• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۲۷۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۹
سیاسی » دولت
مومنی:

تعامل با مردم به معنای گفت‌وشنود توأم با احترام است

وزیرکشور گفت: تعامل با مردم به معنای مفاهمه و گفت‌وشنود است که طی آن یا ما آن‌ها را قانع می‌کنیم یا آن‌ها ما را قانع می‌کنند و همواره باید ارتباط با مردم با احترام توأم باشد تا موجب افزایش سرمایه اجتماعی ما شود.

وزیر کشور: وفاق و رضایتمندی مردم سرمایه عظیم ایجاد می‌کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نخستین نشست سراسری استانداران پس از تکمیل کابینه دوم وفاق ملی، با حضور اسکندر مومنی وزیر کشور و معاونان او در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور برگزار شد.

وزیر کشور در این نشست به تشریح و تبیین اولویت‌های دولت چهاردهم پرداخت و توصیه‌های لازم برای ایجاد هماهنگی در مدیریت استان‌ها را به استانداران ارائه کرد.

مومنی با اشاره به اهمیت ارتباط مناسب و تکریم مردم اظهار داشت: تعامل با مردم به معنای مفاهمه و گفت‌وشنود است که طی آن یا ما آن‌ها را قانع می‌کنیم یا آن‌ها ما را قانع کنند و همواره باید ارتباط با مردم با احترام توأم باشد تا موجب افزایش سرمایه اجتماعی ما شود.

مومنی درباره چالش‌های موجود در نظام مسائل وزارت کشور گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات اصلی، مدیریت شهری است که نیاز به اصلاح ساختاری دارد و می‌خواهیم با تعامل با شوراهای اسلامی شهر و روستاها به نتیجه برسیم.

وی در همین راستا افزود: ثبات در مدیریت شهری و فرآیند نصب وعزل شهرداران دچار مشکل است و این موضوع که شهرداران بعضاً بعد از مدت کوتاهی برکنار می‌شوند باعث شده تا پروژه‌های فراوانی به‌صورت نیمه‌تمام رها شوند و انگیزه شهرداران برای انجام کارهای بنیادین و درازمدت از میان برود.

وزیر کشور درباره انتصابات پیشِ ‌رو برای فرمانداران و معاونان با اشاره به تجربه خوبی که در کمیته انتخاب استانداران به دست آمد به استانداران دستور داد مشابه همین سازوکار را برای این مهم طراحی و اجرا کنند و به‌منظور حفظ و تقویت هویت سازمانی و افزایش یکپارچگی، در این انتصابات بنا را بر استفاده از کارکنان وزارت کشور بگذارند.

مومنی ضمن اشاره به نزدیک شدن کمیته افزایش اختیارات استانداران به پایان کار خود، از استانداران خواست تا پیشنهادها و درخواست‌های خود را جهت بررسی بیشتر تهیه و ارائه کنند.

در این نشست معاونان وزیر کشور نیز به بیان مسائل مربوط به حوزه‌های تخصصی خود پرداختند.

علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر کشور ضمن تقدیر از عنایت رئیس جمهور و تدبیر وزیر کشور برای تشکیل کمیته انتخاب استانداران و پایبندی به شاخص‌های این کمیته اظهار داشت: این قاب بی‌نظیر از وفاق و این ترکیب اعتمادبخش به دولت، به دلیل رعایت شاخص‌های مختلف است که  وزیر کشور از هیچ‌کدام از آن‌ها کوتاه نیامد و دولت هم دخالتی نکرد.

معاون سیاسی وزیر کشور همچنین ضمن تقدیر از ذوالفقاری برای مدیریت کمیته انتخاب استانداران گفت: بانک اطلاعاتی خوبی از همکاران و ترکیب فعلی استانداران داریم و فرآیند انتخاب به‌گونه‌ای بود که حتی یک استاندار بدون سابقه اجرایی، پشت میز مدیریت استان ننشسته است.

وی همچنین در ادامه به منشور انتصابات و شاخص‌های مربوطه برای استانداران اشاره کرد و گفت که این منشور به‌زودی از سوی وزیر به استانداران ابلاغ خواهد شد.

رئیس ستاد انتخابات با اشاره به برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سی‌ام خردادماه اشاره کرد و تأکید کرد مسئولان استانی مربوطه و ستادهای انتخاباتی استانی کار خود را شروع کنند و تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات را بیندیشند.

حسین ساجدی‌نیا معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نیز در این نشست با ارائه گزارشی از الزامات قانونی و چالش‌های مدیریت بحران در استان‌ها گفت: استانداران مسئول پاسخ به بحران هستند و ما در برنامه وظایف آن‌ها را مشخص کرده و شرح وظایف ستاد مدیریت بحران را ارائه دادیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران از تشکیل قرارگاه مردمی «ایران من» خبر داد و گفت: با تشکیل این قرارگاه می‌توانیم از ظرفیت‌های مردمی، سازمان‌های مردم‌نهاد و بخش خصوصی در مدیریت بحران استفاده کنیم؛ چراکه در برخی بحران‌ها دستگاه‌های دولتی ضعف‌هایی داشتند که می‌توان آن ضعف‌ها را با کمک مردم جبران کرد.

همچنین سید محمد بطحایی معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در این نشست گفت حوزه اجتماعی یکی از مهمترین موضوعاتی است که ممکن است امروز و فردای ما را با مخاطره مواجه کند.

وی افزود مقام معظم رهبری در هیچ حوزه‌ای به‌اندازه حوزه امور اجتماعی وارد جزئیات نشده‌اند و وزارت کشور و شورای اجتماعی را به‌عنوان ستاد فرماندهی موضوعات اجتماعی کشور معرفی کرده‌اند. ایشان از سال‌های ۹۴-۹۵ مطالباتی دارند که اگر فرمایشات ایشان اجرایی می‌شد ما امروز با این حجم از مشکلات مواجه نبودیم.

بطحایی ادامه داد: اگر بخواهم یک مانع اصلی را برای نرسیدن به وضعیت مطلوب اجتماعی عنوان کنم، همگرا و یکپارچه نبودن و عدم انسجام برنامه‌هایی است که در دستگاه‌های مختلف اجرا می‌شود. همه دستگاه‌ها جزیره‌ای عمل می‌کنند و در برخی موارد نه تنها منسجم نیستند، بلکه یکدیگر را نیز خنثی می‌کنند.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور همچنین بر توجه به فضای مجازی تاکید کرد و گفت فضای مجازی می‌تواند بصیرت ما را نسبت به وضعیت اجتماعی استان افزایش دهد.

مسعود نصرتی معاون وزیر و رئیس سازمان امور شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در این نشست به حل مشکلات مراجعان در زمینه بافت شهری و روستایی توسط استانداران پرداخت.

وی درباره افزایش ناوگان حمل‌ونقل عمومی نیز مسائلی را مطرح کرد و اظهار داشت به دنبال راهی برای حل مشکلات ناوگان حمل‌ونقل عمومی و توسعه آن هستیم.

نصرتی در پایان از تشکیل کارگروهی برای طرح موضوعات اساسی استان‌ها و حل مسائل مربوط به آن خبر داد.

در این نشست سعید توکلی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و معاون وزیر نفت و مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر نیز گزارشی در مورد ناترازی انرژی ارائه کردند و به تشریح راه‌حل‌های پیشنهادی برای مدیریت انرژی در استان‌ها پرداختند.

 

 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)