• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۴۴۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۵
سیاسی » سیاست خارجی
در همایش آمریکا و جنایت‌های قرن مطرح شد؛

مقاومت، بازدارنده جنایات آمریکا و صهیونیست‌ها

کارشناس مسائل بین الملل، مقاومت را مهم‌ترین عامل بازدارنده مقابل جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست

آغاز همایش آمریکا و جنایت‌های قرنبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سیدرضا صدرالحسینی در همایش «آمریکا و جنایت‌های قرن» به مناسبت هفته «حقوق بشر آمریکایی» گفت: امروز مقاومت مهمترین عامل بازدارنده در برابر جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی و هم پیمانان او است و تجاوز‌های گوناگونی که آمریکا در سال‌ها داشته اند در مقاومتی که مردم عراق از خود نشان دادند شیوه برخورد آن‌ها متفاوت شد.

وی افزود: در شرایطی این مورد را بررسی می‌کنیم که آمریکایی‌ها ادعا داشتند در مدت کوتاهی حکومت صدام را سرنگون می‌کنند و در این ایام مخالفین جنگ نسبت به اقدامات آمریکا بسیار حساس شده بودند و آمریکایی‌ها تصور ‌می‌کردند که می‌توانند بخش قابل توجهی از هزینه‌های جنگ را از چاه‌های نفت عراق به دست اورند.

وی گفت: برخی افسران آمریکایی در بازگشت به کشورشان در خاطراتشان جنایت‌های آمریکا را بیان کردند که تمام این‌ها گویای این بود که این جنایت‌ها بنام دمکراسی وحقوق بشر انجام می‌شد و از سویی هم عده‌ای از حقوق بشر آمریکا حمایت می‌کردند. کارشناس مسائل بین الملل افزود: هنوز جنایات عراق ناتمام مانده بود که موضوع سوریه مطرح شد وچهره واقعی تروریست‌ها خود را نشان داد و حمایت‌های مستقیم وغیرمستقیم در تمام حوزه‌ها از سوی سرویس‌های رژیم صهیونیستی و سعودی خود را نشان داد و مشخص شد حامیان ان‌ها چه کسانی هستند.

وی یکی از مهمترین بحران‌های منطقه را در سال‌های اخیر مساله یمن دانست و گفت: از سال ۲۰۱۵ با تجاوز آشکار ائتلاف عربی به فرماندهی سعودی علیه همسایه جنوبی عربستان و فقیرترین کشور عربی حاشیه خلیج فارس آغاز شد و تاکنون هم با وجود کشتار وسیع مردم مظلوم آن کشور و جنایات متعدد صورت گرفته در آن، ادامه دارد و به گفته برخی تحلیل گران، یمن امروز از زمین، هوا و دریا محاصره و به زندان بزرگ تبدیل شده است. کارشناس مسائل بین الملل تاکید کرد: ائتلاف ضد یمن امروز به بن بست رسیده است. وی گفت: امروز در هر جایی از دنیا که جنایتی صورت بگیرد با دقت دست‌های پلید رژیم آمریکا را مشاهده ‌می‌کنیم که فروشندگان اسلحه هم در ان نقش مهمی دارند.

 هدف طرح معامله قرن، سلطه شرارت در کل منطقه است 

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین با تصریح بر اینکه هدف طرح معامله قرن، تسلط شرارت در کل منطقه است، گفت:: هدف غرب سلطه بر منطقه و فراتر از اشغال فسلطین است. ناصر ابو شریف در همایش آمریکا و جنایت‌های قرن که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، اظهار کرد: حقوق بشر در راستای مبارزات و طرح جهان بینی ما برای مبارزه و اصلی اساسی و یکی از اصول قرآنی است که بر پایه این آیات قرآن می‌توانیم اصول مبارزات خود علیه استعمارگران را سامان دهیم.

وی افزود: در توطئه غربی‌ها ابتدا فلسطین مورد هدف قرار گرفت، اما هدف اصلی و فراگیر‌تر آن کل منطقه است، حمایت بریتانیا از رژیم صهیونیستی صرفا طرحی استعمارگرانه نبود بلکه طرح‌های مذهبی هم را پیگیری می‌کرد. ابو شریف ادامه داد:هم نخست وزیر وقت و هم وزیر خارجه بریتانیا جزو مجموعه رژیم صهیونیستی _ مسیحی بودند که این طرح را زمینه ساز ظهور مسیح می‌دانستند. وی گفت: عوامل دیگری مانند اقتصاد و فروش سلاح جزو برنامه‌های آنان بود، اما رویکرد مذهبی مهم‌ترین عامل در این مسئله بود و سال ۱۹۱۷ وقتی بیت المقدس به اشغال درآمد، فرمانده انگلیسی وقت اعلام کرد هم اکنون جنگ‌های صلیبی به پایان رسید.

