• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۸۹۸۴
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۸
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

اجرایی‌سازی برنامه‌های سازمان آموزش‌ وپرورش استثنایی با رویکرد کار جهادی

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در نوزدهمین نشست شورای راهبری سازمان گفت: اجرایی سازی برنامه‌های این سازمان با رویکرد کار جهادی دنبال خواهد شد.

اجرایی‌سازی برنامه‌های سازمان آموزش‌ وپرورش استثنایی با رویکرد کار جهادیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حمید طریفی حسینی در این نشست که با حضور ویدئو کنفرانسی رؤسای ادارات آموزش و پرورش استثنایی استان‌ها برگزار شد با تبریک پیشاپیش مبعث پیامبر اکرم (ص) افزود: بزرگ‌ترین نعمت خداوند به انسان‌ها بعثت و در امتداد آن امامت و ولایت است.
وی اضافه کرد: هدف از بعثت، هدایت انسان‌ها در مسیر تقرب الهی است که این هدف در نظام تعلیم‌وتربیت نیز دنبال می‌شود و به‌درستی کار معلمان هم‌ردیف کار انبیاء دانسته شده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از مناسبت‌های پیشِ رو روز " امور تربیتی و هفته تربیت اسلامی" است گفت: نهضت امور تربیتی و تزکیه و تربیت ثمره شهیدان رجایی و باهنر است و ما باید در هر جایگاهی خودمان را مربی تربیتی بدانیم.
وی با اشاره به جهاد تبیین در کلام مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) گفت: جهاد تبیین در کلام رهبر معظم انقلاب به معنای آغاز تحولی بنیادین و حرکت جهادی در امور است و با همین رویکرد نهضت کار جهادی در اجرای تمام برنامه‌های سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی دنبال خواهد شد.
وی تصریح کرد: در حوزه آموزش وپرورش استثنایی زحمات بی‌شماری کشیده شده است و باید این دستاورد‌ها فارغ از همه حواشی و سلیقه‌های مدیریتی تبیین شود.
طریفی حسینی با بیان اینکه با رویکرد کار جهادی در وزارت آموزش‌وپرورش نیز قرارگاه‌های جهادی در حوزه‌های مختلف در حال ایجاد است گفت: هدف غایی همه این قرارگاه‌های جهادی اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین است و یکی از قرارگاه‌های مهم، قرارگاه محرومیت‌زدایی با رویکرد توجه به حاشیه مرز‌ها، حواشی شهرها، روستا‌ها و مناطق عشایری و گسترش عدالت تربیتی است.
وی افزود: یکی از شاخص‌های مهم تحقق عدالت تربیتی میزان توجه به آموزش وپرورش استثنایی و دانش آموزان با نیاز‌های ویژه است و نیاز است ارتباط نزدیکی بین حوزه ستادی و رؤسای ادارات آموزش و پرورش استثنایی با قرارگاه جهادی محرومیت‌زدایی برقرار شود.
حسینی تصریح کرد: کار‌های جهادی و نهضتی فارغ از سلسله‌مراتب اداری و با جدیت دنبال خواهد شد.
معاون وزیر در ادامه نشست به تشریح «برنامه تدوینی چهارساله تحول و تعالی نظام آموزش‌وپرورش استثنایی» پرداخت و گفت: در برنامه چهارساله تحول و تعالی نظام آموزش‌وپرورش استثنایی سه بسته تحولی شامل ده هدف عملیاتی، ۲۳ راهبرد و ۸۱ با رویکرد حکمرانی، عدالت و کیفیت پیش‌بینی‌شده است.
وی با بیان اینکه «کارآمدسازی نظام حکمرانی و اداره امور آموزش‌وپرورش استثنایی» یکی از بسته‌های تحولی برنامه چهارساله تحول و تعالی آموزش‌وپرورش استثنایی است، گفت: مردمی‌سازی، مدرسه محوری، ارتقای مدیریت آموزشگاهی، بازمهندسی ساختار و فرایندها، هوشمندسازی، چابک‌سازی، شفاف‌سازی امور، کارآمدسازی نظام مدیریت منابع انسانی، متنوع‌سازی منابع مالی، کارآمدسازی و بهینه‌سازی نظام تخصیص منابع مالی، یکپارچه‌سازی سامانه‌های اداری و مالی، ساماندهی و جانمایی متوازن و متعادل مراکز آموزشی، پرورشی و توان‌بخشی، استفاده از ظرفیت مؤثر مراکز علمی و دانشگاهی و تسهیل ورود فناوری‌های نوین به مراکز آموزش‌وپرورش استثنایی از جمله راهبرد‌های اصلی این بسته تحولی است.
