• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۰۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۹
بین الملل » غرب آسیا

رژیم صهیونی با بمب‌های آمریکایی، زنان و کودکان را می‌کشد

رهبر انصارالله یمن گفت: رژیم‌صهیونیستی زنان و بچه‌های فلسطینی را در داخل چادر‌ها با بمب‌های آمریکایی بمباران می‌کند.

بمباران کودکان فلسطینی داخل چادر‌ها با بمب‌های آمریکایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید عبدالملک بدر الدین الحوثی رهبر انصار الله یمن در سخنرانی تلویزیونی در خصوص آخرین تحولات منطقه گفت: رژیم‌صهیونیستی نسل کشی را از سر گرفته است و روی سر زنان و بچه‌های فلسطینی در داخل چادر‌ها بمب می‌ریزد و این بمب‌ها را آمریکا تامین می‌کند.

سید عبدالملک بدر الدین الحوثی همچنین خاطرنشان کرد: رژیم‌صهیونیستی کوچ اجباری صاحبان اصلی آن سرزمین یعنی فلسطینیان را دنبال می‌کند.

رژیم صهیونیستی جنایت نسل کشی در غزه را از سرگرفته است

رهبر انصار الله یمن گفت: سازمان‌های بین‌المللی از قحطی گسترده در باریکه غزه و کاهش ارسال گندم و نبود آرد در نانوایی‌ها خبر می‌دهند. بیش از یک ماه است که دشمن اسرائیلی مرتکب جنایت گرسنگی و محروم کردن مردم فلسطین از غذا و دارو می‌شود.

سید عبدالملک بدر الدین الحوثی خاطرنشان کرد: دشمن اسرائیلی بیش از نیم ماه پیش با همان وحشیگری که در ۱۵ ماه گذشته شاهد بودیم، جنایات خود را از سر گرفته است. دشمن اسرائیل به قوانین و توافق‌ها و ارزش‌ها و اخلاقیات پایبند نیست و فجیع‌ترین جنایات را با وحشیگری کامل انجام می‌دهد.

صهیونیست‌ها با تشویق آمریکا مرتکب جنایت در غزه می‌شوند

رهبر انصار الله یمن افزود: دشمن با تشویق آمریکا در غزه انواع جنایات را مرتکب می‌شود. آمریکا، اسلحه لازم برای کشتار کودکان و زنان را در اختیار رژیم جنایتکار قرار می‌دهد.

سید عبدالملک بدر الدین الحوثی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها علناً و صراحتا آنچه را که دشمن اسرائیلی انجام می‌دهد، مورد تایید قرار می‌دهند و وقتی رژیم اشغالگر تجاوزات خود را از سر گرفت، کاخ سفید حمایت خود را از هر کاری که اسرائیلی‌ها انجام می‌دهند، اعلام کرد.

رهبر انصار الله یمن گفت: آنچه در فلسطین رخ می‌دهد با حمایت همه جانبه آمریکا صورت می‌گیرد.

سید عبدالملک بدر الدین الحوثی در ادامه افزود: دشمن از کدام مهاجرت داوطلبانه صحیت می‌کند؟ در حالی که بمب و موشک به سمت چادر‌های آوارگان غزه پرتاب می‌کند.

فاجعه در جنین

رهبر انصار الله یمن همچنین به جنایات صهیونیست‌ها در کرانه باختری اشاره وخاطرنشان کرد: آنچه که دشمن اسرائیلی در کرانه باختری انجام می‌دهد با هدف آواره کردن مردم است و آنچه در جنین اتفاق می‌افتد یک فاجعه کامل است.

سید عبدالملک بدر الدین الحوثی ادامه داد: مسجدالاقصی مدام هدف حملات قرار می‌گیرد و اقدامات بن‌گویر (وزیر افراطی کابینه نتانیاهو) نشان‌دهنده تشدید تنش علیه یکی از بزرگترین مقدسات اسلامی است.

رهبر انصار الله یمن افزود: امت اسلامی با خطر جنایات دشمن اسرائیلی که هدفش از بین بردن آرمان فلسطینی با حمایت همه جانبه آمریکاست، مواجه است.

