• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۵۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵
اقتصادی » صنعت
تیتر امشب:

دلایل غیرمنطقی بودن قیمت‌ها و ضعف نظارت بر بازار

رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه منبع گرانی اصناف نیست گفت: قیمت کالا‌ها را قبل از کمبود و گرانی باید مدیریت کرد.

دلایل غیرمنطقی بودن قیمت‌ها و ضعف نظارت بر بازاربه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران گفت: گرانی و گرانفروشی هرکدام جایگاه خود را دارد، اما به طور کلی گرانی به اصناف ربطی نداردو اصناف نمی‌تواند کالا را گران کند.


او گفت: آنچه مردم در بازار می‌بینند به ظاهر گرانفروشی است، اما این گرانی است نه گرانفروشی. به طور مثال گرانی تخم مرغ باید قبل از اینکه در بازار دیده شود مدیریت شود.

کالای بدون فاکتور قاچاق است

وی افزود: بار‌ها به واحد‌های صنفی تاکید شده هیچ کالایی بدون فاکتور رسمی نباید دریافت شود، چون کالای بدون فاکتور قاچاق است و برخورد می‌شود.


رئیس اتاق اصناف تهران گفت: منبع گرانی اصناف نیست؛ برای قیمت گذاری باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود که بازار با کمبود کالا مواجه نشود چراکه کمبود کالا موجب گرانی کالا خواهد شد. چنانچه مشکلی در قیمت گذاری سازمان حمایت است باید تغییر قیمت‌ها به موقع باشد که در بازار مشکلی ایجاد نشود.

لزوم نظارت هوشمند بر بازار

سیدجواد احمدی معاون سازمان حمایت در ارتباط تصویری گفت: بنا بر دستور رئیس جمهور نظارت‌ها باید از تولید و واردات تا مصرف کننده باشد. همه مسئولانی که در حوزه تامین، توزیع و نظارت بربازار هستند از جمله سازمان حمایت در نظارت نقش دارند.


او افزود: نظارت‌ها اکنون همچنان انجام می‌شود، اما چرا نتیجه نظارت محقق نمی‌شود به این دلیل است که نظارت‌ها باید هوشمند باشد.
احمدی گفت: ضعف نظارتی وجود ندارد و سخنان رئیس جمهور مبتنی بر این است که نظارت‌ها باید هوشمندانه باشد. قیمت ناعادلانه در خودرو، مسکن و ارز است، اما در مواد غذایی نیست.


بنابر شواهد، آنچه اکنون در سطح بازار برای نظارت انجام می‌شود با استفاده از حداکثر توان نیروی انسانی و امکاناتی که در اختیار وزارت صمت است، انجام می‌شود.


احمدی گفت: سازمان حمایت با امکانات و نیرو‌های در اختیار با توان مضاعف نظارت‌ها و بازرسی‌ها را در بازار تشدید کرده است و ضعف نظارتی در این باره وجود ندارد.


معاون سازمان حمایت در ادامه افزود: به نظر بنده خطاب رئیس جمهور همه دستگاه‌های نظارتی و فعالان اقتصادی با توجه به شرایط اقتصادی و جنگ اقتصادی بوده است و اگر معتقدند ضعف نظارتی وجود دارد باید نظارت‌ها دقیق‌تر شود.

چرخه معیوب توزیع کالا را به مصرف کننده نمی رساند

سیدیاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات در ارتباط تلفنی گفت: ضعف نظارت را قبول داریم همچنانکه هم مردم ضعف نظارتی را می‌بینند هم رئیس جمهور بر این امر تاکید داشتند.


او افزود: در جلسه دو روز گذشته با دستگاه‌های متولی، معاون دادستان درباره رصد انبار‌ها از ثبت نشدن موجودی انبار‌ها گله‌مند بودند.


او گفت: در شرایط تحریم و کرونا و مشکلات کرونا کالا وارد کشور می‌شود، اما چرخه توزیع معیوب اجازه نمی‌دهد کالا به نحو مطلوب به دست مصرف کننده برسد.

