• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۴۶۹۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹
بین الملل » اروپا

حمایت از فلسطین در صحن مجلس انگلیس

عمق جنایات اسراییل و تداوم شرایط هولناک آن حتی شماری از نمایندگان احزاب حامی اسراییل را در نشست ویژه بررسی وضعیت انسانی غزه به واکنش واداشت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، مارک پریچارد نماینده مجلس عوام انگلیس می‌گوید: یک پنجم از مردم غزه با گرسنگی روبرویند، همه فلسطینیان از ناامنی مواد غذایی و دارویی رنج می‌برند، در غزه و دیگر مناطق فلسطین، قحطی در راه است و همه این فجایع را اسرائیل با بستن راه ورود کمک‌های انسانی ایجاد کرده است. دولت بریتانیا تا چه زمان می‌خواهد درباره گرسنگی و مرگ کودکان فلسطینی ساکت بماند؟ تا کی دولت در برابر مرگ و گرسنگی کودکان فلسطینی سکوت می‌کند؟ آیا زمان آن نرسیده که بگوییم حمایت از اسرائیل، به‌معنای حمایت از این رژیم نژادپرست و وحشی نیست؟»

شمار قربانیان تهاجم اسراییل در غزه به ۵۳ هزار نفر رسیده است، اما رهبر حزب کارگر و نخست وزیر انگلیس هنوز قتل عام فلسطینیان را نسل کشی نمی‌داند.

کایر استارمر نخست وزیر انگلیس در صحن مجلس می‌گوید: من به خوبی تعریف نسل کشی را می‌دانم و به همین علت این‌ها را نسل کشی نمی‌نامم.

اما سخنان شماری از نمایندگان حزب نخست وزیر رویکرد او را تایید نمی‌کند.

اندی مک دونالد نماینده مجلس از حزب کارگر می‌گوید: آیا وزیر دولتمان می‌پذیرد که افکار عمومی معتقد است این دولت، به وظایفش عمل نمی‌کند؟ مادامی که ما جنگ افزار به اسرائیل می‌دهیم نمی‌توانیم مدعی شویم مخالف نسلی کشی اسرائیلیم.

دولت انگلیس در بربر فشار ۱۹ ماهه افکار عمومی و نمایندگان مستقل مجلس گفته باید کشتار فلسطینیان متوقف و اقلام انسان دوستانه به آنان برسد، اما نه حاضر شده صدور جنگ افزار به اسراییل را متوقف کند و نه به طور عملی فشاری بر اسراییل وارد سازد.

خانم روزانا علین در در انتقاد از اسراییل می‌گوید: هزاران نوزاد و کودک در فلسطین دارند جان می‌بازند. با قحطی ایجاد شده، یک میلیون کودک فقط در غزه در آستانه گرسنگی و مرگند. همه افرادی که با سکوت یا دادن تجهیزات، از اقدامات اسرائیل حمایت می‌کنند باید شرمنده باشند. من از دولت بریتانیا می‌خواهیم تا پایان این محاصره، مقامات اسرائیلی را تحریم کند.

بیش از دو ماه است که اسراییل با نظاره گری نهاد‌های بین المللی و بی عملی دولت‌های غربی با محاصره کامل غزه از ورود آب و غذا و سوخت و دارو به غزه جلوگیری می‌کند. کودکانی که از بمباران‌های ۱۹ ماهه جان سالم به در برده‌اند حالا بر اثر گرسنگی روی دست مادرانشان جان می‌بازند.

افضل خان نماینده مجلس عوام انگلیس می‌گوید: گام اصلی برای دستیابی به راه حل مسالمت آمیز، شناسایی دولت مستقل فلسطینی است که اکنون بیش از ۱۴۰ کشور، این دولت را به رسمیت شناخته‌اند. آیا زمان آن فرا نرسیده که دولت بریتانیا هم چنین کاری کند؟

همیش فالکونر معاون وزیر خارجه انگلیس در واکنش به پرسش‌های نماینگان تنها بر لزوم آتش بس و ارسال کمک‌های انساندوستانه تاکید کرد بدون اینکه جنایات روز افزون اسراییل را محکوم کند.

همیش فالکونر خطاب به نمایندگان معترض می‌گوید: از اسراییل می‌خواهیم راه ورود کمک‌ها به غزه را باز کند.

دولت انگلیس برغم درخواست‌های بیشتر مردم و شماری از نمایندگان مجلس هنوز دولت مستقل فلسطینی را به رسمیت نمی‌شناسد، اما واکنش نمایندگان مجلس نشان داد دیگر حمایت بی قید و شرط از اسراییل توجیه ندارد حتی برای متحدان سنتی اش در انگلیس.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)