• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۵۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۵
خراسان رضوی » اجتماعی
تولیت آستان قدس رضوی:

مهار ظلم امروزه نیازمند بازمهندسی نهادهای بین‌ المللی است

تولیت آستان قدس رضوی گفت: کنگره حضرت رضا (ع) باید خاستگاه خیزش جهانی برای احیای کرامت انسانی باشد.

مهار ظلم امروزه نیازمند بازمهندسی نهادهای بین‌ المللی است
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، تولیت آستان قدس رضوی گفت: متاسفانه امروز نهادهای بین‌ المللی فاقد توانایی اثرگذار برای جلوگیری از کشتار جمعی، بی‌ عدالتی و ستمگری هستند و لازم است تدبیری برای باز مهندسی نهادهای بین‌ المللی برای مهار تبعیض ظلم و پایمال کردن حقوق بشر اندیشیده شود.
 
حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی امشب در آیین پایانی اجلاسیه ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) که با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور در تالار قدس حرم امام رضا (ع) برگزار شد، افزود: شایسته است از ظرفیت‌ های بی‌ بدیل این کنگره در راستای احیای کرامت انسانی، بهره برداریهای گسترده‌ تری صورت گیرد. این کنگره می‌ تواند خاستگاه خیزش جهانی در راستای احیای کرامت و حقوق انسانی با نگاه متفاوت و با تکیه بر تعالیم الهی باشد.
 
وی ادامه داد: با تشکیل شبکه بین‌ المللی از اندیشمندان عدالت طلب و با ساماندهی گفتگوهای علمی، میان فرهنگی بر مدار عقلانیت دینی و با تولید و نشر گفتمان معرفتی اهل بیت (ع) به زبان‌ های زنده دنیا و پایه گذاری جبهه متحد در دفاع مظلومان و مستضعفان می‌ توانیم اندیشه عدالت خواهی جهانی را به عرصه عمل برسانیم.
 
تولیت آستان قدس اظهار کرد: در روزگاری که دستگاه‌ های سلطه با ادعای پاسداری از حقوق بشر بر حیثیت و حرمت آدمی تاخته‌ اند و شاهد کشتار جمعی و نسل کشی هستیم بشریت بیش از پیش محتاج رجعتی عظیم به چشمه زلال معرفتی است که در مکتب وحیانی اهل بیت (ع) جریان دارد.
 
حجت الاسلام والمسلمین مروی افزود: جداسازی دین از جامعه و سیاست و از سوی دیگر جداسازی امر دین از امر عقلانی، یک سو نگری‌ های منجر به تنهایی انسان و گسترش تبعیض را به دنبال داشته است.
 
وی ادامه داد: امروز در دوران تیره و پرآشوبی هستیم که حقوق بشر به ابزاری در دست زورمداران تبدیل شده و ملت‌ ها در سایه تناقض آمیز معیارهای جهانی تبعیض، تحقیر و حذف می‌ شوند و شاهد تخریب و فاجعه بزرگ نسبت به حقوق اساسی انسان هستیم.
 
تولیت آستان قدس رضوی گفت: امروز متاسفانه همچنان شاهد فضای جنگ طلبی و توسعه سلاح کشتار جمعی و فراگیری فقر و گرسنگی و عدم برخورداری از سلامت و درمان برای جمعیت زیادی در دنیا هستیم.
 
وی ادامه داد: امروز از غرب تا شرق زمین بانگ کمک خواهی امت مظلوم بلند است ما که خود را منتسب به فرهنگ رضوی می‌ دانیم باید پاسخگو به این نیاز فراگیر با قرائت ناب و تراز از حقیقت کرامت و حق انسان از منظر قرآن سنت نبوی و سیره نورانی امام رضا (ع) باشیم.
 
تولیت آستان قدس گفت: کرامت در مکتب رضوی در بندگی خالصانه و تقوای راستین معنا می‌ شود. در مکتب رضوی سخن از کرامت انسان بدون سخن از حریت و آزادگی ممکن نیست و هرگونه سلطه‌ گری استبداد تحقیر و تبعیض و دست‌ اندازی به اراده انسان تعدی به حریم الهی و توهین به کرامت خلقت است.
 
وی افزود: جهان معاصر بیش از هر زمان نیازمند رجعت به اندیشه‌های نابی است که الگوی نگاه جامع به حقوق و کرامت انسانی ارائه دهد و میدان دفاع از کرامت و حقوق انسانی را محدود به حوزه خاصی نداند.
 
مروی اظهار کرد: بنابر تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی تمدن نوین اسلامی از نظر هستی‌ شناسی بر توحید و از نظر غایت شناسی بر عدالت و از نظر معرفت شناسی بر معنویت و از نظر انسان شناسی بر کرامت استوار است.
 
وی ادامه داد: جهان فردا آینه اراده امروز ما است، اگر امروز در مسیر پاسداشت کرامت انسانی با ایمان و بصیرت گام برداریم فردایی را رقم خواهیم زد که در آن حق حیات، امنیت اندیشه ایمان و کرامت از هیچ انسانی سلب نخواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
همصدایی مردم بهارستان با کارگران؛ حمایت از تولید داخلی در اجتماعات شبانه
زیبایی های چشم نواز دشت گرمه
اعتراض سراسری به سیاست‌های ترامپ در تظاهرات روز جهانی کارگر
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)