• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۰۰۵۰
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶
خراسان جنوبی » اجتماعی

روستا، قرارگاه محرومیت زدایی و تولید پول و ثروت

ایجاد فرصت‌ های شغلی جدید در مناطق روستایی، عامل محرومیت زدایی و تولید ثروت و توسعه اقتصادی در استان و کشور است.

روستا، قرارگاه محرومیت زدایی و تولید پول و ثروت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، استاندار خراسان جنوبی قرارگاه محرومیت زدایی استان با اشاره به اقدامات محرومیت زدایی بسیج سازندگی در استان گفت: روحیه بسیج برگرفته از ۸ سال دفاع مقدس است که در حوزه محرومیت زدایی جهادی کار می‌کنند.

هاشمی با اشاره به اینکه روستا قرارگاه محرومیت زدایی است، گفت: پتانسیل‌های بسیاری در روستا‌ها وجود دارد و توانمند سازی و پولسازی در روستا‌ها بسیار مهم است چرا که علاوه بر رونق روستا‌ها می‌تواند از حاشیه نشینی در شهر‌ها جلوگیری کند. به گفته وی توانمند سازی روستا‌ها رونق را به کشور باز می‌گرداند و باید ایجاد اشتغال مهم‌ترین فعالیت اجرایی در روستا‌ها قرار گیرد.

استاندار خراسان جنوبی گفت: فنی و حرفه‌ای نقش اصلی را در توانمند سازی مردم و ایجاد فرصت شغلی فراهم می‌کند.

هاشمی با اشاره به اقدامات مفیدی که در بحث محرومیت زدایی انجام شده است گفت: در بحث آبرسانی در این چند روز اقدامات خوبی انجام شده و به مجتمع‌های آبرسانی شهری و روستایی اعتبار تزریق شده است، موضوع راه آهن نیز همچنان در حال پیگیری است و درصددیم تا این پروژه فرا استانی هر چه زود‌تر به سرانجام برسد.


استاندار خراسان جنوبی همچنین با اشاره به شیوع تب برفکی در استان افزود: باید این موضوع بطور جد از سوی مسئولان مربوطه پیگیری شود. وی با تشکر از همکاری مردم خراسان جنوبی در صرفه جویی گاز افزود: در دو هفته گذشته ۸ میلیون و ۴ دهم متر مکعب گاز در استان صرف جویی شده است که جای قدردانی دارد.

هاشمی همچنین با اشاره به برودت هوا در استان افزود: صرفه جویی در مصرف انرژی همچنان در دستور کار ادارات باشد و ادارات پر مصرف شناسایی و معرفی شوند.

مسئول بسیج سازندگی استان گفت: در حوزه فعالیت‌های محرومیت زدایی ساماندهی بیش از هزار و ۵۰۰ گروه جهادی در استان انجام شده است.

هنری افزود: طرح‌های کلان محرومیت زدایی با همت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) نیز در استان کلید خورده است.

برپایی نمایشگاه‌های عرضه تولیدات روستایی، پروژه آبخیز تا جالیز، پروژه‌های آسفالت، اشتغال زایی و... از برنامه‌های در دست اجرا است.

موسوی دبیر ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) خراسان جنوبی نیز گفت: برگزاری پویش‌های مختلف، کمک هزینه‌های سفر اربعین، اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند، احداث خوابگاه در دانشگاه‌های استان، سرمایه گذاری در طرح هاب شتر و ... از دیگر تعهدات محرمیت زدایی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بوده که انجام شده است.

بهی مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز افزود: توسعه سرویس اطلاعاتی مطلوب و اینترنت پر سرعت از دیگر شاخص‌های محرومیت زدایی است که تاکنون ۸۳ درصد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار استان از این نعمت برخوردارند و ۲۰۰ روستای باقی مانده نیز در دستور کار قرار گرفته‌اند.

دوستی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی نیز گفت: پروژه‌های آبرسانی در ۶۸ روستای استان به بهره برداری رسیده است.

حجت الاسلام سالاری مکی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان نیز به کمبود مبلغ در روستا‌ها و مشکلات آن‌ها اشاره و خواستار رفع مشکلات آنها شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
همصدایی مردم بهارستان با کارگران؛ حمایت از تولید داخلی در اجتماعات شبانه
زیبایی های چشم نواز دشت گرمه
اعتراض سراسری به سیاست‌های ترامپ در تظاهرات روز جهانی کارگر
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)