• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۱۴۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
آذربایجان غربی » اقتصادی

اینوا این بار در حوزه کشاورزی جوانه زد

توسعه بخش کشاورزی آذربایجان غربی با ارائه ۶۱ طرح اینوا (همایش فرصت‌های سرمایه گذاری) و اضافه شدن ۱۰ طرح دیگر؛ شتاب چشمگیری گرفته است.

  به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در برنامه زنده اینوا با اشاره به این که هدف همایش بین المللی فرصت‌های سرمایه گذاری آذربایجان غربی اینوا در بخش کشاورزی تکمیل زنجیره‌های تولید و زنجیره‌های ارزش در بخش‌های باغبانی، دام و طیور، زراعت، شیلات، زنبور داری، عشایر و همه محصولات تولید شده دارای ارزش افزوده در بخش کشاورزی است گفت: در همایش بین المللی فرصت‌های سرمایه گذاری آذربایجان غربی اینوا، ۶۱ طرح در بخش کشاورزی شناسایی شد که در طول همایش ۲۵ طرح به ارزش ۷ هزار میلیارد تومان به مرحله امضا تفاهم نامه رسید.
محمدرضا اصغری افزود: ۲۵ طرحی که تفاهم نامه آنها در روز همایش امضا شده طرح‌هایی در حوزه دام و طیور، تولید گوشت قرمز، تولید گوشت مرغ و تخم مرغ، زنجیره‌های مختلف تولید لبنیات، صنایع غذایی و تکمیلی و طرح‌های صنایع تولیدات کشاورزی در بخش خرد را شامل می‌شود.
او خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش آب‌های سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی این طرح‌ها با رویکرد کاهش مصرف آب و افزایش تاب آوری بخش تولیدات کشاورزی برنامه ریزی شدند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی یکی از مزیت‌های اینوا را شکل گیری همه مراحل ارائه مجوز‌ها، تغییر کاربری‌ها، واگذاری زمین و اخذ استعلامات از همه ادارات مربوطه در یک پنجره واحد دانست و تصریح کرد: این برای سرمایه گذاران امکانی را فراهم می‌کند که با سرعت زیاد بتوانند مراحل سرمایه گذاری خود را شروع کرده و به سرانجام برسانند و این مهم موجب ترغیب سرمایه گذاری در استان می‌شود.
محمدرضا اصغری تاکید کرد: بیشترین سرمایه گذاری در این بخش را سرمایه گذاران بخش خصوصی تشکیل می‌دهند و در واقع بخش دولتی زمینه را برای تسهیل سرمایه گذاری بخش خصوصی را فراهم می‌کند که البته در مواردی بخش‌های دولتی نیز برای سرمایه گذاری وارد می‌شوند.
او با بیان این که بعد از برگزاری رویداد اینوا و علاوه بر طرح‌های ارایه شده در این همایش، ۱۰ طرح آماده سرمایه گذاری در استان کلنگ زنی می‌شود گفت: این طرح‌ها با اعتبار هفت هزار میلیارد تومان کلنگ زنی می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: از این تعداد دو طرح، کلنگ زنی آنها انجام گرفته که یکی در پیرانشهر تحت عنوان زنجیره صنایع غذایی شامل تولید پوره و کنسانتره با یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ارزش سرمایه گذاری و با اشتغال زایی حداقل ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر اشتغال غیر مستقیم و دومین طرح کلنگ زنی در شهرستان خوی بود که ۵۰ هکتار گلخانه و صنایع جانبی، بسته بندی و صنایع تبدیلی را شامل می‌شود که با اعتبار ۲ هزار و‌۵۰۰ میلیارد تومان آغاز شده و اشتغال زایی بیش از ۵۰۰ نفر را به صورت مستقیم و غیر مستقیم را در پی خواهد داشت.
محمدرضا اصغری از جمله طرح‌های شاخص بسته‌های سرمایه گذاری اینوا را طرح بسته بندی، ذخیره و صادرات محصولات کشاورزی در استان به عنوان یک پایانه صادراتی و تنظیم بازار دانست که تا یک ماه آینده کلنگ زنی خواهد شد افزود: طرح بزرگ پرواربندی صد هزار راسی در ارومیه، طرح زنجیره مرغ و کشتارگاهی در میاندوآب و طرح زنجیره تولید گوشت سفید در بوکان از جمله دیگر طرح‌های شاخص در بخش کشاورزی استان را شامل می‌شود.
او اضافه کرد: در تولیدات کشاورزی باید در همه بخش‌ها زنجیره تولید وجود داشته باشد یعنی از قبل از شروع تولید تا رسیدن به دست مصرف کننده محصولات تولیدی کشاورزی باید در یک زنجیره‌ای یکسان تولید شوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به این که در تولید گوشت مرغ، تخم مرغ و مرغ مادری زنجیره داریم، اما باید تکمیل شود خاطرنشان کرد: یکی دیگر از زنجیره‌هایی که در استان باید تکمیل شود زنجیره تولید نهال سالم و شناسه دار است که با توجه به این که نهال و بذر از جمله نهاده‌های بسیار مهم در تولید هستند و می‌توانند تولید را مستقیما تحت تاثیر قرار دهند باید در این زمینه نیز زنجیره ایجاد شود.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر
اختتامیه جشنواره ورزشی نیروی دریایی ارتش
تامین بیش از نیمی از لیمو ترش کشور در فارس
گذشت اولیای دم و نجات محکوم از قصاص
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
اختلاف در اروپا بر سر مسدودی ۲۱۰ میلیارد یورو از دارایی روسیه
محبت اهل بیت (ع) محور مشترک وحدت شیعه و سنی است
بانوان آذربایجان شرقی کارآفرین و خلّاق برای اقتصاد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
هوا در ۸ منطقه اصفهان و دو شهردیگر پاک است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد امروز در زنجان
تجليل فعالان قرآني بسيج در چلچراغ آيه ها
برخورد پراید با گاردریل در جاده مایان_ تبریز با ۶ مصدوم
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
دستاورد نوین دانشمندان برای بازسازی و توقف تخریب دیسک بین‌مهره‌ای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست ودوم آذرماه ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)