پخش زنده
امروز: -
پیوند اعضای اهدایی جوان ۱۷ ساله نجف آبادی مرگ مغزی در مرکز آموزشی، درمانی الزهرای اصفهان،به ۶ بیمار جان دوباره ای بخشید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ فوق تخصص جراحی پیوند اعضا گفت: با رضایت خانواده این جوان که بر اثر حادثه رانندگی با موتورسیکلت از ناحیه سر مصدوم شده بود و با تأیید مرگ مغزی ،دو کلیه،دو قرنیه، کبد و قلب وی برداشته و به بیماران نیازمند اهدا شد.
محمد اسلامیان افزود: این دومین پیوند کبد در استان اصفهان در سال جدید است. محسن میر محمد صادقی فوق تخصص جراحی قلب و عروق هم گفت: قلب اهدایی این بیمار مرگ مغزی به آقای ۵۸ ساله دچار نارسایی پیشرفته قلب در بیمارستان چمران اصفهان پیوند زده شد.
مسئول واحد فرآهم آوری اعضای پیوندی مرکز آموزشی، درمانی الزهرای اصفهان هم گفت: پارسال ۱۷۹ عضو ۷۴ اهداکننده دچار مرگ مغزی در استان اصفهان با موفقیت به بیماران پیوند زده شد.
مریم خلیفه سلطانی افزود: در استان اصفهان، امکان برداشت و پیوند قلب، کلیه، کبد و قرنیه امکان پذیر است. وی اضافه کرد: پیوند اعضا در استان اصفهان، پارسال نسبت به سال ۱۴۰۳،حدود ۶ درصد افزایش یافت.
مجتبی بهرامی پور معاون اجتماعی و فرهنگی موسسه خیریه مرحوم علی و حسین همدانیان اصفهان نیز گفت: به همت این خیریه، اولین دستگاه دست سوم جراحی که برای جراحی ها بویژه پیوند اعضا کاربرد دارد با هشت میلیارد تومان هزینه به مرکز آموزشی، درمانی الزهرای اصفهان اهدا و امروز در جراحی پیوند کبد استفاده شد. هم اکنون حدود ۴۰۰ بیمار دچار نارسایی شدید کلیوی در استان اصفهان در انتظار پیوند هستند.