• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۷۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۸
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

بورس کالا ابزاری برای گرانی کالا نیست

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار گفت: به هیچ وجه بورس کالا، منشا و ابزاری برای گرانی کالا نیست.

بورس کالا ابزاری برای گرانی کالا نیستبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما، آقای حسن قالیباف اصل در مراسم افتتاح معاملات صندوق‌های کشاورزی و گواهی سپرده خرما در بورس کالا افزود: برخی قیمت‌های پایه بورس کالا را، عامل گرانی محصولات فولادی می‌دانند در صورتی که قیمت ورق فولادی در بازار دو برابر قیمت بورس کالا است.

وی گفت: بورس کالا جایگاه خوبی در اقتصاد کشور پیدا کرده و به یک نهاد مهم در کشف قیمت کالا در کشور تبدیل شده است.

قالیفا اصل ادامه داد: اگر می‌خواهیم شفافیت در اقتصاد کشور افزایش یابد باید بورس‌ها را توسعه دهیم ضمن اینکه بورس کالا به شفافیت در اقتصاد کشور کمک می‌کند.

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار گفت: از ابتدای سال تاکنون ارزش معاملات بورس کالا به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده که در سال گذشته این رقم, ۱۷۰ هزار میلیارد تومان بود.

قالیباف اصل افزود: تنوع عرضه محصولات در بورس کالا وجود دارد بطوری که ۳۰۰ نوع کالا در بورس کالا معامله می‌شود.

وی با بیان اینکه وظیفه بورس، کمک به بخش واقعی اقتصاد است اضافه کرد: بورس و بورس کالا عامل گرانی‌ها نیستند بازاری که قیمت‌ها در آن پایین است، چطور می‌تواند عامل گرانی باشد؟!

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: امروز معاملات گواهی سپرده خرما و صندوق‌های کالا کشاورزی افتتاح شد بدین معنی که مردم با پول‌های کم، می‌توانند وارد بازار سرمایه شوند و سرمایه گذاری کنند.

وی افزود: وجود ابزار‌های جدید بورس کالا، باعث تامین مالی کالا‌های کشاورزی و جلوگیری از نوسانات قیمتی محصولات کشاورزی می‌شود.

قالیباف بورس کالا را بازاری شفاف و رقابتی دانست و گفت: برخی قیمت‌های پایه بورس کالا را، عامل گرانی محصولات فولادی می‌دانند در صورتی که قیمت ورق فولادی در بازار دو برابر قیمت بورس کالا است.

وی افزود: بورس کالا ابزاری برای گرانی نیست اگر قصد کنترل قیمت رو داریم باید خارج از بورس کالا این موضوع رو پیگیری کنیم,، زیرا بورس بازاری شفاف و رقابتی است.

رئیس سازمان بورس ادامه داد: زمانی که یک کالا با قیمت ارزان‌تر از نرخ واقعی در بورس کالا فروخته می‌شود، این موضوع به ضرر شرکت تولیدکننده و سهامداران است. بیش از ۶۰ میلیون نفر سهامداران این شرکت‌ها هستند زیان می‌کنند؛ این سهامداران با اعتماد به بازار سرمایه، اقدام به سرمایه گذاری در این بازار کرده اند.

قالیباف اصل گفت: امسال ارزش بازار اوراق بهادار (فرابورس و بورس) ۷ هزار هزار میلیارد تومان است و تا کنون ۳ هزار هزار میلیارد تومان معامله انجام شده است.

وی افزود: در سال گذشته ۲۶۰ هزار میلیارد تومان تجهیز منابع مالی از طریق بازار سرمایه صورت گرفت که امسال به ۴۷۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

قالیباف اصل گفت: امسال با آزادسازی سهام عدالت، سرمایه گذاران جدید و نا آشنا وارد بازار شدند که راه نجات این سرمایه گذاران، آموزش است.

قالیباف اصل تصریح کرد: سهامداران باید در کنار آموزش نگاه بلند مدت به بازار سرمایه داشته باشند، به سهامداران توصیه می‌کنیم که آموزش و صبر را در کنار هم داشته باشند مردم تا جایی که می‌توانند از روش غیر مستقیم برای سرمایه گذاری کنند و از صندوق‌ها کمک بگیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)