی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته چهاربرج با اشاره به ترور شهید اسماعیل هنیه رئیس‌دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اشاره و اظهار کرد: شهید هنیه میهمان رسمی کشورمان بود و مانند همه میهمانان رسمی در جلسات و مراسم شرکت کرده و تردد داشت و به قول حضرت آقا «رژیم صهیونیستی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانه ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد» و از این روی، جنایت رژیم صهیونیستی بار‌ها وحشیانه‌تر و حیوانی‌تر از جنایت‌های مشابه آن بوده و بدیهی است که تاوان خون آن شهید نیز باید و ضروری است که بار‌ها سنگین‌تر باشد.
امام جمعه چهاربرج افزود: این ترور نشان از خستگی و آشفتگی اسرائیل داشته واین دشمن بشریت، تلاش می‌کند با ترورها، روحیه خودش را حفظ کند.


وی با بیان اینکه این عملیات بعد از سفر نتانیاهو به آمریکا و دیدار با مقامات ارشد آن کشور صورت می‌گیرد، گفت: اجرای سه حمله تقریبا همزمان در بیروت، صحرا‌های عراق و تهران، نشان از آن دارد که همدستی واضحی بین آمریکا و رژیم صهیونیستی برای چنین عملیاتی وجود داشته است.
جلالی تصریح کرد: تمامی شواهد و اسناد موجود به وضوح نشان می‌دهند که اسرائیل بدون کسب اجازه و موافقت و همراهی آمریکا دست به هیچ غلطی نمی‌زند و اساساً در قد و قواره‌ای نیست که به تنهایی، تصمیم گیرنده و عمل‌کننده باشد.
امام جمعه چهاربرج افزود: با نیم نگاهی به اطراف می‌توان ده‌ها کانون راهبردی و مراکز اطلاعاتی و نظامی آمریکا را دید که به آسانی در تیر‌رس ما قرار دارند.


وی با اشاره به اینکه وقتی درباره انتقام خون شهید هنیه صحبت می‌کنیم باید درباره ظرفیت‌های همه جبهه مقاومت در تعیین این انتقام و اجرای آن صحبت کرد، اظهار کرد: این انتقام زمانی شیرین‌تر می‌شود که انجام آن به تحقق آرمان همه مردمان مقاومت، یعنی ضعیف‌تر شدن رژیم صهیونیستی منجر شود.
جلالی با بیان اینکه رویکرد ایران همیشه در انتقام راهبردی بوده و هست، گفت: ترور شهید اسماعیل هنیه، از آن جا که یک اشتباه محاسباتی مهلک از سوی رژیم صهیونیستی بوده و می‌تواند به عنوان یک فرصت بزرگ برای وارد آوردن ضربات بیشتر به رژیم صهیونیستی نیز در نظر گرفته شود.


وی در ادامه با اشاره به اهمیت مسئله اقتصاد و برشمردن اولویت‌های اقتصادی دولت چهاردهم، اظهار کرد: دولت چهاردهم در حالی کشور را تحویل گرفت که میزان نقدینگی و تورم روند نزولی دارد، همچنین برای نخستین‌بار کشور نرخ بیکاری ۸ درصدی را تجربه کرده است.
امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر ادامه بهبود شاخص‌های اقتصادی به‌ویژه ارزش پول ملی و معیشت مردم تأکید دارند، افزود: ارزش پول ملی متاثر از عوامل متعددی از جمله تقویت توان تولید داخلی، افزایش کیفیت کالا‌های تولید داخلی، بهبود فضای کسب و کار، کنترل نرخ تورم و کاهش کسری تراز تجاری کشور است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین کالاهای اساسی و تشدید نظارت بر قیمت در بازار سمنان
ولایتی: خلیج فارس قرن‌ها پیش از پیدایش آمریکا با همین عنوان ثبت شده است
عاشقان حسین ، میدان دار دفاع از اقتدار ایران
قلعه نویی: انگیزه بازیکنان بالاست،۲۲ اردیبهشت راهی ترکیه می‌شویم
کمک ۳۸۶ میلیارد تومانی به پویش «جبهه مردمی ایران ما»
مراسم بزرگداشت روز خلیج فارس
همایش جان فدایان ایران امام رضایی در سپیدان
۲ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی استان قزوین
حمایت از انقلاب و میهن به روایت حضور زیر بیرق امام رضا
مدودف: مدرکی برای اثبات اتهامات هسته‌ای علیه ایران وجود ندارد
ردپای معلمانی که سر مشق بصیرت می دهند
تمرکز برنامه‌ ریزی های آبی در خراسان رضوی بر عبور بدون تنش از تابستان
سند ۱۳۴ ساله در تبریز نام خلیج فارس در نقشه تاریخی ایران
برگزاری زیارت دوره برای زائران ایرانی در مدینه
توسعه مسیر‌های صعود به غار حرا برای تسهیل تردد حجاج
همدلی و اخوت، مهمترین سرمایه برای وحدت امت اسلامی
برپایی برنامه‌های متنوع مذهبی در دهه کرامت در آباده
اقلید در مسیر توسعه انرژی‌های پاک
میمند شهر ملی شیشه گری ایران
میدان داری مردم فارس تا پیروزی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)