ابوشریف تصریح کرد: لازم نیست چندان به تاریخ رجوع کنیم در شرایط معاصر ترامپ و اطرافیانش از مسیحیان صهیونیست هستند که معتقدند با تخریب مسجد الاقصی مسیح بر می‌گردد و دیگر روسای جمهور آمریکا نیز خیلی به خرافه‌های دینی موجود دل بسته بودند. وی افزود: دولت‌هایی که مدرن توصیف می‌شوند نه تنها به قوانین حقوق بشر پایبند نیستند بلکه صرفا اعتقادات خرافی دارند. ابوشریف گفت: معامله قرن صرفا مختص مسئله فلسطین نیست بلکه برای تمامی منطقه‌ای که به خاورمیانه شهرت پیدا کرده است مربوط می‌شود و دلیل تمرکز بر مساله فلسطین این است که پیچیده‌ترین مسئله در منطقه فلسطین است، اما موضوع اصلی این معامله مسئله فلسطین نیست بلکه تبدیل شدن اسرائیل به بخشی از ساختار و بافت این منطقه است.

ابوشریف خاطرنشان کرد: امریکا، رژیم صهیونیستی، عربستان، امارات و بحرین تلاش می‌کنند ایران و ترکیه را از منطقه دور کنند و به دنبال ایجاد دولتی کردی از بخش‌هایی از ایران، ترکیه و عراق هستند، اما باید قبل از آن چالش عربی - اسرائیلی را به پایان برسانند. وی یاد اور شد: مسئله حقوق بشر می‌تواند از مدخل‌های ورود به این موضوع باشد و با این طرح و پروژه شرارت که برای این منطقه دیده شده است باید با قدرت مقابله شود و تمام قدرت‌های بیدار و زنده منطقه برای مقابله با آن بپاخیزند. ابوشریف گفت: به طور حتم ما ابزار قدرتمندی به نام محور مقاومت برای مقابله داریم و با این حال باید پتانسیل‌های دیگر صف آرایی کنند و در مقابل این محور شرارت بایستند.

ابوشریف در پایان گفت:در این چارچوب پیروزی نهایی از آن طرح اسلامی است و براساس نص آیه قرآن طرح‌های دیگر راهی جز شکست ندارند. وعده الهی است که بار دیگر وارد مسجد الاقصی می‌شویم و رسوا کردن اقدامات طرف مقابل امری بسیار حائز اهمیت است.

 حقوق بشر ابزاری برای رسیدن به اهداف آمریکاست 

عضو حزب سبز آمریکا در همایش «آمریکا و جنایت‌های قرن» گفت: حقوق بشر همواره به عنوان ابزاری حقوقی برای رسیدن به اهداف آمریکا استفاده می‌شود و یک توجیه اخلاقی برای اقدامات آمریکا در عرصه‌های داخلی و بین المللی است. دکتر عجم باراکا به بررسی سابقه حقوق بشر آمریکایی در دوره بعد از جنگ جهانی دوم تا امروز پرداخت و افزود: آمریکایی‌ها بعد از استقرار سازمان ملل در نیویورک با تکیه بر این موقعیت خاص ادعای حقوق بشر سردادند و حتی حقوق بشر مدنظر خود را به دیگر کشور‌ها القا کردند.

این عضو حزب سبز آمریکا گفت: آمریکایی‌ها حتی سعی کردند با همین روش با بسیاری از کشور‌های مستقل مقابله کنند. وی هدف از تشکیل کمیسیون حقوق بشر را شنیده شدن صدای شهروندان آمریکایی و شهروندان دیگر کشور‌ها اعلام کرد و افزود: اما صدای شهروندان آمریکایی هم به این کمیسیون نرسید. باراکا با اشاره به اینکه از دوران روزولت تاکنون تعاریف مختلفی از طرف آمریکا درباره حقوق بشر شده است، گفت: در عمل با توجه به رویداد‌های دهه چهل و جنبش‌های مدنی دهه هفتاد در خود آمریکا حقوق اقلیت‌ها نقض شده است و این برخلاف اعلامیه جهانی حقوق بشر است. وی افزود: در سال ۱۹۴۸ اعلامیه جهانی حقوق بشر در سازمان ملل به تصویب رسید، اما در همین سال اسرائیل تشکیل شد.

