پخش زنده
امروز: -
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسانجنوبی از کاشت هزار و ۵۰۰ اصله نهال در روز طبیعت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،کرباسچی گفت: هزار و ۵۰۰ اصله نهال در شهرستانهای ۱۲ گانه استان در قالب پویشهای «نهال امید» و «ایستاده همچون سرو» در روز طبیعت کاشت شد.
وی با اشاره به کاشت ۱۰۰ اصله نهال در قالب این پویش در منطقه تفرجگاهی بیرجند افزود: این تعداد نهال در لبیک به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اهمیت درختکاری، در تمامی شهرستانهای استان غرس شده است.
سرپرست ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسانجنوبی با بیان اینکه نهالهای کاشته شده از گونههای سازگار با اقلیم منطقه از جمله بادامشک انتخاب شدهاند، گفت: از ۱۵ اسفندماه تاکنون و در قالب پویشهای مختلف، در مجموع ۲۲ هزار اصله درخت در سطح استان کاشته شده است.
کرباسچی با بیان استقبال مردم از این اقدام زیستمحیطی افزود: علاوه بر کاشت مستقیم، طی روزهای اخیر بیش از ۲ هزار اصله نهال در بیرجند و هزاران اصله نهال بین مردم شهرستانها بهصورت رایگان توزیع شده تا مردم در توسعه فضای سبز مشارکت مستقیم داشته باشند.