لزوم تلاش همه دستگاهها برای معیشت مردم در شرایط تحریم

محمدرضا کلامی سخنگوی ستاد تنظیم بازار در ارتباط تصویری گفت: اگر ضعفی وجود دارد باید همه بپذیرند و در شرایط تحریم اقتصادی همه دستگاه‌ها برای معیشت مردم تلاش کنند.کالا‌هایی که مشمول قیمتگذاری است کالای اساسی است که برای آن‌ها نرخ تعیین می‌کنیم، اما باید نرخ‌ها با نظارت کامل انجام شود همچنانکه در هفته‌های اخیر برای قیمت تخم مرغ سازمان حمایت بعنوان متولی بازار برای حمایت از مصرف کننده باید قیمت را کنترل کنند.


کلامی افزود: در جلسه ستاد کارگروه تنظیم بازار با حضور معاون اول رئیس جمهور نرخ هرکیلو گرم تخم مرغ درب مرغداری اصلاح شد و سازمان حمایت نیز قیمت را روز شنبه اعلام می‌شود.

در تولید کمبودی نداشته ایم

محمدرضا طلایی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در ارتباط تلفنی گفت: تا امروز در تولید کمبودی نداشته ایم بجز نهاده‌ها که اکنون در بخش تخم مرغ و مرغ نیز نیاز کشور تامین شده است.


او درباره گرانی کالا‌ها نیز گفت: وزارتخانه ما متولی تولید است و بازار زیر نظر ستاد تنظیم بازار است، اما در حال حاضر تجدید نظر در قیمت سازمان حمایت می‌تواند مشکلات را برطرف کند بنابراین اگر قیمت براساس هزینه تولید کننده واقعی شود، گرانی نیز برطرف می‌شود.


نبی پور دبیر اتحادیه مرغ تخم گذار در ارتباط تلفنی گفت: در اردیبهشت پیشنهاد تخم مرغ دادیم تا قیمت برای تولید کننده قدری بالا رود برای جلوگیری از ضرر تولید کننده که این کار انجام نشود.


نبی پور گفت: وقتی ستاد تنظیم بازار نرخ تعیین می‌کند باید همه دستگاه‌های نظارتی مثل سازمان حمایت، تعزیرات و اصناف مسئولیت را بپذیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین کالاهای اساسی و تشدید نظارت بر قیمت در بازار سمنان
ولایتی: خلیج فارس قرن‌ها پیش از پیدایش آمریکا با همین عنوان ثبت شده است
عاشقان حسین ، میدان دار دفاع از اقتدار ایران
قلعه نویی: انگیزه بازیکنان بالاست،۲۲ اردیبهشت راهی ترکیه می‌شویم
کمک ۳۸۶ میلیارد تومانی به پویش «جبهه مردمی ایران ما»
مراسم بزرگداشت روز خلیج فارس
همایش جان فدایان ایران امام رضایی در سپیدان
۲ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی استان قزوین
حمایت از انقلاب و میهن به روایت حضور زیر بیرق امام رضا
مدودف: مدرکی برای اثبات اتهامات هسته‌ای علیه ایران وجود ندارد
ردپای معلمانی که سر مشق بصیرت می دهند
تمرکز برنامه‌ ریزی های آبی در خراسان رضوی بر عبور بدون تنش از تابستان
سند ۱۳۴ ساله در تبریز نام خلیج فارس در نقشه تاریخی ایران
برگزاری زیارت دوره برای زائران ایرانی در مدینه
توسعه مسیر‌های صعود به غار حرا برای تسهیل تردد حجاج
همدلی و اخوت، مهمترین سرمایه برای وحدت امت اسلامی
برپایی برنامه‌های متنوع مذهبی در دهه کرامت در آباده
اقلید در مسیر توسعه انرژی‌های پاک
میمند شهر ملی شیشه گری ایران
میدان داری مردم فارس تا پیروزی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)