پخش زنده
امروز: -
اردیبهشت مقاومت در تقویم مازندران، یادآور جانفشانی مدافعان حرم است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، اردیبهشت در تقویم مازندران به نام «مقاومت» نامگذاری شده است؛ یادآور مردانی که از جان و مال و خانوادهشان گذشتند تا جان و مال و ناموس و اسلام در امان بماند. این روزها باید از کسانی یاد کنیم که در خانطومان سوریه به شهادت رسیدند؛ مردانی که همچون حضرت ابوالفضل عباس (ع) پرچمدار میدان شدند و پای عهدی که بستند، ایستادگی کردند.
فرهنگ انتظار، ریشه در عمق باورهای دینی مردم ایران دارد. آنان که در راه دفاع از حرمهای اهل بیت (ع) جان خود را فدا کردند، مصداق بارز منتظران حقیقی ظهور هستند. حاج قاسم سلیمانی، سردار دلها، بارها تأکید میکرد که ایران حرم است و اگر ایران بماند، حرمهای دیگر نیز باقی خواهند ماند.
ملت ایران اسلامی این شبها با حضور پرشور و بیوقفه خود در خیابانها و میدانهای شهرها، ثابت کردند که زمینهساز ظهور حضرت مهدی زهرا (عج) هستند. این حضور حماسی، تجلی عینی فرهنگ انتظار و آمادگی برای یاری امام زمان (عج) است.