• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۳۹۰۱
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۶
اقتصادی » صنعت
از فردا؛

برگزاری جشنواره فروش نوروزی اصناف در تهران

رئیس اتاق اصناف تهران از برگزاری جشنواره فروش نوروزی اصناف از ۲۰ اسفند ماه و با مشارکت ۵۰ اتحادیه در سراسر تهران خبر داد.

برگزاری جشنواره فروش نوروزی اصناف در تهرانبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف تهران، آقای قاسم نوده فراهانی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره، فروش کالا و خدمات به قیمت مناسب به مردم در ایام شب عید است، لذا به همه اتحادیه‌های صنفی ابلاغ کرده ایم هر واحد صنفی بخواهد می‌تواند در این جشنواره مشارکت کند و هیچ محدودیتی برای صدور مجوز شرکت در این جشنواره وجود ندارد.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری جشنواره فروش نوروزی اصناف حمایت از تولید داخلی است گفت: با ایجاد فرصت برای عرضه محصولات و کالا‌های ایرانی در این جشنواره به رونق بازار کالا‌های ایرانی کمک می‌شود که البته برای افزایش رضایت مردم و اجرای هر چه بهتر این طرح، در کنار سایر بخش‌های جشنواره، کمیته نظارت و بازرسی بر اجرای آن نظارت وجود دارد.

رئیس اتاق اصناف تهران تاکید کرد: در این جشنواره واحد‌های صنفی مشارکت فعالی دارند که مردم برای خرید کالا‌های آن‌ها به خصوص در اسفندماه هر سال نیاز دارند و هدف ما از برگزاری آن عرضه کالا و خدمات با قیمت مناسب و سود کمتر به مصرف کنندگان است.

فراهانی با بیان اینکه در جشنواره فروش نوروزی اصناف فقط کالا‌های تولید داخل به هموطنان عرضه خواهد شد، گفت: با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده در این جشنواره، از فروش کالا‌های قاچاق جلوگیری می‌شود و قرار است در این طرح برخی از واحد‌های صنفی با تخفیف ۱۵ تا ۲۰ درصدی و یا برخی دیگر با سود کمتر کالا‌های خود را به مردم عرضه کنند.

وی تاکید کرد: در این جشنواره فروشندگان پوشاک، کیف و کفش، مواد غذایی، قنادی، فرش فروشی ها، مبل، لوازم خانگی، آجیل فروشان و به خصوص میوه فروشان مشارکت فعال دارند، زیرا در این ایام مردم به خرید این کالا‌ها نیاز دارند و تاکید شده است که نظارت بر میوه فروشی‌ها بیشتر شود، تا میوه به قیمت مناسب در بین مردم توزیع شود.

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به قیمت میوه در کشور گفت: معمولا قیمت میوه را عرضه و تقاضای بازار تعیین می‌کند و طبق هماهنگی‌های به عمل آمده با اتحادیه یارفروشان و اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی در تهران از فردا بازرسان بیشتری در اختیار این اتحادیه‌ها قرار می‌گیرد تا با کنترل بیشتر میوه با قیمت مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

وی اضافه کرد: قرار است که جشنواره فروش نوروزی اصناف تا ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ ادامه داشته باشد و از فردا بازرسان اتاق اصناف تهران کار خود را در این زمینه آغاز می‌کنند و اگر نیاز باشد تعداد گشت‌های بازرسی خود را در سطح شهر تهران افزایش خواهیم داد.

فراهانی در خصوص اینکه برای اجرای بهتر این جشنواره چه تعداد گشت‌های بازرسی در سطح شهر فعال خواهند شد، گفت: هر سال در این ایام بیش از ۲۰ گشت بازرسی در سطح شهر فعال می‌شدند، اما امسال تعداد آن افزایش قابل توجهی داشته است، ضمن اینکه بازرسان همه اتحادیه‌های صنفی در تهران با ما همکاری خواهند کرد تا این جشنواره آن بازدارندگی‌های خود را داشته باشد و از تخلفات احتمالی اصناف جلوگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعمال تغییرات جدید در نظام مالیات بر ارزش افزوده از اول دی
فیلم نوجوانانه «میان صخره‌ها و ابرها» امروز در شبکه امید
احیای باغ های نظرآباد کلید خورد
تأکید اندونزی بر توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه با ایران
نجات جان ۲ شهروند از آتش سوزی منزل متروکه در مشهد 
توقیف ۲۶ دستگاه خودرو متخلف در ایلام
حقوق کارگران و کارمندان متناسب با تورم افزایش یابد
تجليل از ورزشکاران مدال آور استان در مسابقات جهانی و آسيايی
جلسه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم
رونمایی از نخستین تلویزیون روستایی در اصفهان
راهبرد اصلی بنیاد شهید پرهیز از تصدی‌گری باشد
صادرات ۴ میلیارد دلاری از مرز‌های آذربایجان غربی
پسروی دریای خزر تهدیدی برای آینده زیست‌محیطی مازندران است
آغاز نخستین رویداد «ماراتن بازی‌سازی ایران» در دانشگاه اصفهان
کشف محموله ۲۵۰ میلیارد ریالی قاچاق در بانه
نجات جان چند خانواده عشایری در مناطق عشایری جبالبارز جیرفت
کمک ۳۰۳ میلیارد تومانی خیران به جمعیت هلال احمر
عمر کوتاه هوای پاک با هجوم آلاینده‌ها
رسیدگی ۸۷ درصدی به پرونده‌های قاچاق تعزیرات حکومتی
کمینه و بیشینه دمای سوم دی ماه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۹ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۴ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)