باراکا گفت: در آمریکا جریان‌ها و جنبش‌های مدنی به اسم اقدامات خرابکارانه و ضد دموکراسی در این کشور سرکوب می‌شوند و نهاد‌های قضایی هم به دنبال محدود کردن جنبش‌های مدنی هستند. وی افزود: حقوق بشر یک مفهوم مغفول در جامعه آمریکاست که به عنوان ابزاری حقوقی برای رسیدن اهداف آمریکا استفاده می‌شود تا توجیه اخلاقی برای اقدامات کاخ سفید در عرصه داخلی و بین المللی باشد. باراکا گفت: در قبال کشور‌های مستقل به بهانه نقض حقوق بشر سیاه نمایی می‌شود در حالی که این کشور‌ها از تاریخ و فرهنگ غنی برخوردارند.

 طرح معامله قرن؛ اساس گفتگو‌ها را تغییر داده است 

کارشناس مسائل منطقه در همایش «آمریکا و جنایت‌های قرن» گفت: با گذشت ۱۰۳ سال از قرارداد سایس پیکو، آمریکا بخش‌های فلسطینی و سوری را به اسرائیل می‌بخشد. حسین رویوران افزود: در منشور سازمان ملل دو بحث تعیین سرنوشت ملت‌ها و کمیته تسویه استعمار وجود دارد و جامعه فلسطینی تنها ملتی است که حق تعیین سرنوشت خود را ندارد.

وی گفت: تبعیض و آپارتاید از سوی تمام دنیا محکوم است و اسرائیل تنها رژیمی آپارتایدی است که به شکل سیستماتیک تبعیض را انجام می‌دهد؛ قبلا تیم‌ها از بازی با آفریقای جنوبی به خاطر آپارتاید خودداری می‌کردند، ولی اکنون هر کس از بازی با اسرائیل خودداری کند، جریمه می‌شود. این استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه ده‌ها قطعنامه به نفع مردم فلسطین وجود دارد که بر حق مردم این فلسطین بر تعیین سرنوشت تاکید می‌کند، افزود: این قطعنامه تنها بخشی از فلسطین را متعلق مردم فلسطین می‌داند، ولی اسرائیل رعایت نمی‌کند و درصدد توسعه شهرک‌سازی‌های خود است. همه قطعنامه‌ها بر زمین مانده و جامعه جهانی، چون براساس قدرت و نه موازین حقوقی شکل گرفته، وضعیت تغییری نکرده است.

رویوران با بیان اینکه پس از جنگ ۱۹۶۷ جامعه جهانی به دنبال تثبیت اسرائیل است، گفت: در توافق اسلو اساس در چارچوب زمین در برابر صلح است، ولی اسرائیل نه تنها توافقاتش را اجرا نکرد بلکه ده‌ها شهرک را کرانه باختری ساخت و هزاران صیهونیست را در آن‌ها ساکن کرد. وی با بیان قبلا اساس گفتگو‌ها حقوقی و زمین در برابر صلح بود، اما الان آمریکا در معامله قرن امنیت در برابر امنیت و پول در برابر شناسایی است و اساس گفتگو‌ها را تغییر داده است، افزود: ترامپ دو سال بحث معامله قرن را مطرح کرده، ولی چیزی را اعلام نکرده است. بر اساس تحلیل‌ها معامله قرن یک فرایند و انتقال سفارت به قدس و دادن جولان به اسرائیل بخشی از آن است.

رویوران گفت: فریدمن سفیر آمریکا در اسرائیل گفته از ترامپ خواسته است شهرک‌ها را در کرانه باختری به عنوان بخشی از اسرائیل به رسمیت بشناسد که احتمالا این کار انجام خواهد شد. کارشناس خاورمیانه با بیان اینکه اساس معامله قرن این است که آمریکا یک طرف و جامعه جهانی یک طرف باشد، افزود: جامعه جهانی مخالف معامله قرن است، اما اسرائیل بر جایگاه زورمدارانه آمریکا حساب می‌کند. براساس این طرح حق بازگشت فلسطینیان رد می‌شود و آمریکا از زاویه دید اسرائیل به خاورمیانه نگاه می‌کند.

