• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۴۲۸۰۶
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰
روند پژوهی فرآیند اجرایی بـرجـام (21)

اقدامات ضد اقتصادِ مقاومتی به بهانه برجام ممنوع !

بررسی خبرهای هفته ی گذشته با توجه به نهایی شدن نامزدهای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، نشانگر فضای غالب رسانه ای مرتبط با انتخابات و در نتیجه در اقلیت قرار گرفتن خبرهای برجامی است.

پژوهش خبری: بررسی خبرهای هفته­ ی گذشته با توجه به نهایی شدن نامزدهای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، نشانگر فضای غالب رسانه­ای مرتبط با انتخابات و در نتیجه در اقلیت قرار گرفتن خبرهای برجامی است ولی در عین حال خبرهایی همچون؛ «برقراری ارتباط سوئیفت با بانک­ های ایرانی، تاکید دوباره آمریکا بر بازگشت پذیری تحریم­ های ایران، بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم آذربایجان شرقی، مذاکرات هسته ­ای ایران با مجارستان، مجوز واشنگتن به بوئینگ برای مذاکره با تهران و مذاکره نفتی زیمنس با ایران» از جمله مطالبی هستند که در بازه زمانی 26/ 11/ 94 تا 02/ 12/ 94 در خصوص برجام رسانه ­ای شدند.

در هفته گذشته برخی خبرهای انتقادی در خصوص عملکرد نادرست دولت در پسا برجام و استفاده ابزاری از آن برای واردات بی­رویه به کشور در خبرگزاری­ های متعددی بازتاب یافت که در حد خود بسیار حائز اهمیت بلکه نگران کننده است.

خبرگزاری­ ها به نقل از علیرضا زاکانی گفتند :دولت به جای آنکه در پسابرجام به دنبال تولید رفاه بیشتر برای مردم باشد، برجام و توافق هسته‌ای را به عنوان ابزار و تجارت غیرقانونی خود مورد استفاده قرار داده و از این موضوع به عنوان یک ابزار برای فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی خود استفاده می‌کند، نمی‌شود ۲ و سال نیم ، هر هفته روزهای دوشنبه جلساتی را در تهران برگزار کرد و شخص آقای سیروس ناصری از اروپا به تهران سفر کند تا خود را به این جلسات برساند و در این جلسات نیز به دنبال عقیم کردن تولید داخلی و وابستگی به خارج هستند. (خبرگزرای تسنیم سه شنبه 27/ 11/ 94)

همچنین لطف الله فروزنده در سخنان مشابهی افزود : تمام قراردادهایی که بعد از برجام بسته‌اند در راستای هجوم کالاهای خارجی به داخل بوده است.. (نسیم آنلاین سه شنبه 27/ 11/ 94)

واقعیت این است که اگر این خبرها صحت داشته باشد خطر بزرگی در کمین نظام اسلامی بلکه جامعه ایران است و آن خطر عبارتست از تبدیل فرصت به تهدید و در نتیجه از دست دادن استقلال و در نهایت وابستگی به بیگانگان! فراموش نکنیم رهبر معظم انقلاب پیش از این بارها نسبت به خطر وابستگی به غرب و در محاق قرار گرفتن اقتصاد مقاومتی هشدار دادند (ثانیاً: به همه‌ی مسئولان دولتی تذکر داده شود که حلّ مشکلات اقتصادی کشور در گرو تلاش بی‌وقفه و خردمندانه در همه‌ی بخش‌ها در جهت اقتصاد مقاومتی است) اخیرا نیز معظم له در دیدار با اقشار مختلف مردم آذربایجان شرقی در چندین فراز ضمن هشدار نسبت به خوی استکباری غرب به ویژه آمریکا ، از تلاش غربی­ ها برای هجوم به بازار ایران و بازی دوگانه آمریکا (موافقت ظاهری با لغو تحریم­ ها و مخالفت عملی با برداشته شدن تحریم­ ها ؟!) خبر دادند.

معظم له فرمودند: یکی از اهداف کسانی که در دو سال اخیر بدنبال مذاکرات هسته ­ای بودند و انصافاً نیز زحمت کشیدند، گشایش اقتصادی از طریق سرمایه گذاری خارجی بود اما آمریکایی­ ها اکنون جلوی همین موضوع را هم می­ خواهند بگیرند،بعد از جریان طولانی مذاکرات و سپس توافق هسته­ ای بار دیگر، یک مسئول آمریکایی، در روزهای اخیر گفته است، کاری می­ کنیم که سرمایه داران دنیا جرأت حضور در ایران را نداشته باشند! سیاست­ های آمریکاوبسیاری از دولت­ های اروپایی،تحت سلطه این شبکه(شبکه صهیونیستی )است و عملکرد آمریکایی­ ها در قضیه هسته­ ای نیز باید در این چارچوب ارزیابی شود. (پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری چهارشنبه 28/ 11/ 94)

بنابراین ضرورت دارد مسئولان ذیربط در تمامی سطوح به ویژه در برجام(کمیته نظارت بر حسن اجرای برجام) با رصد دقیق اخبار و اتفاقات مربوط به برجام ، در جهت مراعات منافع ملی و منویات رهبر معظم انقلاب نهایت کوشش خود را بکارگیرند.

برنامه جامع اقدام مشترک یا برجام از جمله رخدادهای مهم در سطح بین الملل در دو سال اخیر است که با توجه به تاثیرات گسترده آن بر سیاست داخلی و همچنین روابط بین‌الملل توجه صاحب نظران زیادی از افراد مختلف را به خود جلب کرده است .


 متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است

پژوهش خبری// مرتضی هوشیار



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)