• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۵۴۸۳
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۶
سیاسی » مجلس

بررسی موضوع قرارداد گازی با ترکمنستان در مجلس

رئیس کمیسیون انرژی مجلس از ارجاع سوال از وزیر نفت درخصوص قرارداد گازی ایران با ترکمنستان به صحن علنی مجلس خبر داد.

بررسی موضوع قرارداد گازی با ترکمنستان در صحن مجلسبه گزارش خبرگزاری صداو سیما به نقل از خانه ملت؛ آقای فریدون عباسی در تشریح جلسه روز گذشته (سه شنبه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی که با حضور وزیر نفت برگزار شد؛ گفت: تشریح برنامه‌های وزارت نفت برای احقاق حقوق ملت ایران در پرونده محکومیت ایران در قرارداد ترکمن گاز، بیان ابعاد فنی، اقتصادی و حقوقی قرارداد واردات گاز ایران از ترکمنستان و علل محکومیت ایران در داوری بین المللی" محور سوال آقای شریعتی از وزیر نفت بود.
وی افزود: چند ماه گذشته این سوال از وزیر نفت توسط آقای دهنوی به عنوان نماینده سوال‌کنندگان مطرح شد که این نماینده با دیدن مستندات قرارداد و اجرای آن از پاسخ‌ها قانع شدند، اما به دلیل عدم توافق دیگر نمایندگان با دهنوی، این مهم را مجددا در کمیسیون طرح سوال کردند البته این بار شریعتی نمایندگی، نمایندگان سوال‌کننده را بر عهده داشت و در نهایت از پاسخ‌های آقای زنگنه قانع نشد بنابراین طبق آیین نامه سوال مذکور به صحن علنی ارجاع خواهد شد.
آقای عباسی تصریح کرد: همچنین اگرچه سوال آقای شریعتی دراین خصوص به صحن ارجاع شد، اما به منظور بررسی پرونده قرارداد گازی ایران با ترکمنستان در کمیسیون، مقرر شد؛ وزیر امور خارجه و نفت در جلسه دیگری به کمیسیون انرژی دعوت شوند، البته نتیجه این جلسه را درصورت طرح سوال در صحن به اطلاع نمایندگان در صحن خواهیم رساند.
این نماینده مجلس به سوال آقای حسین میزایی نماینده اصفهان اشاره کرد و گفت: وضعیت غیراستاندارد جایگاه‌های بنزین تک پمپ و صف‌های طویل پیرامون آن‌ها محور سوال این نماینده از وزیر نفت بود که در نهایت از توضیحات زنگنه مبنی بر افزایش نظارت وزارت نفت قانع شد.
وی گفت: همچنین رضا آریان‌پور نماینده مینودشت و کلاله مجلس درخصوص عدم سوخت‌رسانی به فرودگاه کلاله -که منجر به تعطیلی این فرودگاه شده است- وزیر نفت را مورد سوال قرار داد که وزیر توضیح داد؛ به دلیل اینکه پرواز‌ها کم است سوخت‌رسانی برای شرکت سوخت‌رسانی صرف نمی‌کند حتی درصورتی که سوخت رایگان به شرکت داده شود هزینه حمل و نقل آن بالا است؛ لذا مقرر شد؛ کمیسیون انرژی کمک کند تا با همکاری وزارت راه و سازمان برنامه و بودجه سیستم سوخت‌رسان به صورت سیار یا ثابت برای این فرودگاه ایجاد شود.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به سوال سارا فلاحی نماینده ایلام از وزیر نفت، اضافه کرد: تشکیل شرکت نفت ایلام (با توجه به اینکه عمده چاه‌های نفت و گاز در ایلام است) درخواست نخست این نماینده از وزیر نفت بود چراکه اکنون شرکت نفت منطقه در کرمانشاه است که وزیر نفت با تشکیل شرکت نفت ایلام زیرنظر شرکت نفت مرکزی موافق کرد و توضیح داد؛ تشکیل این شرکت هزینه‌ای برای دولت ندارد فقط باید مجوز آن را مجلس صادر کند و این توافق صورت گرفت.
آقای عباسی افزود: همچنین جلیل مختار به نمایندگی چند نفر از نمایندگان مناطق مرزی درخصوص عدم قرار دادن سوخت لازم در اختیار خانواده‌های مرزنشین، وزیر نفت را مورد سوال قرار داد، که مطابق توضیحات آقای زنگنه مقرر شد؛ به هر خانواده مقداری سوخت داده شود و ۲۰ درصد آن را به حساب خانواده‌ها واریز کنند، به همین دلیل این پول را به سازمان هدفمندی یارانه‌ها داده‌اند، اما آن‌ها به حساب خانوار‌ها واریز نکردند.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: مقررشد؛ کمیسیون انرژی و وزارت نفت موضوع را با سازمان هدفمندی یارانه‌ها پیگیری کند و اگر ظرف یک ماه این پول واریز نشود موضوع را از طریق ماده ۲۳۴ در مجلس پیگیری کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تجهیز مجموعه ورزشی ساحلی بانوان کیش به باجه های پرداخت الکترونیک
پایش میدانی مزارع کلزا در اسکو
وزش باد شدید همراه با گردوخاک در سمنان
مانور پهپادی یگان سجیل در حضور فرمانده کل سپاه
کشف بیش از ۵ هزار بسته شکلات خارجی قاچاق در مراغه
آغاز برداشت برنج از شالیزار‌های دره‌شهر
رزمایش آمادگی شرکت آبفای لرستان در شرایط بحران
گره گشایی از پرددترین کوچه هالی اتصالی بلوارامام خمینی به بلوار طالقانی آمل
بسته خبر‌های کوتاه ۱۱ آبان در یک نگاه
اجرای پدافند غیرعامل در مرکز صداو سیمای خراسان شمالی 
پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه و حوزه علمیه لرستان در پی ارتحال عالم ربانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجید شاهرخی
معرفی هیأت داوران سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)