طریفی حسینی دومین بسته تحولی را «توسعه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی» دانست و گفت: افزایش سطح دسترسی و پوشش تحصیلی، افزایش پوشش خدمات آموزشی، پرورشی و توان‌بخشی به گروه‌های جدید، توسعه کمی و کیفی خدمات حمایتی، توان‌بخشی، مددکاری و مشاوره‌ای و اجتماعی سازی آموزش‌وپرورش استثنایی از جمله راهبرد‌های این بسته تحولی است.
وی با بیان اینکه بسته سوم تحولی «روزآمدسازی، کیفیت‌بخشی و اثربخشی نظام آموزش‌وپرورش استثنایی» است، گفت: توسعه مدل‌های پیشگیری، مراقبتی و توان‌بخشی با رویکرد مداخله به هنگام، تغییر و اصلاح مداوم روش‌های ارزیابی، غربالگری و تشخیص، توسعه رویکرد خانواده محوری در آموزش‌وپرورش استثنایی، هدایت نظام برنامه‌ریزی در جهت تعلیم و تربیت چند ساحتی و برنامه‌های آموزشی فردی شده، توسعه و کیفیت‌بخشی به رویکرد فراگیر سازی، توسعه فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی، هنری و ورزشی و بازآرایی رشته‌های تحصیلی توانمندسازی و خوداتکایی فردی، اجتماعی و اقتصادی فارغ‌التحصیلان از جمله راهبرد‌های این بسته تحولی است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آسیب‌های فضای مجازی گفت: استفاده از ابزار‌های هوشمند ارتباطی در دوران کرونا در بین دانش‌آموزان برای استفاده از شبکه شاد و آموزش‌های مجازی گسترش یافت و نیاز است توانمندسازی والدین برای آشنایی با آسیب‌های فضای مجازی و جلوگیری از گسترش این آسیب‌ها در دستور کار قرار گیرد.
در بخشی از این نشست گزارش فعالیت‌های اداره آموزش‌وپرورش استثنایی شهرستان‌های استان تهران ارائه شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ربات ایرانی، راندمان نیروگاه‌های خورشیدی را بالا برد
نگاه ویژه دولت به طرح آبفا در شهر‌های ساحلی کشور 
جام حذفی فوتبال اسپانیا؛ صعود دشوار آتلتیکو و رئال مادرید به یک هشتم نهایی
توسعه جنگل کاری با کاشت بذر بلوط در ونک سمیرم
برگزاری ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی بحران در مشهد
اسکان موقت ۱۰ خانواده از اهالی روستای طولای قشم
سرمایه‌گذاری چهار هزار میلیارد تومانی در آذربایجان غربی
ثبت ۲۱ میلیمتر بارش در همدان
سیزدهمین جشنواره چترنویسی «باز باران» در باغ‌موزه قصر
طرح نظارتی شب یلدا در بازار اردبیل اجرا می‌شود
امضای ۵ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش ۴ هزار میلیارد تومان در آذربایجان‌غربی
زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴٫۲ ریشتر هجدک را لرزاند
تداوم فعالیت دومین سامانه بارشی تا بعدازظهر امروز در هرمزگان، ۲۷ آذر
بارش‌ پراکنده باران و برف همچنان مهمان مازندرانی‌ها
افتتاح یک مدرسه سه‌کلاسه درشهرستان میان‌جلگه
تمامی مدارس ابتدایی گیلان شنبه و یکشنبه غیرحضوری است
آبادان میزبان رویداد ملی استارت‌آپی کشاورزی و شیلات
بیش از ۵۴۴ هزار نفر در استان اردبیل زیرپوشش برنامه پزشک خانواده هستند
تردد روان در محور‌های کوهستانی اما برفی مازندران
ورود سومین سامانه بارشی به هرمزگان از امشب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۳ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)