• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۷۹۳۷
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳
بوشهر » اقتصادی

تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره برای خریدخرما

سرپرست مدیریت تعاون روستایی استان بوشهر از آغاز خرید حمایتی خرمای تولیدی نخلداران استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، شیر علی بهادری گفت: با پیگیری استاندار و نمایندگان استان در مجلس و با دستور رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور، مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره با نرخ ۱۳ درصد برای تأمین نقدینگی خرید خرما به استان تخصیص داده شده است.
وی با اشاره به جایگاه استراتژیک بوشهر در تولید خرما افزود: استان بوشهر سومین تولیدکننده خرمای کشور است با بیش از ۳۸ هزار هکتار سطح زیرکشت و ۶ و نیم میلیون اصله نخل مثمر که سالانه حدود ۲۰۰ هزار تُن خرما تولید می‌کند نخلداری در اقتصاد خانوار روستایی بسیاری از شهرستان‌های استان نقش محوری دارد.
بهادری گفت: خرما محصولی استراتژیک است که هم مصرف داخلی و هم ظرفیت صادراتی بالایی دارد مأموریت اصلی شبکه تعاون روستایی، حمایت از نخلداران و تنظیم بازار از طریق تعادل عرضه و تقاضا و جلوگیری از افت قیمت‌ها است.
به‌گفته سرپرست تعاون روستایی استان، در سفر مرداد رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور از سردخانه‌ها و مراکز فرآوری بازدید کرد و تصمیم به تخصیص تسهیلات ویژه برای خرید محصول امسال گرفته شد.
بهادری افزود: واحد‌های بخش خصوصی فعال در بسته‌بندی، فرآوری و نگهداری خرما نیز در این طرح مشارکت دارند و پرونده‌های آنان برای جذب تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده است، چون محصول برداشت به سردخانه‌ها منتقل شده، اما نقدینگی کافی برای پرداخت وجه خرما به نخلداران وجود نداشت، این تسهیلات در حال جذب است تا وجوه مربوطه هرچه سریع‌تر پرداخت شود.
وی با بیان اینکه قیمت پایه خرید خرمای کبکاب امسال ۷۰ هزار تومان اعلام شده گفت: کمیته نرخ‌گذاری به ریاست رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تشکیل و قیمت مصوب پایه تعیین شده است همچنین برای ارقام دیگر خرما مانند زاهدی، سایر واریته‌ها نیز تعاون روستایی آمادگی ورود به خرید دارد تا از زیان تولیدکننده جلوگیری شود.
سرپرست تعاون روستایی بوشهر ادامه داد: در حال حاضر، خرمای استان پس از خرید در شبکه تعاون روستایی ذخیره شده و بخشی نیز به‌صورت بین‌استانی عرضه می‌شود؛ به‌طوری‌که تاکنون استان‌هایی مانند اصفهان و گیلان برای خرید محصول خرمای بوشهر اقدام کرده‌اند.
وی صادرات را نیز بخشی از برنامه کاری دانست و گفت: واحد‌های فرآوری و بسته‌بندی خرمای استان با بازار‌های هدف در کشور‌های حوزه خلیج فارس، روسیه، افغانستان و آسیای میانه ارتباط تجاری دارند و بخشی از خرمای مازاد را به این کشور‌ها صادر می‌کنند که ارزآوری قابل‌توجهی دارد.
بهادری از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی خرما در بوشهر با مشارکت انجمن خرمای استان، اتاق بازرگانی، جهاد کشاورزی و تعاون روستایی خبر داد و اظهار داشت: هدف از این رویداد، معرفی ظرفیت خرمای بوشهر، توسعه بازار‌های صادراتی و افزایش سهم نخلداران از ارزش افزوده این محصول است. برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تولید این محصول استراتژیک با استمرار، کیفیت بالا و بازاریابی مؤثر همراه باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)