طغیان رودخانه فصلی کال شور در میامی
محور مواصلاتی میامی به جاجرم در استان سمنان، بر اثر طغیان رودخانه فصلی کال شور و جاری شدن سیلاب، از صبح امروز مسدود شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ بر اساس
بارشهای شدید ساعات گذشته در منطقه شمال شرق استان، موجب بالا آمدن سطح آب رودخانه کال شور و طغیان آن شده است.
این حادثه در محدوده این محور مواصلاتی، سبب آبگرفتگی گسترده بستر جاده و اختلال در تردد خودروها گردید.نیروهای راهداری بلافاصله در محل حادثه حضور یافته و عملیات بازگشایی مسیر را در دستور کار دارند.
تیم های امدادی و راهداری با تمام توان در حال تلاش برای پاکسازی مسیر و ترمیم بخشهای آسیب دیده هستند.
بر اساس این گزارش، همزمان با تعطیلات نوروزی و تردد بالای مسافران در محورهای مواصلاتی، پلیس راه از رانندگان خواست از هرگونه توقف و تردد در حریم رودخانه ها و مسیلها خودداری کرده و مسیرهای جایگزین از جمله محورهای سبزوار-اسفراین و شاهرود-آزادشهر را برای تردد انتخاب کنند.
راهداران با اشاره به ادامه فعالیت سامانه بارشی در منطقه، نسبت به آبگرفتگی معابر و جاری شدن سیلاب در سایر محورهای استان هشدار دادند.مسافران و هموطنان میتوانند آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی را از سامانه ۱۴۱ دریافت کنند.