• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۱۱۱۱
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
اقتصادی » آب و انرژی
در پویش#هر هفته_ الف_ب_ ایران

افتتاح ۲۳۷ پروژه بزرگ صنعت آب و برق

وزیر نیرو از افتتاح و بهره برداری از ۲۳۷ پروژه بزرگ در صنعت آب و برق در قالب پویش #هر هفته_ الف_ب_ ایران خبر داد.

افتتاح ۲۳۷ پروژه بزرگ صنعت آب و برقبه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا وسیما؛ آقای رضا اردکانیان در چهل و یکمین هفته از پویش #هر هفته_ الف_ب_ ایران، با اشاره به افتتاح ۲۴ پروژه آب و برق افزود: با افتتاح این پروژه ها، تعداد طرح‌های افتتاح شده از ابتدای سال تاکنون در قالب این پویش، به ۲۳۷ پروژه از ۲۵۰ طرح رسیده است.

وی گفت: این طرح‌ها با اعتباری معادل ۶۵ هزار میلیارد تومان و با همکاری بخش دولتی و خصوصی به ثمر رسیده است.

وزیر نیرو با اشاره به طرح‌هایی که در استان‌های البرز، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، لرستان و قزوین افتتاح خواهد شد ادامه داد: از ابتدای اجرای پویش #هر هفته_ الف_ب_ ایران (از مهرماه سال ۹۸) تا کنون ۴۶۴ پروژه با اختصاص ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به بهره برداری رسیده که البته این دستاورد در سخت‌ترین سال‌های تحریم به ثمر رسیده است.

اردکانیان با اشاره به اهمیت پروژه‌های صنعت برق با توجه به نقش زیرساختی آن‌ها گفت: از مجموع ۹ پروژه استان قزوین، تصفیه خانه فاضلاب روستایی اهمیت بیشتری دارد، زیرا تا پیش از ادغام دو شرکت آبفا شهری و روستایی موضوع فاضلاب روستایی مغفول مانده بود.

وی با بیان اینکه ایران جز کشور‌های دارای کارنامه روشن در خصوص جمع آوری فاضلاب در بین کشور‌های منطقه است افزود: شرکت‌های آبفا روستایی همیشه درگیر مشکلات متعددی بود که این موضوع مانع از توسعه فاضلاب روستایی شده که با ادغام دو شرکت در این بخش، به دستاورد‌های خوبی دست می‌یابیم.

وزیر نیرو گفت: هم اکنون ۵۱ درصد شهر‌های کشور تحت پوشش خدمات شبکه جمع آوری فاضلاب هستند و البته به زودی پروژه‌ی بزرگی نیز در تهران افتتاح می‌شود که ۳ میلیون تهرانی را از خدمات خود بهره‌مند خواهد کرد.

مدیریت مناسب مخازن سد‌ها با وجود کاهش بارندگی‌های امسال

وزیر نیرو از کاهش یک درصدی مخازن سد‌های کشور در مقایسه با سال گذشته باوجود کاهش ۴۰ درصدی بارندگی‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

آقای رضا اردکانیان در چهل و یکمین هفته از پویش #هر هفته_ الف_ب_ ایران، با بیان اینکه ارتفاع بارش‌های کشور نسبت به متوسط بلند مدت, ۳۰ درصد کاهش داشته است افزود: شرایط آبی جهان از چند سال گذشته تاکنون شرایط مناسبی نیست، اما طبق پیش بینی‌های انجام شده مدیریت سد‌ها در کشور بخوبی انجام شده است.

وی با ابراز امیدواری درخصوص افزایش بارش‌ها در ماه‌های باقی مانده از سال گفت: امیدواری دیگر ما، به مشترکان است که آب را درست مصرف کنند تا تابستان ۱۴۰۰ را بتوانیم بخوبی سپری کنیم.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه پویش #هر هفته_ الف_ب_ ایران، به هفته‌های پایانی رسیده ادامه داد: امیدواریم مانند سال گذشته جشن پایان پویش هر هفته الف- ب- ایران را در دهه سوم اسفند ماه برگزار کنیم و گزارش جمع بندی آن را به مردم ارائه دهیم.

اردکانیان با بیان اینکه امروز ۲۴ پروژه با اختصاص ۹۷۵ میلیارد تومان اعتبار به ثمر رسیده است افزود: آبرسانی به ۷۰ روستا، برق رسانی به ۱۸ روستا، بهره برداری از دو نیروگاه خورشیدی در قزوین، بهره برداری از پست ۴۰۰ کیلوولت و طرح مهم سازوکاری جایگزینی سیستم فرسوده فشار ضعیف در سراسر استان لرستان با ۵۹۷۷ کیلومتر کابل خود نگهدار از جمله پروژه‌های امروز بوده است.

وی ادامه داد: استفاده از این کابل‌های خود نگهدار، سبب کاهش تلفات انرژی، رعایت مبلمان شهری، کاهش قطعی برق در اثر حوادث طبیعی و تصادم با شاخ و برق درختان و بالاتر بردن تضمین استفاده بجا و صحیح بصورت مجاز نتیجه این جایگزینی است.

وزیر نیرو گفت: پویش ما برای تکمیل و بهره برداری از طرح هاست و همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید فرمودند؛ یکی از عرصه‌های کار ما ریل گذاری برای دولت آینده است علاوه بر اینکه تا آخرین لحظه به وظایف خود عمل خواهیم کرد.

اردکانیان افزود: امیدواریم ثمره طرح‌های ما که ا مروز به بهره برداری می‌رسد هرچه بیشتر در ایجاد آسایش برای مردم موثر باشد و با ایجاد زیر ساختها، بخش‌های توسعه‌ای برای بخش‌های تولیدی کشور نقش آفرینی کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی ۲۴ تیم مسابقات قهرمانی والیبال کمتر از ۱۷ سال جهان
پیگیری مصوبات سفر قبلی رئیس دستگاه قضا به استان البرز
اعلام آمادگی اوقاف استان زنجان برای مشارکت در امر درختکاری
بازتاب رسانه‌ای گفت‌و‌گو‌ها در ژنو
رقابت مهارت و حرفه آموزی در دوگنبدان
رونق تولید روستایی در استان کرمان با تسهیلات کم‌بهره
باخت گل گهر به تراکتوردر دیداری حساس
عرضه مستقیم کالا‌های اساسی در روستا بازار اشنویه
سارق کش روزن خراسان رضوی در کرمان دستگیر شد
استاندار مازندران: سفر رئیس‌جمهور نقطه عطفی در شتاب توسعه استان بود
بهسازی ۹۰ درصد محور زنجان- قزوین
آموزش اقتصاد دیجیتال باید از مدرسه آغاز شود
پیگیری آخرین وضعیت اتصال سامانه بیمه های تکمیلی به نسخه الکترونیک
اولویت پرداخت تسهیلات کم بهره به طرح‌های خلاقانه روستایی در کرمان
کشف پارچه‌های ۲۰۰ میلیاردی قاچاق در لارستان
اقتدار پلیس کرمان در میدان مبارزه با مواد مخدر/کشف محموله بزرگ شیشه در سیرجان
آغاز به‌کار رسمی فرهنگسراهای مس در رابر و گلزار
اجرای طرح برخورد قاطع با خودرو‌های دارای تغییر وضعیت و عامل آلودگی صوتی در گیلان
بیش از ۳ هزار هکتار از مزارع گناباد، در خطر آفت سن مادری غلات
گرانفروشی برنج در فضای مجازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
عراق واردات ۴۶ محصول کشاورزی را ممنوع کرد
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)