• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۶۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷
اجتماعی » جامعه و شهری
جشنواره صنایع روستادوست در راه است

۶۰ درصد برنامه اشتغال کمیته امداد در روستا‌ها

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد: بیش از ۶۰ درصد برنامه اشتغال کمیته امداد در روستاهاست و یک سوم اشتغال جدید در کشور با تلاش کمیته امداد ایجاد می‌شود.

۶۰ درصد برنامه اشتغال کمیته امداد در روستا‌هابه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای حجت‌الله عبدالملکی امروز در نشست خبری که در ساختمان مرکزی کمیته امداد برگزار شد، با بیان اینکه عمده فعالیت‌ها و برنامه‌های معاونت اشتغال کمیته امداد در مناطق روستایی اجرا می‌شود، اظهار داشت: بیش از ۶۰ درصد برنامه اشتغال ما متوجه روستاییان است و از ۱۷۵ هزار فرصت شغلی که ایجاد شده، بیش از ۱۰۰ هزار مورد آن در مناطق روستایی و محروم به مرحله اجرا رسیده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: از سال ۹۸ وارد مشاغل دانش‌بنیان شدیم و مدیریت ویژه را مدنظر قرار دادیم. از طرح‌های نوین حمایت کردیم و همچنین در همه استان‌ها با پارک‌های علم و فناوری تفاهم نامه امضا شده است.
آقای عبدالملکی تصریح کرد: صنایع روستادوست از مفاهیم ابتکاری کمیته است که به تازگی مدنظر ما قرار گرفته است. منظور از صنایع روستادوست صنایعی است که در مقیاس کوچک بوده و از همه مهمتر در روستا‌ها به صرفه باشد. از طرفی این صنایع نوآور است، عنصر خلاقیت در آن موج می‌زند و ویژگی دیگر این طرح این است که فناوری مورد استفاده بسیار ساده است و به راحتی قابل دسترس خواهد بود.
معاون اشتغال کمیته امداد گفت: برخی از این صنایع در حد اختراع هستند و برخی نیز در مرحله ایده قرار دارند لذا جشنواره صنایع روستادوست را برگزار خواهیم کرد و از مخترعان نیز دعوت می‌کنیم تا محصولات و اختراعات خود را از ۶ مرداد تا ۶ شهریور سال جاری در سایت کمیته امداد ثبت کنند. برخی از این افراد نیز که ایده‌ای دارند، اما نیاز به پشتیبانی دارند نیز می‌توانند در سامانه ثبت نام کنند، طرح‌های آن‌ها نیز مورد حمایت ما قرار دارد.
وی اظهار داشت: برای مثال تولید دستگاه‌های نخ ریسی کوچک و صفحات خورشیدی از جمله طرح‌های موفق در روستاهاست و ما از این قبیل اقدامات را در ادامه نیز انجام می‌دهیم تا رونق تولید را به روستا‌ها نیز ببریم. تاکنون سه هزار صفحه یا پنل خورشیدی را در روستا‌ها تولید کردیم و روستاییان برق تولید شده را به شرکت توانیر به فروش می‌رسانند.

جشنواره صنایع روستادوست در راه است 
عبدالملکی افزود: طرح‌های به ثبت رسیده در سامانه کمیته امداد، در نمایشگاه صنایع روستادوست که در مهر ماه برگزار می‌شود، به نمایش گذاشته خواهد شد و محصولات به شرکت‌های مختلف عرضه می‌شود. کمیته امداد نیز تجهیزاتی را که به درد روستاییان بخورد؛ خریداری می‌کند و ایده‌های برتر مورد توجه قرار می‌گیرد و کار‌های سرمایه گذاری انجام می‌شود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: برای طرح اول ۱۵ میلیون تومان، طرح دوم ۱۳ میلیون و طرح سوم ۱۱ میلیون هدیه در نظر گرفته شده است که تقدیم می‌شود و هدف این است که اقتصاد دانش‌بنیان را وارد روستا‌ها کنیم تا بحث اشتغال در روستا‌ها رونق بگیرد.
وی ادامه داد: امیدواریم این حرکت کوچک گامی در راستای جهش تولیدات روستایی باشد و ما دانش و فناوری را در اختیار روستاییان قرار خواهیم داد. مهمترین مشکل در این حوزه کمبود دانش نیست، بلکه انتقال دانش به روستاییان است که ما در این حوزه نیز برنامه‌های ویژه‌ای داریم.
عبدالملکی با بیان اینکه یک‌سوم اشتغال کشور توسط کمیته امداد ایجاد می‌شود، گفت: تاکنون بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از آموزش‌های کسب و کار کمیته امداد بهره برده‌اند و آموزش‌های ما نیز در چند مرحله انجام می‌شود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد افزود: اولین کار آموزش‌های مقدماتی با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و فرهنگ کسب و کار در اسلام شکل می‌گیرد و آموزش مهارتی مرحله دوم است و مرحله آخر نیز آموزش پایدارسازی به منظور افزایش بهره وری انجام می‌شود تا افراد بتوانند تولیدات خود را به‌طور جدی به مرحله عرضه برسانند.
افراد مخترع را رها نخواهیم کرد و سه تا پنج سال همراه آن‌ها هستیم و در حوزه آموزش کسب و کار در سال جاری در حوزه فضای مجازی نیز اقداماتی صورت گرفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)