رویوران با بیان اینکه اولین بار براساس معامله قرن رفتار‌ها از حالت دوجانبه به چند جانبه تغییر می‌کند و اعراب باید ببخشند و کنفرانس منامه اولین گام است، گفت: اساس معامله قرن پول در برابر ارمان فلسطین است. چه کسی پول می‌دهد؟ کشور‌های عربی؛ و این پول به آمریکا داده می‌شود و نه فلسطین. وی افزود: مسئله خطرناک براساس معامله قرن این است که فلسطین به غزه خلاصه می‌شود در حالی که عزه همیشه حاشیه فلسطین بوده و بدون قدس و مسجدالاقصی فلسطین معنا ندارد.

 طرحِ جنگ با ایران، هوچی‌گری آمریکاست 

استاد حقوق بشر دانشکده حقوق دانشگاه پیربرگ آمریکا در ارتباط اینترنتی با همایش آمریکا و جنایت‌های قرن گفت: صحبت‌ها و طرح جنگ با ایران، هوچی گری آمریکاست. دنیل کوالیک افزود: وقتی سیاست‌های دولت‌های مختلف آمریکا را بررسی کنیم به ویژه از زمان جرج بوش ان‌ها نگرش استثنایی بودن را در پیش گرفتند و آمریکا همواره سیاست‌های خودش را در کشور‌های دیگر اجرا می‌کند و به دنبال منافع خودش است.

وی گفت: سیاست‌هایی که از آن‌ها صحبت می‌کنیم فقط خاص و علیه ایران نیست و اکنون هم می‌بینید که صحبت‌های زیادی در مورد جنگ با ایران مطرح می‌شود و به عنوان یکی از سیاست‌های بالقوه آنهاست در حالی که این موضوع بیشتر هوچی گری است. استاد حقوق بشر آمریکایی افزود: این گونه توجیه می‌شود که اقدامات آمریکا تلافی جویانه در برابر ایران است، اما واقعیت این است که درک این نکات برای سیاست خارجی آمریکا مفهوم دیگری دارد.

وی گفت: آمریکا به دروغ از اقدامات خود به عنوان حق دفاع یاد می‌کند و این موضوع را در نوع برخوردش می‌توانیم شاهد باشیم. کوالیک افزود: این ایده که گفته می‌شود آمریکا می‌تواند دیگران را مورد حمله قرار دهد هیچ پایه و اساسی ندارد. وی گفت: در زمان جنگ عراق وزارت دفاع آمریکا اسنادی را برای توجیه اقداماتشان ارائه کرد برای اینکه تهاجم به عراق توجیه شود، بنابراین با اتکا به اسنادی که خودشان ارائه می‌کنند در جهت توجیه اقدامات نظامی گام برمی دارند. این استاد حقوق بشر آمریکایی افزود: شاهد حضور شناور‌های آمریکایی در آب‌های منطقه هستیم و حتی پهپاد‌هایی را می‌بینیم که بر فراز حریم هوایی ایران می‌آیند و طبیعتا وقتی هواپیما‌ها و پهپاد‌های کشوری وارد قلمرو سرزمینی دیگر شوند کشور مقابل این حق را دارد که ان‌ها را مورد هدف قرار دهد.

 تفاوت ادعای آمریکایی‌ها در حمله به هواپیمای مسافربری تا سرنگونی پهپاد 

مجری شبکه پرس تی وی در همایش «آمریکا و جنایت‌های قرن» به مناسبت هفته حقوق بشر آمریکایی گفت: آمریکایی‌ها پس از اینکه هواپیمای مسافربری ایران را هدف حمله موشکی قرار دادند هیچ وقت عذرخواهی نکردند، اما ایران را در ساقط کردن هواپیمای بدون سرنشین که در آب‌های سرزمینی آن‌ها تجاوز کرده بود، متهم می‌کنند. مرضیه هاشمی، به تجربه سال گذشته خود در زندان‌های آمریکا اشاره کرد و افزود: من پیش از این اطلاعاتی درباره اتفاقات و نقض حقوق بشر در آمریکا داشتم، ولی در این اتفاق دقیق‌تر شدم و دیدم که چقدر راحت در آمریکا کسی را می‌توانند به راحتی ناپدید کنند.

وی گفت: با توجه به انعکاس گسترده رسانه ای، ناپدید شدن من بر ملا شد، ولی برای برخی این اتفاق نمی‌افتد و بسیاری از افراد هستند که از سرنوشت آن‌ها در آمریکا خبری در دست نیست و خانواده‌های آن‌ها هم از ترس بدتر شدن اوضاع سخنی نمی‌گویند. مجری شبکه پرس تی وی با اشاره به وضعیت اسف بار زندانیان آمریکایی در این کشور افزود: بسیاری از زندانیان در آمریکا سیاه پوست یا از آمریکای لاتین هستند که توان گرفتن وکیل و دفاع از خود را ندارند. هاشمی گفت: زندان‌های آمریکا خصوصی و درآمدزاست بنابراین هر چه زندانیان بیشتر باشند درآمد زندان‌ها هم بیشتر است.

