پخش زنده
امروز: -
رئیس بسیج سازندگی مازندران: تقویت اشتغال روستاها و اقتصاد چرخشی به منظور ایجاد صنایع تبدیلی در بسیج سازندگی دنبال می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرهنگ پاسدارمحمد مهدی اقبال پور، رئیس بسیج سازندگی مازندران گفت: فعالیت بسیج سازندگی در ۴ قرارگاه و در جهت کمک به دستگاههای اجرایی و دولتی برای خدمت رسانی به مردم جامعه امکان پذیر است.
وی افزود: قرارگاه محرومیت زدایی با پردازش به موضوعات عمرانی از غرب تا شرق استان مانند آبرسانی، راهسازی، مدرسه سازی، بهداشت و درمان، پل و سد سازی، مرمت گلزار شهدا و غیره فعالیت می کند.
این مسئول اظهار کرد: قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، با فرماندهی فرمانده سپاه استان و دبیری بسیج سازندگی در جهت کاهش فاصله تصمیم تا اجرا و شتاب بخشیدن به پروژه های عمرانی و خدمات رسانی شایسته و به موقع به مردم و جامعه فعالیت می کند.
اقبال پور در ادامه سخنان خود تصریح کرد: قرارگاه امام حسن مجتبی(ع )بیشتر در موضوعات آبرسانی یا همان خطوط انتقال آب، با الویت فراهم سازی آب شرب، فراهم سازی آب برای کشاورزی برنامه دارد.
وی همچنین افزود: طی سال گذشته در این موضوع، قرارگاه با هزینه ای بالغ بر ۳۴۰ میلیارد تومان کار آبرسانی را در مناطقی با ارتفاع ۲۵۰۰ کیلومتری سطح دریا در طول ۱۵۰ کیلومتر داخل مناطق جنگلی و دیگر نقاط استان را با احداث ۱۸۰ مخزن و ایجاد چندین ایستگاه برق برای پمپاژ آب انجام داد.
اقبال پور با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یک اصل مهم در بسیج سازندگی است، گفت: این قرارگاه با استراتژی توانمند سازی نیروی انسانی، در جهت خودکفایی داخلی و ایجاد قدرت بین المللی در طول جغرافیای مازندران فعالیت دارد.
رئیس بسیج سازندگی سپاه کربلا یادآور شد: در قرارگاه اقتصاد مقاومتی، دو موضوع توانمند سازی اقتصاد در روستاهای جنگلی و روستای دشتی بر مبنای اهمیت آن و ایجاد اشتغال و ماندگاری روستاها حائز اهمیت است.
اقبال پور، ایده پردازی، تامین و ارزش گذاری شغل و نهایتا توسعه برای تولید را مراحل ایجاد اشتغال دانست و اظهار داشت: در مازندران بیش از ۵۸۰ مشاغل خرد خانگی با ۸۰ مورد مهم، از حمایت بسیج برخوردار شدند.
وی در ادامه تصریح کرد: بسیج سازندگی سپاه کربلا دنبال تقویت اشتغال روستاها و اقتصاد چرخشی به منظور ایجاد صنایع تبدیلی با هدف انتفاع حداکثری اقتصاد روستائیان و حذف دلال و بازگشت سود به جیب تولیدکنندگان است.
این مسئول این مهم را با کمک و ورود مردم که سرمایه اصلی اقتصاد هستند قابل اجرا دانست و گفت: ورود تکنولوژی در کنار سرمایه فیزیکی با در اختیار داشتن منابع طبیعی موجب تحقق این جهش و تولید می شود.
وی ایجاد دهکده اقتصاد مقاومتی در بالا دست مازندران را از برنامه های مهمی دانست که می تواند در اشتغال، تولید، توسعه و قدرت استان نقش اساسی داشته باشد.
رئیس بسیج سازندگی مازندران عنوان کرد: قرارگاه جهادی عملیاتی با ایجاد ۴ هزار گروه جهادی موثر که ۲۰۰ گروه واکنش سریع است به منظور حضور در بحران ها، آمادگی کمک به مردم مناطق داخلی و بین المللی دارند.