بمباران بیروت

سید عبدالملک بدر الدین الحوثی همچنین گفت: دشمن در حال نقض توافق آتش بس در لبنان است، حملات و تجاوزاتش هنوز متوقف نشده و تا بمباران بیروت ادامه دارد و هدفش تصاحب اراضی و ریختن خون لبنانی‌ها است.

تداوم بمباران سوریه

رهبر انصارالله یمن ادامه داد: دشمن اسرائیلی به عملیات هوایی و بمباران خود در دمشق و بقیه استان‌های سوریه ادامه می‌دهد و جنوب سوریه را به سه بخش تقسیم کرده است. آمریکایی‌ها نیز با حمایت عناصر مسلح محلی به حومه دمشق نفوذ می‌کنند.

کشتن غیر نظامیان سوریه به دست گروه‌های تکفیری

سید عبدالملک بدر الدین الحوثی گفت: گروه‌های تکفیری در سوریه هیچ مشغله‌ای جز کشتن غیرنظامیان بی‌پناه و بی‌دفاع ندارند. آنها اقدامات صهیونیست‌ها در قتل و غارت و تخریب را می‌بینند، اما فقط نظاره‌گر هستند و دست به هیچ اقدام عملی و جدی در این زمینه نمی‌زنند.

حملات تجاوزکارانه آمریکا به یمن به خاطر نبرد با دشمن اسراییلی

رهبر انصار الله یمن همچنین افزود: تجاوز آمریکا به کشور ما بخشی از نبرد ما با دشمن اسرائیلی است. تجاوز به کشور ما به این دلیل است که آمریکایی‌ها می‌خواهند کل منطقه تسلیم اسرائیلی‌ها شود.

سید عبدالملک بدر الدین الحوثی گفت: تجاوز آمریکا به کشور ما در حال تشدید است، اما این تجاوز شکست خورده و بر توان نظامی ما تأثیری نداشته است.

اهداف شوم آمریکایی‌ها در حمله به یمن محقق نخواهد شد

رهبر انصار الله یمن تصریح کرد: آمریکایی‌ها در این تجاوزات، هیچگاه اهداف شوم خود را محقق نخواهند کرد و هیچگاه نمی‌توانند عملیات ما در پشتیبانی از غزه را متوقف کنند.

سید عبدالملک بدر الدین الحوثی افزود: آنچه مهم است، آن است که ما به مرحله رویارویی مستقیم با دشمن اسرائیلی و آمریکایی رسیدیم و این بخشی از نبرد ماست.

رهبر انصارالله یمن درادامه گفت: خروج میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه از هفته بعد از سرگرفته خواهد شد.

سید عبدالملک بدر الدین الحوثی افزود: مواضع ما علیه دشمن اسرائیلی است و آمریکایی‌ها به دلیل دست داشتن با دشمن اسرائیلی، حملات تجاوزگرانه خود را به کشور ما اعلام و آغاز کردند.

استفاده آمریکا از جنگنده‌های شبه در حمله به اهداف غیر نظامی

رهبر انصار الله یمن تصریح کرد: تجاوزات آمریکا به یمن با وحشی‌گری تمام و جنایت در حال افزایش است و آنها در حملات خود اهداف غیرنظامی را هدف قرار می‌دهند و از جنگنده‌های شبح و بمب‌افکن‌های رادارگریز استفاده می‌کنند و سعی در تشدید حملات خود دارند.

آمریکا قادر به محافظت از کشتیرانی رژیم صهیونیستی نیست

رهبر انصار الله یمن با بیان این که حملات آمریکایی‌ها در برخی روز‌ها به بیش از ۹۰ حمله می‌رسد، خاطرنشان کرد: حملات آمریکا نتوانسته است عملیات نظامی ما در حمایت از مردم فلسطین را متوقف کند و همچنین قادر به محافظت از کشتیرانی رژیم اسرائیل در دریای سرخ، خلیج عدن و دریای عرب نبوده است.

سید عبدالملک بدر الدین الحوثی گفت: ما مانند کسانی نیستیم که جنایات دشمن اسرائیل را می‌بینند و سکوت می‌کنند. ما در برابر خداوند متعال به مسئولیت و وظیفه خود عمل می‌کنیم.

رهبر انصار الله یمن افزود: برای ما مهم است که خدا از ما راضی و خشنود باشد و از خشم و غضب و نفرین و انتقام خدا نجات پیدا کنیم و در عین حال وجدان خود را راضی نگه داریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)