وی افزود: شما هیچ وقت در آمریکا درباره زندانیان سیاسی نمی‌شنوید، چون به بهانه‌های دیگر این افراد وارد زندان می‌شوند. مجری شبکه پرس تی وی بیشتر زندانیان سیاسی را از سیاه پوستان و سرخ پوستان آمریکایی دانست و گفت: برای نمونه یک فرد سیاه پوست ۲۶ ساله پس از تحمل ۴۶ سال زندان انفرادی در سن ۷۲ سالگی از زندان آزاد می‌شود. مرضیه هاشمی افزود: برخلاف ادعای حقوق بشر، آزادی بیان و انتخاب دین، در آمریکا من را به عنوان یک مسلمان شیعه زنجیر کردند و به زندان انداختند.

وی با اشاره به سالروز حمله به هواپیمای مسافر بری ایران گفت: آمریکایی‌ها پس از حمله موشکی به هواپیمای مسافربری ایران هیچ وقت عذرخواهی نکردند، اما ایران را برای آنکه یک هواپیمای جاسوسی بدون سرنشین را در آب‌های سرزمینی خود سرنگون کرده بود متهم می‌کنند. مجری شبکه پرس تی وی افزود: شما در آمریکا می‌توانید تظاهرات برگزار کنید، چون بی تاثیر است. مرضیه هاشمی گفت: آمریکا معمولا با برگزارکنندگان تظاهرات به صورت مستقیم برخورد نمی‌کند، اما بعدا به صورت مخفیانه به زندان فرستاده می‌شوند یا بر اثر حوادث یا تصادف مشکوک سربه نیست و خاموش می‌شوند.

وی با اشاره به همراهی رسانه‌های آمریکا با دولت این کشور افزود: شاید رسانه‌های آمریکایی در برخی موارد و در ظاهر اختلاف نظر‌هایی با دولت این کشور داشته باشند، اما در مجموع با دولت آمریکا همسو و همراه هستند. مجری شبکه پرس تی وی گفت: باید در ایران همه به ویژه جوانان در قبال اقدامات آمریکا هوشیار باشند. مرضیه هاشمی افزود: مردم آمریکا معمولا اطلاعات سیاسی ندارند و نمی‌توانند درک کنند که دولتشان تا چه حد در به وجود آوردن تروریست‌ها به ویژه داعش نقش داشته است. وی گفت: با این حال بعضی از حقایق در آمریکا در حال آشکار شدن است. 

مجری شبکه پرس تی وی با اشاره به تبلیغاتی که نشان از وضع عالی در آمریکا دارد؟ افزود: برخلاف این تبلیغات در برخی از شهر‌های آمریکا مردم حتی آب سالم برای خوردن هم ندارند، چون زیرساخت‌های این کشور قدیمی است و دولت آمریکا به دلیل بدهی‌های بالا توان بازسازی زیر ساخت‌های این کشور را ندارد. مرضیه هاشمی گفت: پنج میلیون نفر در آمریکا زیر خط فقر زندگی می‌کنند و تحت پوشش بیمه نیستند.

 آمریکا گروهک تروریستی بوکوحرام را ایجاد کرد 

استاد دانشگاه نیجریه نیز در همایش «آمریکا و جنایت‌های قرن» با اشاره به تلاش آمریکا برای تسلط بر امور اقتصادی و سیاسی ون ظامی کشور‌های آفریقایی گفت: آمریکایی‌ها خودشان بوکو حرام را ایجاد کردند تا در نیجریه تسلط بیشتری داشته باشند. شعیب موسی افزود: دشمن وقتی دیداسلام دوباره در نیجریه قدرت یافته است بوکو حرام را تشکیل دادتا به اسلام ضربه بزند. وی گفت:با تلاش‌های شیخ زکزاکی ان‌ها به نتیجه نرسیدند بنابراین به شیعیان حمله کردند.

موسی گفت: هدف آمریکا فقط تشییع نیست بلکه ان‌ها با اسلام مخالفند، اما هم شیعه هم سنی باید علیه اقدامات ظالمانه ان‌ها قیام کرد. استاد دانشگاه نیجریه افزود: تلاش آمریکا این است که ازادی مذهبی را که در قانون اساسی نیجریه قرار دارداز بین ببرد و بین مذاهب مختلف اختلاف ایجاد کند.

