• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۶۸۹۶۰
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۰
آذربایجان غربی » اقتصادی

مجازات همکاری با کشورهای متخاصم در شرایط جنگی ۳ درجه تشدید می شود

رییس کل دادگستری آذربایجان‌غربی با اشاره به قانون مصوب تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم در مهر سال گذشته گفت: طبق این قانون مجازات همکاری با کشورهای متخاصم در شرایط جنگی ۳ درجه تشدید می شود.

مجازات همکاری با کشورهای متخاصم در شرایط جنگی ۳ درجه تشدید می شود

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیمای آذربایجان غربی؛ ناصر عتباتی در نشست بررسی اقدامات تروریستی و حمله نظامی آمریکایی_صهیونی علیه ایران از منظر حقوق بین الملل و نحوه کنشگری و مطالبه گری درخصوص محکومیت این جنایات در دانشگاه آزاد ارومیه افزود: در مهرماه سال گذشته این قانون به تصویب رسید و در آن مواردی همچون مصادره اموال و جرایم ارتباطات الکترونیکی دیده شده است، از این رو از نظر قانونی در برخورد با مرتکبان این نوع جرایم خللی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه با توجه به وجود قضات انقلابی و شجاع هیچ خللی از نظر اراده در برخورد قاطع، بدون مماشات و اغماض با این افراد با رعایت الزامات و مقررات قانونی دیده نمی شود، اضافه کرد: جامعه حقوقی باید با تحلیل این قانون جامعه را از جرایم و مجازات های تعیین شده در آن و اینکه برابر این قانون در شرایط جنگی مجازات مرتکبان جرایم مصرح در آن تا سه درجه تشدید می شود، روشنگری لازم را انجام دهد.

وی با بیان اینکه داغ شهادت رهبر شهید و کودکان بیگناه و خانواده‌اش ایرانی هیچوقت سرد نخواهد شد، ادامه داد: در آخرین زیارت رهبر شهید که سال قبل و بعد از جنگ ۱۲ روزه صورت گرفت معظم له بر مستند سازی و تعقیب کیفری و بین المللی عاملان جنایات متجاوزان در جنگ ۱۲ روزه و اغتشاشات دی ماه را در جوامع بین المللی به عنوان دستور کار اول قوه قضائیه تاکید داشتند.

رییس کل دادگستری آذربایجان‌غربی اظهار کرد: در قواعد بین المللی مراکز آموزشی، درمانی، امدادی، تاریخی و محیط هایی از این دست مصون از تجاوز هستند ولی جانیان بدون در نظر گرفتن این اصل وحشیانه به این اماکن حمله کردند و باعث به شهادت رسیدن کودکان، زنان و مردان بی گناه و بی دفاع شدند و صد افسوس که از هیچ نهاد به ظاهرحقوق بشری و بین المللی در محکومیت این جنایات صدایی در نیامد.

عتباتی گفت: هر چند باور قلبی من این است که پاسخ این جنایات فقط موشک و پهباد است ولی در کنار این از جوامع تخصصی و نخبگان علمی حقوق انتظار است پیگیر این جنایات از مجامع بین الملل قضایی باشند و این جانیان را مفتضح کنند و از منظر حقوقی این جنایات را در مجامع عمومی تبیین کنند.

وی افزود: مستند سازی جنایات جنگی آمریکایی – صهیونیستی و تعقیب کیفری آن از مجامع بین الملل در دستور کار ستاد حقوق بشر قوه قضائیه است و در این راستا از جامعه علمی می خواهیم قوه قضائیه را کمک کنند تا افکار عمومی روشن شوند و دنیا بداند که مسائل حقوق بشری تنها ادعای جبهه استکبار است و از آن به عنوان اهرم در مقابل کشورهای آزادی خواه استفاده می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حماس اقدام رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن ناوگان صمود را محکوم کرد
تقدیر از برگزیدگان شرکت توزیع نیروی برق در قزوین
جشنواره گل و گلاب میمند در آرامگاه حافظیه
روز خلیج فارس؛ محک تعهد ما به میراث آبی ایران
تبلیغات زود هنگام نامزدها تخلف انتخاباتی است
رونق طلاسازی در کرمان؛ اشتغال و جلوگیری از خروج ۳ همت سرمایه
اژه‌ای: خلیج تا ابد فارس، خانه ملت مقتدر و تاریخ‌ساز ایران است
ظرفیت تجدیدپذیر‌های کشور به بیش از ۱۰ هزار مگاوات ارتقاء می‌یابد
تجمع بزرگ معلمان کشور و بیعت با مقام معظم رهبری
رژیم صهیونیستی ۱۷۵ فعال سرنشین ناوگان «الصمود» را بازداشت کرد
اجتماع امام رضایی‌ها در مازندران
خرید تضمینی بیش از ۲۳۰ هزار تن گندم در خوزستان
بازداشت اعضای باند زورگیر حرفه‌ای توسط پلیس آگاهی تهران بزرگ
خلیج فارس تا ابد خاک ایران است
رکوردشکنی صادرات سیب از مراغه
یک کشته بر اثر سیل در ترکیه
رکوردزنی ورزش همگانی در پایتخت به مناسبت روز ملی خلیج فارس
لزوم پاسخگویی بانوان طلبه به شبهات
تجلیل از کارگران خوانسار
ثبت‌نام آزمون سراسری و دانشجو – معلم سال ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بالاترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون مشاوره خانواده ۱۴۰۴ اعلام شد
۱۲ شهید و ۲۵ زخمی در پی تجاوز روز چهارشنبه رژیم صهیونیستی به لبنان
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)