• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۰۳۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۵
خوزستان » اجتماعی

تسریع اجرای طرح های عمرانی شهرداری اهواز

سراج : انتظار می رود طرح های شهرداری اهواز در بخش های اتوبوسرانی ، تاکسی رانی ، قطار شهری ، آسفالت معابر و نکمیل پارک بانوان نسریع شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر اهواز  گفت:  تاکنون تامین ۱۲۹ دستگاه اتوبوس برای  ناوگان حمل و نقل عمومی اهواز  قطعی و ۷۱ دستگاه دیگر نیز در حال تخصیص است.

تسریع اجرای طرح های عمرانی شهرداری اهواز

 احمد سراج افزود : انتظار می رود این ۲۰۰ دستگاه اتوبوس هر چه سریعتر وارد کلانشهر اهواز شود چرا که اهواز در حوزه حمل و نقل عمومی فقیر است و سال‌ها نسبت به توسعه حمل و نقل عمومی در این کلانشهر توجه نشده است.

وی با انتقاد از بی توجهی دولت‌های گذشته به توسعه ناوگان تاکسیرانی درون شهری اهواز طی یک دهه اخیر گفت: ناوگان تاکسیرانی اهواز با تقویت تعداد تاکسی‌های درون شهری به صورت جدی از طریق دولت پیگیری شود.

این عضو شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: وضعیت قطار شهری اهواز نیز به صورت جدی توسط شهرداری در حال پیگیری است که امیدواریم با تحقق این پیگیری‌ها شاهد تحول در این زمینه باشیم.

وی با اشاره به آغاز طرح نهضت آسفالت معابر در اهواز افزود: شهرداری اهواز باید پیش از آغاز فصل بارندگی، طرح نهضت آسفالت معابر اهواز را به صورت جدی پیگیری و اجرایی کند.

سراج با اشاره به ضرورت مناسب سازی پارک بانوان اهواز ادامه داد: زمین‌های ورزشی روباز در اهواز سال‌ها است مورد بی توجهی قرار گرفته اند که منجر به نابودی و خسارت به ۷۲ زمین ورزشی شده است که با هدف گذاری انجام شده تا پایان امسال باید حداقل ۷۰ زمین روباز ورزشی با بهره برداری مناسب در اختیار جوانان اهواز قرار گیرد.

این عضو شورای اسلامی شهر اهواز با تاکید بر ضرورت نهایی شدن نقشه تفسیری شهر اهواز به منظور جلوگیری از زمین خواری در این کلانشهر گفت: نقشه تفسیری شهر اهواز با هماهنگی مسکن و شهرسازی باید هر چه سریعتر نهایی شود چرا که تا این نقشه تفسیری نهایی نشود، همچنان باید شاهد زمین خواری در اهواز بود.

وی با اشاره به حجم بالای طرح‌های آب و فاضلاب اهواز در سطح معابر این شهر گفت: مسوولان آبفای اهواز نباید اجازه دهند این حرکت بزرگ عمرانی که در بخش آب و فاضلاب در سطح اهواز در حال اجرا است، به دلیل عدم توجه به آسفالت نوار‌های حفاری شیرینی آن به تلخی بینجامد.

سراج ادامه داد: در خواست داریم مسوولان شرکت آب و فاضلاب اهواز هر چه سریعتر نسبت به آسفالت نوار‌های حفاری آب و فاضلاب در این شهر اقدام فوری و جدی انجام دهند.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با بیان اینکه اهواز به دلیل بی توجهی به مسایل روشنایی به شهری مرده و تاریک تبدیل شده است گفت: مدیران برق منطقه‌ای اهواز باید نسبت به اصلاح روشنایی معابر و تعمیر چراغ‌های سوخته اقدام کنند ضمن اینکه به دلیل مشکلات زیاد اهواز در این زمینه ورود وزارت نیرو به این موضوع ضروری است.

وی همچنین عمل به وعده‌های داده شده در زمان اعلام شده را اتفاق مبارکی در شهرداری اهواز دانست و ادامه داد: مسوولان شهرداری به وعده خود برای بهره برداری از پل ششم در اول مهرماه و یکی از خطوط تقاطع غیرهمسطح دانشگاه در ۱۵ مهرماه در همان زمانی که وعده داده شد عمل کردند که این اقدام باید به رویه‌ای در شهر تبدیل شود.

سراج با بیان اینکه تمام طرح‌های شهری اهواز باید مجهز به دستگاه‌های روزشمار باشند گفت: نه تنها طرح‌های مرتبط با شهرداری بلکه طرح‌هایی که توسط دستگاه‌های دیگر در سطح شهر اهواز در حال انجام است باید روزشمار داشته باشند و این موضوع به فرهنگی در تمام دستگاه‌های اهواز تبدیل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین کالاهای اساسی و تشدید نظارت بر قیمت در بازار سمنان
ولایتی: خلیج فارس قرن‌ها پیش از پیدایش آمریکا با همین عنوان ثبت شده است
عاشقان حسین ، میدان دار دفاع از اقتدار ایران
قلعه نویی: انگیزه بازیکنان بالاست،۲۲ اردیبهشت راهی ترکیه می‌شویم
کمک ۳۸۶ میلیارد تومانی به پویش «جبهه مردمی ایران ما»
مراسم بزرگداشت روز خلیج فارس
همایش جان فدایان ایران امام رضایی در سپیدان
۲ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی استان قزوین
حمایت از انقلاب و میهن به روایت حضور زیر بیرق امام رضا
مدودف: مدرکی برای اثبات اتهامات هسته‌ای علیه ایران وجود ندارد
ردپای معلمانی که سر مشق بصیرت می دهند
تمرکز برنامه‌ ریزی های آبی در خراسان رضوی بر عبور بدون تنش از تابستان
سند ۱۳۴ ساله در تبریز نام خلیج فارس در نقشه تاریخی ایران
برگزاری زیارت دوره برای زائران ایرانی در مدینه
توسعه مسیر‌های صعود به غار حرا برای تسهیل تردد حجاج
همدلی و اخوت، مهمترین سرمایه برای وحدت امت اسلامی
برپایی برنامه‌های متنوع مذهبی در دهه کرامت در آباده
اقلید در مسیر توسعه انرژی‌های پاک
میمند شهر ملی شیشه گری ایران
میدان داری مردم فارس تا پیروزی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)