 آمریکا سه هزار سوری را به شهادت رساند 

جواد امین استاد فلسفه دانشگاه دمشق در همایش «آمریکا و جنایت‌های قرن» گفت: بنا بر گزارش سازمان دیده بان حقوق بشر در سال ۲۰۱۹بیش از سه هزار نفر بر اثر بمباران نیرو‌های آمریکایی در سوریه به شهادت رسیدند که بیش از ۱۰۰۰نفر ان‌ها زنان و کودکان بودند. وی افزود: بر اثر بمباران آمریکایی‌ها ۱۸۰ بناو تاسیسات زیربنایی، ۶۰بیمارستان و ۲۵مدرسه و یتیم خانه ویران شد.

استاد فلسفه دانشگاه دمشق با بیان اینکه مردم سوریه از ساقط شدن پهباد آمریکایی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روحیه زیادی گرفتند، گفت: ایران میتوانست هواپیمایی که ۳۵سرنشین داشت را نیز سرنگون کند، اما به ان شلیک نکرد. وی افزود: همه پیروزی‌های مقاومت در منطقه مدیون راهی است که امام خمینی(ره) به ما نشان داد. 

 از نظر ملت فلسطین آمریکایی‌ها اخلاص ندارند 

سفیر فلسطین در ایران در همایش «آمریکا و جنایت‌های قرن» به مناسب حقوق بشر آمریکایی گفت: از نظر مردم فلسطین، آمریکایی‌ها اخلاص ندارند و قابل اعتماد نیستند. صلاح زواوی افزود: آمریکایی‌ها حتی در برابر اسرائیل هم اخلاص ندارند. وی با اشاره به تلاش‌های دیپلماسی و سیاسی برای حل بحران فلسطین گفت: تاکنون صد‌ها قطعنامه شورای امنیت در حمایت از ملت فلسطین صادر شده، ولی به هیچ کدام عمل نشده است.

صلاح زواوی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشور بزرگ و مستقل یاد کرد که دارای توان بالای اقتصادی و نظامی است و افزود: جمهوری اسلامی ایران پرچمدار مقابله با توسعه طلبی‌های اسرائیل است و دنیا باید حداقل از نظر سیاسی و دیپلماسی شما را حمایت کند. سفیر فلسطین در ایران گفت: به دنبال آزادی قدس شریف، مسجد الاقصی و این خاک مقدس هستیم و تاکنون بیش از یکصد هزار شهید در این راه داده ایم.

وی با قدردانی از رهبر معظم انقلاب در حمایت از ملت فلسطین در صف اول مقاومت افزود: رهبر معظم انقلاب به دنبال وحدت مسلمانان و حل مشکلات بین کشور‌های اسلامی هستند. همایش «آمریکا و جنایت‌های قرن» به مناسبت «هفته حقوق بشر آمریکایی» ​در ساختمان فارابی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد. این برنامه را مجمع بین‌المللی استادان دانشگاه‌ها، با همکاری مرکز تحقیقات سیاست خارجی و دیپلماسی عمومی، دانشگاه تهران و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، برگزار کرد.

در این برنامه دکتر دنیل کوالیک - استاد حقوق بشر در دانشکده حقوق دانشگاه پیربرگ آمریکا، مرضیه هاشمی - مجری شبکه پرس تی‌وی، دکتر حسین رویوران - عضو هیئت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران، رابرت فانتینا - نویسنده و پژوهشگر مرکز بین‌المللی مطالعات سیاسی واشنگتن، دکتر شعیب موسی - استاد دانشگاه المصطفی از نیجریه، دکتر جواد امین - دانش‌آموخته دکتری فلسفه از دانشگاه آمریکایی دمشق، دکتر سیدرضا صدرالحسینی - استاد دانشگاه عالی دفاع ملی و کارشناس بین‌الملل، دکتر ساسان شاه‌ویسی - رئیس مؤسسه پژوهشی اندیشه و تدبیر انقلاب اسلامی، دکتر علی علیزاده - رئیس گروه بررسی محیط پیرامونی و بین‌الملل دانشگاه عالی دفاع ملی، دکتر محمدرضا حسینی - عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه عالی دفاع ملی و رئیس کرسی حقوق بین‌الملل دفاعی، و دکتر فواد ایزدی - عضو هیئت علمی دانشکده مطالعات جهان این افراد سخنرانی می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)