پخش زنده
امروز: -
۱۹ شهروند در استان همدان، در حوادث چهارشنبه آخر سال، مصدوم و راهی بیمارستان شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان همدان، معاون فنی و عملیات اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه از این تعداد ۱۱ نفر در شهرستان همدان، ۲ نفر شهرستان نهاوند، ۵ نفر در شهرستان ملایر و یک نفر هم در شهرستان تویسرکان به علت استفاده از موادمحترقه مصدوم شدندگفت: ۶ نفر از این مصدومان از ناحیه چشم آسیب جزئی و فقط یک نفر در تویسرکان و یک نفر در همدان از ناحیه دست آسیب جدی دیدهاند.
مجید فامیلی با بیان اینکه از این تعداد ۱۶ نفر آقا و ۳ نفر خانم بودند افزود: مصدومان بین ۱۰ تا ۲۲ سال سن دارند که ۵ نفر بستری و مابقی مصدومان درمان و ترخیص شدند.
مرتضی رضایی مدیر خدمات شهری شهرداری همدان هم با اشاره به اینکه شب چهارشنبه پایانی امسال هیچ مورد آتش سوزی گسترده در استان گزارش نشد، گفت: فقط چند مورد آتش سوزی جزئی در همدان گزارش شد که خدمات شهری مناطق چهارگانه با مراجعه به محلهای آتش سوزی اقدام به خاموش کردن آتش کردند.
پارسال نیز ۲۶۴ نفر به علت استفاده از موادمحترقه مصدوم و مجروح شدند.