• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۰۸۶۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷
سیاسی » مجلس

قول وزیر صمت برای کاهش قیمت فولاد

نایب رئیس مجلس گفت: براساس قول وزیر صمت در ۱۰ روز آینده قیمت فولاد به زیر ۹ هزار تومان خواهد رسید، و همانطور که پیش از این وی توانست این قیمت را از ۱۷ هزار تومان به ۱۲ هزار تومان برساند بنابراین ما به عملی شدن این قول خوشبین هستیم.

قول وزیر صمت برای کاهش قیمت فولادبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، آقای علی نیکزاد، در تشریح سومین جلسه بررسی موانع خرید اتوبوس‌های داخلی جهت تجهیز ناوگان درون و برون شهری تصریح کرد: این جلسه با حضور اقایان رزم‌حسینی وزیر صمت، اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس و مسئولان وزارتخانه‌های کشور و راه و شهرسازی، سازمان شهرداری‌ها، سازمان حمل و نقل جاده‌ای و شهرداری تهران برای بررسی موضوع نحوه تجهیز ناوگان حمل و نقل شهری برگزار شد.

نماینده مردم اردبیل اضافه کرد: ظرفیت تولید اتوبوس در کشور به میزان ۵ هزار دستگاه درون شهری و ۳ هزار دستگاه برون شهری است، اما متاسفانه در چند سال گذشته از سوی وزارت راه و سازمان راهداری برای نوسازی اتوبوس‌های برون شهری و همچنین از طرف شهرداری‌های کشور به خصوص شهرداری تهران برای تجهیز اتوبوس‌های درون شهری اقدامی صورت نگرفته است.

اقای نیکزاد با تاکید براینکه فرسودگی اتوبوس‌ها و عدم نوسازی و جایگزینی آن‌ها در جاده‌ها کار خطرناکی است، تاکید کرد: براین اساس در نشست امروز مصوب شد، ۵۰۰ دستگاه اتوبوس دو طبقه و معمولی و مینی بوس توسط شهرداری تا پایان سال ۱۳۹۹ خریداری شود که البته این تعداد کافی نیست، ولی برای آغاز کار خوب است.

وی ادامه داد: ۵۰۰ دستگاه هم برای بیش از ۱۰۰ شهرداری در سراسر کشور خریداری خواهد شد.

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه از ظرفیت تولید ۵ هزار دستگاه اتوبوس در کشور تنها ۱۰۰۰ دستگاه مشتری دارد، گفت: این اتفاق خوبی نیست و دلیل آن هم می‌تواند نبود منابع مالی یا عدم دریافت حق و حقوق دستگاه‌های مربوطه از سازمان هدفمندی یارانه‌ها و از محل تبصره ۱۴ باشد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس تاکید کرد: مسلما طی این مدت کسی هم اراده و عزمی برای پیگیری این موضوع و نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای کشور نداشته است، زیرا من به عنوان وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها طی سال‌ها فعالیت داشته‌ام.

فرسودگی ناوگان حمل و نقل تا ۳ سال آینده

اقای نیکزاد همچنین با اشاره به اعلام نظر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای درباره ناتوانی در خرید و ارائه ۳ هزار دستگاه اتوبوس تولیدی به بخش خصوصی بیان کرد: این سازمان اعلام کرده، ارزش یک دستگاه اتوبوس حدود ۴ تا ۵ میلیارد تومان است و حتی اگر به خریداران ۴ میلیارد تومان هم وام داده شود، خریدار باید ماهیانه معادل ۶۰۰ میلیون تومان قسط بپردازد که این موضوع با انجام مسافرکشی بین شهری امکانپذیر نخواهد بود.

وی افزود: در صورت عدم چاره‌اندیشی برای این موضوع مسلما تا ۳ سال آینده عمر ناوگان حمل و نقل بالا رفته و فرسوده خواهد شد و اینگونه باید در انتظار بروز انواع مشکلات در جاده‌های کشور باشیم.

ارزبری فولاد در هر تُن کمتر از ۵۰ دلار

نایب رئیس مجلس درباره بخش دوم جلسه که با موضوع بررسی قیمت فولاد و سیمان برگزار شد، گفت: براساس قول وزیر صمت به ما ظرف ۱۰ روز آینده قیمت فولاد به زیر ۹ هزار تومان خواهد رسید، همانطور که پیش از این اقای رزم‌حسینی توانست، قیمت فولاد را از ۱۷ هزار تومان به ۱۲ هزار تومان برساند بنابراین با توجه به وجود اتفاق نظر و اتحاد لازم بین دولت و مجلس در این مورد، ما به عملیاتی شدن این قول خوشبین هستیم.

اقای نیکزاد تصریح کرد: طی بررسی‌های ما مشخص شد، ارزبری فولاد در هر تُن کمتر از ۵۰ دلار است و حتی افزایش قیمت ارز نمی‌تواند، تاثیری بیش از ۱۰۰۰ تومان در هر کیلو فولاد داشته باشد، بنابراین قیمت میلگرد به زیر ۹ هزار تومان خواهد رسید.

نماینده مردم اردبیل در مجلس با اشاره به قیمت سیمان هم اظهار کرد: اکنون قیمت سیمان به صورت فله‌ای ۲۹۰ هزار تومان و به شکل پاکت ۵۰ کیلویی هم ۲۱ هزار تومان است، اما مشکلی در این میان درباره پاکت سیمان وجود دارد.

وی اضافه کرد: مسئولان مربوط موضوع پاکت سیمان را رها کرده بودند و مواد به کار رفته در پاکت سیمان از لحاظ پتروشیمی موجب بهم‌ریختگی بازار شده بود، اما اکنون این موضوع حل شده است بنابراین ما به ثابت نگاه داشتن قیمت سیمان در کشور توسط وزارت صمت خوشبین هستیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)