• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۰۶۳۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
آذربایجان غربی » اقتصادی

حل مشکل ۳۵ ساله تعاونی‌های مسکن ارومیه

با حضور حسن بابایی معاون قضایی رییس قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مشکل ۳۵ ساله تعاونی‌های مسکن ارومیه و صدور اسناد مالکیت آنها حل شد.

حل مشکل ۳۵ ساله تعاونی‌های مسکن ارومیه

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛معاون قضایی رییس قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حاشیه اهدا این اسناد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به این که مشکل ۳۵ ساله تعاونی‌های مسکن ۱۱ گانه ارومیه که در سفر سال گذشته رییس قوه قضاییه به استان قول تعیین تکلیف آنها صادر شده بود حل شد گفت: امروز شاهد صدور ۲ هزار و‌۶۸۰ فقره از این اسناد به مالکین بودیم و بیش از ۷ هزار سند نیز ظرف دو ماه آینده صادر می‌شود.
حسن بابایی افزود: تعاونی مسکن مرزداران ارومیه نیز که سند ۹ هزار نفر از اعضای این تعاونی‌ها صادر نشده بود نیز ۸۰۰ فقره سند آنها صادر و تقدیم شد و مابقی اسناد نیز با توجه به روال قانونی صادر می‌شود.
اما رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور قول حل مسئله صدور سند اراضی مجهول المالکی که سابقه ثبتی نداشته و معارضی هم ندارند، اما تصرف مردم در آنها قانونی را مشروع است را در آینده‌ای نزدیک داد و گفت: ما به دنبال آن هستیم که با اصلاح قانون تعیین تکلیف و شاید با تفاسیر مترقیانه از قوانین ثبتی زمینه صدور سند را برای عزیزانی که در این اراضی ساخت و ساز‌هایی هم انجام دادند را در هیات‌های تعیین تکلیف یا ساماندهی داشته باشیم.
حسن بابایی در سفر به ارومیه در جلسه شورای حفظ حقوق بین الملل و شورای قضایی آذربایجان غربی نیز شرکت کرد.
رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی در این جلسه گفت: آذربایجان غربی جز استان‌های برتر در زمینه صدور اسناد مالکیت، اسناد مالکیت زمین‌های کشاورزی، کمیسیون‌های رفع تداخلات، اجرای قانون الزام و صدور پروانه‌های کسب تخصصی است.
ناصر عتباتی با بیان این که تعیین و تکلیف مالکیت اراضی و حل اختلافات مردم با اجرای قانون الزام موجب خوشحالی مردم و کاهش جرایم و دعاوی در این حوزه می‌شود افزود: باید قانون الزام به صورت جدی عملیاتی شود تا نتایج آن در کاهش پرونده‌های دادگستری و حل مشکلات مردم مشاهده شود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه با تاکید بر این که نظام مالکیت نباید یک نظام متزلزلی باشد چرا که شرط دادرسی عادلانه وجود ادله‌های معتبر قانونی است گفت: تدوین قانون الزام موجب ساماندهی نظام مالکیت شده که نتیجه آن رسیدگی عادلانه قضایی به پرونده‌ها است.
حسین مجیدی با اشاره به این که نزدیک ۸۰ درصد از اراضی کشاورزی سند دار شده و این در رسیدگی‌های قضایی بسیار مهم است افزود: وجود املاک مجهول المالک از جمله مسایل مهم در حوزه‌های مالکیت شهری روستایی و کشاورزی است که کمک سازمان ثبت اسناد و املاک را می‌طلبد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به این که بیش از ۱۲۴ هزار و ۶۴۵ فقره سند برای زمین‌های کشاورزی استان صادر شده است گفت: مساحت این تعداد فقره سند ۶۲۰ هزار هکتار معادل ۷۷ درصد از مساحت کل استان است که در این زمینه جز استان‌های برتر کشور هستیم.
حمید شایان مهر در خصوص تبدیل اسناد دفترچه‌ای به اسناد تک برگ افزود: کل اسناد دفترچه‌ای استان ۲۴۰ هزار قطعه است که برنامه استان در یک سال ۸۰ هزار قطعه است و تا به امروز ۳۵ هزار و‌۸۴۵ قطعه از اسناد دفترچه‌ای را تبدیل به سند تک برگ کردیم که جز استان‌های برتر کشور هستیم.
او همچنین از صدور ۲ هزار و ۱۰۵ سند مالکیت برای املاک و ساختمان‌های روستایی استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در پنج ماه گذشته در هیات‌های قانون تعیین تکلیف استان ۲۲ هزار و ۱۷۸ رای قانون تعیین تکلیف صادر شده است.
همچنین حسن بابایی معاون قضایی رییس قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور صبح امروز در هنگام ورود به ارومیه در قطعه شهدای اقتدار باغ رضوان این شهر حاضر و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)