• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۳۵۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۱
سیاسی » دولت
واعظي در حاشيه جلسه هيئت دولت

​مسئولیت اطلاع‌رسانی بنزین به گردن صداوسیما نیست

رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: مسئولیت اطلاع‌رسانی در موضوع بنزین را به گردن صداوسیما نمی‌اندازیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ ​آقای محمود واعظی در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که آیا دولت خود را در قضیه اطلاع رسانی سهمیه بندی بنزین مقصر می‌داند یا خیر؟ تصریح کرد: بله، مسئولیت همه این‌ها با دولت است.
وی گفت: وقتی آقای دکتر رحمانی فضلی فرمانده این مسائل می‌شوند و جلسات متعددی را برگزار می‌کنند، موضوع مشخص است. ایشان کمیته تعیین کرده‌اند از جمله کمیته اطلاع‌رسانی.
اقای واعظی افزود: صداوسیما نیز در کمیته اطلاع رسانی حضور داشت، اما با این حال، ما مسئولیت خود را گردن صداوسیما نمی‌اندازیم، ولی وقتی کمیته‌ای تشکیل می‌شود، کمیته‌ها متناسب با موضوع کار می‌کنند.
وی گفت: به نظر می‌رسد این وسط چند موضوع با هم قاطی شده، ضمن اینکه صداوسیما کار خودش را انجام داده است.
اقای واعظی اضافه کرد: به جای اینکه همه ما به اصل موضوع بپردازیم و این را که دیگر واردکننده بنزین نیستیم، مورد توجه قرار دهیم، به حاشیه‌ها می‌پردازیم. وی افزود: بنده شاهد برنامه‌های صداوسیما در قبل بوده‌ام و صدا‌و‌سیما در دولت‌های گذشته و در این دولت، همین مقدار کار کرده بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 موضوع تبادل زندانیان با هیچ کشوری بسته نیست 
رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: موضوع تبادل زندانیان با سایر کشور‌ها بسته نیست، اما به این معنا هم نیست که اگر کسی در جایی خلاف کرد، قوه قضاییه رسیدگی نکند. آقای محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره درخواست رئیس جمهور فرانسه برای بازگرداندن دو زندانی فرانسوی در ایران، گفت: اگر رئیس جمهور فرانسه تبادل فرانسوی‌هایی را که در ایران بازداشت هستند، خواستار است، باید مراحلش در قوه قضاییه طی شود، وقتی مراحل طی شد، ما باید بگوییم نتیجه اش چیست و به آن‌ها منتقل کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اینکه بحث تبادل زندانی‌ها چیز جدیدی نیست و در چهل سال گذشته با کشور‌های مختلف انجام شده است، اظهار داشت: موضوع تبادل زندانیان با هیچ کشوری بسته نیست، اما به این معنی نیست که اگر کسی در جایی خلاف کرد، قوه قضاییه به آن رسیدگی نکند.
وی درباره لوایح مرتبط با "اف. ای. تی. اف" نیز گفت: با مجلس و مجمع تشخیص نیز تعامل داریم، امیدواریم در شرایط خاص فعلی هم مجلس و هم مجمع تشخیص مصلحت نظام، به نوعی به مسئله لوایح مرتبط با اف. ای. تی. اف نگاه کنند که مشکل حل شود.
آقای واعظی، درباره کم و کیف سفر رئیس جمهور به ژاپن هم گفت: دعوت رسمی بعد از سفر آقای آبه شینزو به تهران مطرح شد؛ همچنین، چون ایران به اجلاسی در مالزی دعوت شده است، اعلام کرده ایم بعد از این سفر اگر شرایط آماده باشد، آمادگی داریم به ژاپن سفر کنیم؛ الان احتمالا فرستاده ویژه ژاپن در تهران است و اگر هماهنگی‌ها انجام شود این سفر اواخر هفته آینده صورت می‌گیرد.
رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در این سفر پیام خاصی فرستاده می‌شود؟ گفت: پیغام خاصی نیست و تنها یک سفر دوجانبه است.

 برخی کشور‌ها روی اتفاقات آبان حساب باز کرده بودند 
رئیس دفتر رئیس جمهور اظهارات مقامات برخی کشور‌ها در حمایت از اغتشاشگران را ناشی از به هم ریختگی آن‌ها پس از پایان اتفاقات آبان ماه دانست. آقای محمود واعظی در حاشیه نشست امروز هیئت دولت و در خصوص حمایت برخی کشور‌های اروپایی و به ویژه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از اغتشاشات اخیر در کشور تصریح کرد: بسیاری از کشور‌ها به ویژه آمریکا، برخی کشور‌های اروپایی و همچنین برخی کشور‌های ارتجاع منطقه و رژیم صهیونیستی روی اتفاقات آبان ماه خیلی حساب باز کرده و حتی برنامه ویژه تهیه و مصاحبه کرده بودند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: زمانی که ظرف ۴۸ ساعت این اتفاقات پایان یافت؛ این‌ها به هم ریختند و برای اصلاح حرف‌های گذشته شان به یک سری اظهارات و پراکنده گویی متوسل شدند که هیچگونه پایه و اساسی ندارد. رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: باید از همه ارگان‌ها و نیرو‌های امنیتی و انتظامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج تشکر کنیم چرا که در زمانی کوتاه اقدامات بسیار خوبی انجام دادند؛ کار بزرگ تر را مردم انجام دادند که در سراسر کشور میلیونی به میدان آمدند و مخالفت خود را با این گونه روش‌ها و تخریب‌ها اعلام کردند؛ این اقتدار کشور و مردم و نظام ما را نشان می‌دهد. وی افزود: از طرفی دیگر دشمنان ما منفک شده اند و مطالبی می‌گویند، اما موضع ما همیشه در مواجهه با این اظهارات روشن است؛ ما کشور‌ها را در این شرایط خوب می‌شناسیم و مراودات خود را نیز بر همین اساس تنظیم می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
همصدایی مردم بهارستان با کارگران؛ حمایت از تولید داخلی در اجتماعات شبانه
زیبایی های چشم نواز دشت گرمه
اعتراض سراسری به سیاست‌های ترامپ در تظاهرات روز جهانی کارگر
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)