• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۱۹۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

ایران به حفظ آثار تاریخی عراق کمک کند

وزیر فرهنگ عراق در دیدار با رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خواستار مشارکت جدی ایران و عراق برای مقابله با جنایات فرهنگی داعش و حفظ آثار تاریخی عراق و همچنین بازگرداندن میراث فرهنگی عراق از کشورهای دیگر شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این دیدار با اشاره به روابط عمیق فرهنگی ایران و عراق گفت: روابط فرهنگی بین دو کشور به قدری مستحکم است که حتی جنگ هم نتوانست بین دو ملت بزرگ ایران و عراق جدایی بیندازد، امروز هم بسیار خرسندیم که در سفر آقای فریاد رواندوزی به ایران، شاهد افتتاح رایزنی فرهنگی عراق در تهران خواهیم بود.
ابراهیمی‌ترکمان با اشاره به امضای موافقتنامه فرهنگی بین ایران و عراق در 38 سال پیش افزود: مسئولیت اجرای موافقتنامه‌‌های فرهنگی بین ایران و سایر کشورها، به عهده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است که در 60 کشور جهان 82 رایزنی فرهنگی دارد و روابط فرهنگی ایران با کشورهای مختلف را از طریق این رایزنی‌ها اداره می‌کند.
وی گفت: این سازمان در زمینه گسترش زبان فارسی، برگزاری هفته‌های قرآنی، فرهنگی، فیلم و کتاب همچنین در حوزه گفت‌وگوی ادیان و ترجمه کتاب‌های فارسی به زبان‌های دیگر فعالیت می‌کند.
ابراهیمی‌ترکمان ادامه داد: تاکنون با بیش از 100 کشور جهان موافقتنامه فرهنگی و مبادلات فرهنگی به امضا رسیده و بعد از انقلاب اسلامی بیش از 15 هزار عنوان کتاب از زبان فارسی به زبان‌های مختلف دنیا ترجمه شده است..
وزیر فرهنگ عراق نیز در این نشست با ابراز خرسندی از سفر مجدد به جمهوری اسلامی ایران، خوشنودی خود را از گشایش رایزنی فرهنگی عراق در ایران اعلام کرد و گفت: در این سفر، دیدارهای متعددی با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران داشته‌ام و امشب هم موافقتنامه فرهنگی بین ایران و عراق را تمدید خواهیم کرد.
فریاد رواندوزی با بیان اینکه افتتاح مرکز فرهنگی، بهترین پل برای تقویت و گسترش روابط فرهنگی بین کشورهاست افزود: مرکز فرهنگی عراق در ایران، تحت نظارت مستقیم خود من فعالیت خواهد کرد، زیرا جایگاه، نقش و فعالیت‌های این مرکز و همچنین روابط فرهنگی دو کشور برای من از اهمیت خاصی برخوردار است.
فریاد رواندوزی گفت: امروز در آئین افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، سخنان آقای روحانی، رئیس جمهوری محترم ایران را با دقت کامل گوش می‌دادم؛ به ویژه در جایی که گفت: بهترین راه‌حل برای حل مشکلات داخلی و مسایل بین ایران و کشورهای خارجی، تلاش برای توسعه فرهنگ مطالعه و فرهنگ کتاب است.
وی همچنین با بیان اینکه عراق تنها در پنج کشور دارای پنج مرکز فرهنگی است گفت: یکی از برنامه‌های آینده ما که آن را اجرا خواهیم کرد، گشایش مراکز فرهنگی عراق در کشورهای مختلف است.
وزیر فرهنگ عراق در ادامه سخنان خود با اشاره به جنایات داعش در تخریب و نابودی آثار تاریخی و فرهنگی کشورش افزود: باید همراه با کشور بزرگ ایران برای انجام فعالیت‌های مشترک اقدام کنیم، باید همراه با هم با جنایات داعش مقابله کنیم و برای حفظ آثار تاریخی عراق کوشش و نسبت به بازگرداندن میراث فرهنگی عراق که در کشورهای مختلف وجود دارند اقدام کنیم.
وی همچنین با استقبال از پیشنهاد برگزاری هفته‌های فرهنگی در ایران و اقلیم کردستان، از انتقال این پیشنهاد به وزیر فرهنگ اقلیم کردستان عراق خبر داد و بر گسترش همه‌جانبه روابط فرهنگی بین ایران و عراق تأکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)