• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۳۲۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۱:۵۵
بین الملل » غرب آسیا
الحوثی:

امکانات برخی کشور‌های عربی در خدمت دشمنان اسلام است

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن در اظهاراتی گفت که برخی کشور‌های عربی همه امکانات خود را در اختیار دشمنان امت اسلامی قرار داده‌اند.

الحوثی: امکانات برخی کشور‌های عربی در خدمت دشمنان اسلام است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی در سخنرانی رمضانی خود افزود: پس از سال ۲۰۰۰ برخی از رژیم‌های عربی در پیروی از آمریکا و رژیم اسرائیل و کمک به صهیونیست‌ها تا جایی پیش رفتند که به صورت آشکار به دشمنی با همه آزادگان امت اسلامی برخاستند.

وی با بیان اینکه نفاق این رژیم‌ها، آشکارتر از هر زمان دیگری است، اضافه کرد: این کشور‌ها همه امکانات مادی و رسانه‌ای خود را در اختیار دشمن قرار داده‌اند و با مواضع سیاسی و از طریق نظامی و امنیتی نیز از دشمن پشتیبانی می‌کنند.

الحوثی گفت: کشور‌های عربی میزبان پایگاه‌های آمریکا برای عملیات علیه ایران هستند و تلاش می‌کنند از این پایگاه‌ها دفاع کنند.

وی افزود: کشور‌های عربی هزینه‌های مالی پایگاه‌های آمریکا را می‌پردازند و همه هزینه‌های آنها برعهده این کشور‌ها است.

رهبر انصارالله یمن گفت: رژیم‌های منافق با کفار ظالم و متجاوز هماهنگ و همراه هستند و این موضوع فقط به دشمنی با ملت ایران محدود نمی‌شود.

الحوثی اضافه کرد: دشمن یهودی صهیونی در کنار آمریکا همه تلاششان، نابودی آزادگان امت اسلامی است تا بتوانند دیگران را از جمله منافقین هم پیمان خود را لگدمال کنند.

وی افزود: تجاوز به ایران یک تجاوز ظالمانه، وحشیانه و همراه با فجیع‌ترین جنایت‌ها است و ایران در موضع دفاع از خود است.

الحوثی بیان کرد: آمریکا از آن سوی دنیا برای تجاوز به ملت‌های ما به این منطقه آمده و نمونه‌ای از آن تجاوزها، حمله به جمهوری اسلامی ایران است.

وی اظهار کرد: هنگامی که ایران به پایگاه‌های آمریکایی که به ملتش حمله می‌کنند پاسخ می‌دهد، رژیم‌های عربی ناراحت می‌شوند و دفاع ملت ایران از خود را تجاوز می‌نامند.

رهبر جنبش انصارالله افزود: صهیونیست‌ها از سراسر جهان با هدف تسلط بر منطقه و دشمنی صریح با اسلام به اینجا آمده‌اند.

الحوثی گفت: همه اهداف صهیونیسم جهانی شیطانی است و بدنامی‌های مربوط به پرونده جفری اپستین (سرمایه‌دار بدنام آمریکایی) نمونه‌ای کوچک از این اهداف شیطانی را فاش کرد.

وی اضافه کرد: بیشتر رسانه‌های عربی در صف ظالمان و برای توجیه و تمجید جنایت‌های آنها ایستاده‌اند و برعلیه ملت‌های اسلامی اقدام به جنگ روانی می‌کنند.

شایان ذکر است تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از صبح روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجیگری برخی کشور‌های منطقه در جریان بود.

تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌و‌گو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهر‌های مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیرو‌های آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده‌اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین کالاهای اساسی و تشدید نظارت بر قیمت در بازار سمنان
ولایتی: خلیج فارس قرن‌ها پیش از پیدایش آمریکا با همین عنوان ثبت شده است
عاشقان حسین ، میدان دار دفاع از اقتدار ایران
قلعه نویی: انگیزه بازیکنان بالاست،۲۲ اردیبهشت راهی ترکیه می‌شویم
کمک ۳۸۶ میلیارد تومانی به پویش «جبهه مردمی ایران ما»
مراسم بزرگداشت روز خلیج فارس
همایش جان فدایان ایران امام رضایی در سپیدان
۲ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی استان قزوین
حمایت از انقلاب و میهن به روایت حضور زیر بیرق امام رضا
مدودف: مدرکی برای اثبات اتهامات هسته‌ای علیه ایران وجود ندارد
ردپای معلمانی که سر مشق بصیرت می دهند
تمرکز برنامه‌ ریزی های آبی در خراسان رضوی بر عبور بدون تنش از تابستان
سند ۱۳۴ ساله در تبریز نام خلیج فارس در نقشه تاریخی ایران
برگزاری زیارت دوره برای زائران ایرانی در مدینه
توسعه مسیر‌های صعود به غار حرا برای تسهیل تردد حجاج
همدلی و اخوت، مهمترین سرمایه برای وحدت امت اسلامی
برپایی برنامه‌های متنوع مذهبی در دهه کرامت در آباده
اقلید در مسیر توسعه انرژی‌های پاک
میمند شهر ملی شیشه گری ایران
میدان داری مردم فارس تا پیروزی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)