• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۶۶۹۸
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲
مازندران » اجتماعی
رونمایی کتاب مشتاق الحسین (ع)

ظرفیت فضای مجازی در خدمت ایثار و شهادت

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بر لزوم استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای الگوسازی در حوزه ایثار و شهادت تاکید کرد.

ظرفیت فضای مجازی در خدمت ایثار و شهادتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مراسم رونمایی از کتاب "مشتاق الحسین (ع)" به نویسندگی "زینب بابکی"، و پوستر طرح ملی "سه‌شنبه‌های تکریم" با حضور با حضور خانواده شهید والامقام مشتاقی، فرماندار ساری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، جانشین فرمانده لشکر عملیاتی 25 کربلا مازندران، مدیر حوزه هنری استان و سایر مسئولان استانی و شهرستانی در آستانه چهلمین سالگرد دفاع مقدس در سالن اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد.

عباس زارع در این مراسم با بیان اینکه چاپ کتاب شهدا اقدامی ارزشمند محسوب شده اما باید متناسب با سلایق نسل جدید در قالب محصولات چندرسانه‌ای در فضای مجازی منتشر شود گفت: کتاب "مشتاق الحسین(ع)" زندگی شهید مدافع حرم "حسین مشتاقی" از تولد (1364) تا زمان شهادت (اردیبهشت 1395) را از زبان مادر، پدر، همسر و همرزمانش روایت می کند و انتشارات سرو سرخ در نوبت نخست بهار 1399، هزار نسخه از آن را در 248 صفحه روانه بازار نشر کرده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با یاد و گرامیداشت یاد و خاطره 10 هزار و 400 شهید دوران دفاع مقدس و 42 شهید مدافع حرم استان افزود: با توجه به رشادت‌های جوانان این مرزوبوم برای حفظ تمامیت ارضی کشور و کرامت انسانی ملت شریف ایران اسلامی و دیگر آزادی خواهان جهان و همچنین شهادت مظلومانه سردار رشید اسلام "شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی" تلاش داریم با به‌کارگیری سه ابزار مهم و اساسی هنر، رسانه و تبلیغات، چهلمین سالگرد دفاع مقدس به شایستگی گرامی داشته شود.

عباس زارع با اشاره به اینکه رزمندگان در هشت سال جنگ تحمیلی، فرهنگ ایثار و شهادت را میان جوانان دیروز نهادینه کردندگفت: امروز دشمنان انقلاب اسلامی با تمام قوا، محتوای نامناسب را تولید و رایگان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در اختیار نوجوانان و جوانان ما قرار داده و باید برای خنثی کردن هجمه‌های فرهنگی دشمن، فرهنگ ایثار و شهادت را برای نوجوانان ایران اسلامی تبیین کنیم.
 

بیشتر بخوانید: رونمایی از کتاب وصیتنامه و زندگینامه شهدا در آمل


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، مهمترین وظیفه دستگاه‌های فرهنگی را در اولویت قراردادن و انتقال دستاوردها و ارزش‌های دفاع مقدس به نوجوانان برشمرد و افزود: طرح ملی "سه‌شنبه‌های تکریم" کار مشترک ستاد هماهنگی کانون‌ های مساجد کشور با بنیاد شهید و امور ایثارگران ویژه گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، برنامه‌ای هدفمند برای تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران، همسران و فرزندان شهدا است.

عباس زارع، گروه‌های هدف این طرح را معلمان، نخبگان، کسبه محل، خیران، خانواده‌های شهدا و ایثارگران، ترویج کنندگان ارزش‌ها و فضائل دینی، نوجوانان و جوانان ممتاز، کارآفرینان، هنرمندان، ورزشکاران، خانواده موفق، مفاخر فرهنگی هنری، همسایگان و خادمان مسجد، مسئولان تأثیرگذار و مسجد محور و گروه‌های جهادی و محرومیت‌زدایی تشکیل می‌دهند. همچنین محله و خانواده بنیان، از رویکردهای طرح "سه‌شنبه‌های تکریم" بوده و هر کانون فرهنگی هنری مساجد می‌تواند با هماهنگی امام جماعت مسجد نسبت به تعیین شاخص‌های جزئی به لحاظ ضروریات محلی و بومی اقدام کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین کالاهای اساسی و تشدید نظارت بر قیمت در بازار سمنان
ولایتی: خلیج فارس قرن‌ها پیش از پیدایش آمریکا با همین عنوان ثبت شده است
عاشقان حسین ، میدان دار دفاع از اقتدار ایران
قلعه نویی: انگیزه بازیکنان بالاست،۲۲ اردیبهشت راهی ترکیه می‌شویم
کمک ۳۸۶ میلیارد تومانی به پویش «جبهه مردمی ایران ما»
مراسم بزرگداشت روز خلیج فارس
همایش جان فدایان ایران امام رضایی در سپیدان
۲ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی استان قزوین
حمایت از انقلاب و میهن به روایت حضور زیر بیرق امام رضا
مدودف: مدرکی برای اثبات اتهامات هسته‌ای علیه ایران وجود ندارد
ردپای معلمانی که سر مشق بصیرت می دهند
تمرکز برنامه‌ ریزی های آبی در خراسان رضوی بر عبور بدون تنش از تابستان
سند ۱۳۴ ساله در تبریز نام خلیج فارس در نقشه تاریخی ایران
برگزاری زیارت دوره برای زائران ایرانی در مدینه
توسعه مسیر‌های صعود به غار حرا برای تسهیل تردد حجاج
همدلی و اخوت، مهمترین سرمایه برای وحدت امت اسلامی
برپایی برنامه‌های متنوع مذهبی در دهه کرامت در آباده
اقلید در مسیر توسعه انرژی‌های پاک
میمند شهر ملی شیشه گری ایران
میدان داری مردم فارس تا پیروزی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)